Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?
Sajnálattal vegyes dühvel olvastam a gyakorikérdések oldalon írt beszámolókat, történeteket. A mi sztorink is durva, röviden, pontokba szedve így néz ki:
1. 2012. szeptember vége, interneten olvasva a hírdetését, email küldés, kapcsolatfelvétel (Pénzes Krisztinával, aki amúgy a titkárnője ...volt)
2. 1 hét múlva Győr, szerződéskötés, amúgy hiteles, önátírós, osztrák papírral, sorszámozva, stb., 20 ezer Ft közv. díj átadva, tervezett indulás 1 hét múlva
3. 1 hét eltelik, munka nincs, Szabolcs és titkárnője váltva veszik fel (vagy nem!) a telefont, maradjak türelemmel, 1-2 nap és indulunk!
4. újabb hét telik el, semmi, megyek a pénzért Győrbe, Szabolcs sehol, majd felhívom, és mondja, hogy 2 nap múlva indulunk!
5. 2 nap után semmi, 2 utam Győrbe a pénzemért, MOST FIGYELJ!!!! Szabolcs a titkárhölgy elmondása szerint Bécsben egy kórházban fekszik, baleset érte.Miközben erről a lakásban beszélgetünk, kisurran az egyik szobából egy fiatal nő, akit előzőleg már láttunk. Akkor bemutatkozott, mint Szabolcs felesége, most letagadta, hogy bármi köze volna Szabolcshoz!!! Csak a titkár csaj unszolására vallotta be, hogy, ja, hát ő tényleg a Szabolcs felesége!!! Nagyon gáz!!! A nőszemély először össze-vissza kamuzott, hogy nem férhet hozzá a céges számlához, stb., majd aláírattam vele egy tartozás elismerő papírt,mondta, hogy visszautalják a 20 papírt. Irány haza, vérnyomásom: ...
6. A pénz azóta sem érkezett meg a számlámra, mondanom sem kell, hogy pipa vagyok a csávóra!!!
Hát, röviden ennyi a mi sztorink, és még így sem teljes a történet... Én a héten feljelentettem az egész bagázst, de amint látom, már javában zajlik a hivatalos eljárás. Kitartást mindenkinek! Még valami: megpróbáltam az áldozatsegítő szolgálaton keresztül a pénzemet visszaszerezni, nem jött össze, a magyar törvényeket meg ezúton is magasról tiszteltetem!!!
Hát én aztán ezerrel védtem, de minek....:(
Megpróbáltam többször köremailt küldeni mindenkinek, aki kapcsolatban állt vele, hogy jelentsék fel, de most választ se nagyon kaptam!
A telefonját már nem lehet elérni!
De ne ússza meg, KERÜLJÖN BÖRTÖNBE!!!
Csilla :)
emelem kalapom előtted.
Köszi Zsolt!
Már jó ideje rájöttem, hogy milyen emberrel van dolgom!!!
De remélem elfogják, s megkapja azt, ami jár neki!
De sajnos a pénzünk elveszett, HÁT EZ A MAGYAR RENDŐRSÉG!!!
Helló!
Senki nem tud semmit? Kb egy hónapja voltunk beidézve tanuként a rendőrségen azóta semmi...Fotókat is mutattak a Szabolcsét a feleségét(Anita), P.Krisztináét és a Zsanettét.. Tud valaki valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!