Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?
Emberek!
A Szabolcs eltűnt, mint a kámfor!!!
Jan.elején ha nem szolgál használható információval, akkor összeszedjük az embereket, s megindítjuk a LAVINÁT!!!
Sok embernek tartozik még, és akkor börtönbe fog kerülni csalásért!!!
Az ünnepek után felhívom, s ha nem tud érdemleges munkát ajánlani, akkor irány a rendőrség!
De abban biztos lehet, hogy akkor nem egyedül leszek, mert összetoborzom az embereket!
A rendőrségen meg majd magyarázkodhat, mert akkor már lesz mit!!!
Sziasztok.
Nagy Rudolf vagyok. Én és a párom már megtettük a feljelentést és ezt ajánlom mindenkinek, aki szeretné a pénzét. És persze minél előbb szeretné! Mi is szeptemberben ugortunk bele a dologba. Decemberben még könyörögtem a pénzünkért, majd feladtuk. 40.000 forintunk bánja. Nem is beszélve, hogy munkanélküliként mi is lemondtunk egy másik munkát ez miatt, hiszen olyan biztosra ígérték a munkát. Úgyhogy ez miatt itt már nem csak erről a pénzről van szó! Hamarosan kommunikálok majd az ügyvéddel és kártérítést is fogok kérni. Azt hiszem ez az már alap. Mindenesetre ha valakinek segítség kell, írhat nekem is. Tegyük fel az i-re a pontot!
nagyrudolf@citromail.hu
Sziasztok
Én tegnap kaptam levelet a rendőrségről nem szabálysértési eljárás lesz belőle hanem bűncselekmény mert a mi emberkénknek vannak ezen kivül is ugyei mint megtudtam.
Aszt is mondta aki foglalkozik ezzel az üggyel hogy a családsegítő lehet hogy nem az de valami szervezet vissza adja a zsetont elméletileg. Megkeresem a szervezet nevét és ki fogom írni de most nincs nálam a papir.
Sok sikert mindenkinek.Ja és remélem szabolcsi romák kezelésbe veszik amikor bekerül:) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!