Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?
Nekem ma azt mondta, hogy a gyári munka MEGSZŰNT!!!!!!!
Emberhiányra való tekintettel szerződést bontottak.
ROHADT SZEMÉTLÁDA!!!!!
ÉS EZT MOST OLYASVALAKI ÍRJA, AKI MEGBÍZOTT BENNE!!!
Én belátom a tévedéseimet, egyetértek MAKADÁM LÁSZLÓVAL, s a többiekkel, hogy ez az ember vagy egy szélhámos, vagy egy ostoba fajankó!!!
HOGY LEHET AZ EMBEREK BIZALMÁT ÍGY ELJÁTSZANI????
HOGY LEHET 3 FÉLE MUNKÁT EMBERHIÁNY MIATT TÖNKRETENNI???
KORÁBBAN 107 EMBERNEK KÜLDÖTT E-MAILT AZ EGYIK KÖRLEVÉLBEN, AKKOR MILYEN EMBERHIÁNYRÓL BESZÉLÜNK???
MI LESZ KB: 55 EMBER PÉNZÉVEL, AMI KB 1 MILLIÓ FT???
ENNEK KÖVETKEZMÉNYE LESZ, EZT NEM ÚSSZA MEG!!!
EMBEREK!!! kI JELENTI MÉG FEL???
EZT MÁR NEM LEHET ELTŰRNI!!!
Mindenkit becsapott, ez az ember egy csaló, egy hazug tolvaj!!!
A rádiós kolléga nem hiszem, hogy ez ügyben bármit is tudna tenni!!! A rendőrségre kell menni feljelenteni, mert itt már százezrekről van szó, ha nem milliókról! De korábban volt itt egy link, ahol bejelentést is lehet tenni. De egy telefont a győri rendőrségre mindenképp megér!!!
De mégis mit gondol a Szabolcs, hogy nyelvtudás nélkül ezek után sikerül kivinnie az embereket, mikor ezt a gyári melót is elveszítette???
Már nem igazán akartam belefolyni mert én lezártam ezt az ügyet.De ez már rosszabb a Dallasnál ez egy végtelen történet.Igen hallgattam a cáfolatot,és szeretnék én is ott lenni egyszer hogy én magam tehessem fel a kérdéseim.Mert engem még mindig az foglalkoztat: hogy ha Ő nem csaló akkor miért Worbau kft ként hirdettet.Aztán miért váltott P Krisztina hirdetésekre,Majd B Szabolcs hirdetésre?Holott Ő állítja hogy egyéni vállakózó!Persze jó lenne azt is meg érteni miért hivatkozik mindig csuszásra mikor több mint száz ember fizetett már neki!
Hol a pénz?Melyik orvosnál jártak már azok az emberek akik kint vannak?És hol vannak?Sok kérdés és csak por hintés megy.Ezért tettem amit tettem feljelentetem.Mert szerintem valakinek meg kell győződni e arról hogy ez nem kamu!És erre csak a hatóságnak van lehetősége és eszköze!
Volt itt sok ígéret,amnézia,elbocsájtás,rá hárítás,sőt állítólagos rablás is stb.
Csak egy valami nem volt konkrét cáfolat ami pedig egyszerű lett volna!Így maradnak csak a kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!