Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Információt szeretnék a...

Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?

Figyelt kérdés
Külföldi munkával foglalkoznak/közvetítenek(Győr).Esetleg ha valaki tud valami információt azt kérem ossza meg.Köszönöm

2012. okt. 5. 21:58
 501/525 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy végre elindult a rendőrségi nyomozás?
2013. jan. 15. 06:52
 502/525 anonim ***** válasza:
Nem tudja valaki, hogy ki foglalkozik a győri rendőrségen a Szabolcs és a mi ügyünkkel?
2013. jan. 15. 07:49
 503/525 anonim ***** válasza:
Igen foglalkozik!!! A győri rendőrségen mondták, hogy eljárás van ellene.
2013. jan. 15. 21:10
 504/525 anonim ***** válasza:
Állítólag a tevékenységét is felfüggesztették!!!
2013. jan. 15. 21:10
 505/525 TimiGyuri válasza:
100%
Sziasztok! Én és a párom is feljelentettük Bugár Szabolcsot állítólag kinta Henkel is feljelentette mert semilyen szerzödése nem volt a céggel. Eljárás indult ellene ajánlom másoknak is hogy jelentsétek fel akit megkárositott!!!!! A cég nem létezik!!!!
2013. jan. 16. 09:18
 506/525 anonim ***** válasza:
Nem hallott valaki arról elindult már a nyomozás? Bennünket még nem kerestek... :-(
2013. jan. 21. 05:32
 507/525 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,mi egy kisebb csoport is feljelentettük,és már a 3. levelet kaptam a rendőrségről,neveket tartalmaz az ország minden tájáról.

7 ügy folyik ellene, n a nyomozás február 6-án zárul.

Indoklás: idézem " a Henkel Magyaroszág Kft feljelentést tett ellene,aki a Henkel Central Eatern Europe GmbH nevében 2012.szeptemberétől kezdődően külföldi munkára olyan álláshirdetéseket adott fel,mely állásokra a cég nem keres embert"

" A fenti ügyben a Győri Rendőrkap. nyomozást folytat a Worbau Kft, és annak képviselője ellen hasonló bűncselekmény elkövetése miatt,arra tekintettel,hogy az elkövető személye és módszere azonos ezért a bűnügyek egyesítése indokolt."

Nos ez a helyzet ,lehet jelentgetni aki még nem tette meg,csak ír egy e-mailt az illetékes helyi kapitányságnak és meg is van a feljelentés.

Én is csak ennyit tettem.

Üdv.

2013. jan. 22. 19:21
 508/525 Zsolt0622 ***** válasza:
oppáré....
2013. jan. 23. 17:35
 509/525 anonim ***** válasza:
Mi is feljelentettük, de mi még nem kaptunk sehonnan semmilyen visszajelzést, információt! Nem tudjuk hol tart az ügy. Valakinek van valamilyen híre?
2013. febr. 1. 06:33
 510/525 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is feljelentettem a múlt héten, írtam egy e-mailt a győri kapitányságra, kaptam is egy válaszlevelet, hogy megkapták a feljelentésemet. Tudja valaki hogy áll az ügy? Egyáltalán visszaküldte valakinek a pénzét? Úgy néz ki megyek Ausztriába dolgozni a jövő héten, remélem nem kell hazajönnöm ez ügyben idézés miatt.
2013. febr. 1. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!