Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?
Figyelt kérdés
Külföldi munkával foglalkoznak/közvetítenek(Győr).Esetleg ha valaki tud valami információt azt kérem ossza meg.Köszönöm2012. okt. 5. 21:58
491/525 anonim válasza:
492/525 anonim válasza:
Nem adnak pénzt,csak jogi segítséget.Mi is feljelentettük,januárban lesz szembesítés.Bízom benne,hogy türtőztetni tudom magam és nem verem agyon ott helyben.Egy gerinctelen féreg,aki még a mai napig is hazudozik,miközben az anyja tartja el,mert a tőlünk kicsalt pénzt már elitta.A felesége sem azért hagyta el mert fenyegették,hanem mert kinyílt a szeme,hogy ez a féregnyúlvány milyen "ember"
Bánom hogy hittem neki és nem vettem észre a csapdát.Mint utóbb láttam a titkárnő azért kellett neki,mert helyesen írni sem tud ez a nyomoronc.
493/525 Zsolt0622 válasza:
Csilla, és "névtelen". olvassátok e sorokat...?
494/525 anonim válasza:
Kedves Zsolt0622!!!
Olvass a sorok között....!!!
495/525 Zsolt0622 válasza:
olvasok-olvasok...
csak épp nem jönnek kommentek.....
496/525 anonim válasza:
Zsolt! Azért nem megy komment,mert már nincs aki védi.Úgy hírlik,hogy a "vállalkozónak" már internetje sincs.Legalább is telefonba ezt mondta egy sorstársamnak.
497/525 Zsolt0622 válasza:
épp ezért csodálkozom, h pl Csilla nem is reagál az kommentekre már...
498/525 anonim válasza:
De reagál, csak te nem veszed észre!!! Egy darabig mindenkit meg lehet téveszteni, még egy olyan embert is, aki alapban elég bizalmatlan....de mégis annyira szeretett volna hinni ebben az egészben, hogy szinte hülyét csinált magából. Remélem neked sikerült vmit találnod!!!
500/525 anonim válasza:
Hallott valaki valamit a Szabolcsról? Már a telefont sem veszik fel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!