Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Információt szeretnék a...

Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?

Figyelt kérdés
Külföldi munkával foglalkoznak/közvetítenek(Győr).Esetleg ha valaki tud valami információt azt kérem ossza meg.Köszönöm

2012. okt. 5. 21:58
 511/525 anonim válasza:
100%

Sajnálattal vegyes dühvel olvastam a gyakorikérdések oldalon írt beszámolókat, történeteket. A mi sztorink is durva, röviden, pontokba szedve így néz ki:

1. 2012. szeptember vége, interneten olvasva a hírdetését, email küldés, kapcsolatfelvétel (Pénzes Krisztinával, aki amúgy a titkárnője ...volt)

2. 1 hét múlva Győr, szerződéskötés, amúgy hiteles, önátírós, osztrák papírral, sorszámozva, stb., 20 ezer Ft közv. díj átadva, tervezett indulás 1 hét múlva

3. 1 hét eltelik, munka nincs, Szabolcs és titkárnője váltva veszik fel (vagy nem!) a telefont, maradjak türelemmel, 1-2 nap és indulunk!

4. újabb hét telik el, semmi, megyek a pénzért Győrbe, Szabolcs sehol, majd felhívom, és mondja, hogy 2 nap múlva indulunk!

5. 2 nap után semmi, 2 utam Győrbe a pénzemért, MOST FIGYELJ!!!! Szabolcs a titkárhölgy elmondása szerint Bécsben egy kórházban fekszik, baleset érte.Miközben erről a lakásban beszélgetünk, kisurran az egyik szobából egy fiatal nő, akit előzőleg már láttunk. Akkor bemutatkozott, mint Szabolcs felesége, most letagadta, hogy bármi köze volna Szabolcshoz!!! Csak a titkár csaj unszolására vallotta be, hogy, ja, hát ő tényleg a Szabolcs felesége!!! Nagyon gáz!!! A nőszemély először össze-vissza kamuzott, hogy nem férhet hozzá a céges számlához, stb., majd aláírattam vele egy tartozás elismerő papírt,mondta, hogy visszautalják a 20 papírt. Irány haza, vérnyomásom: ...

6. A pénz azóta sem érkezett meg a számlámra, mondanom sem kell, hogy pipa vagyok a csávóra!!!

Hát, röviden ennyi a mi sztorink, és még így sem teljes a történet... Én a héten feljelentettem az egész bagázst, de amint látom, már javában zajlik a hivatalos eljárás. Kitartást mindenkinek! Még valami: megpróbáltam az áldozatsegítő szolgálaton keresztül a pénzemet visszaszerezni, nem jött össze, a magyar törvényeket meg ezúton is magasról tiszteltetem!!!

2013. febr. 1. 14:10
 512/525 Császár Csilla 1979 ***** válasza:

Hát én aztán ezerrel védtem, de minek....:(

Megpróbáltam többször köremailt küldeni mindenkinek, aki kapcsolatban állt vele, hogy jelentsék fel, de most választ se nagyon kaptam!

A telefonját már nem lehet elérni!

De ne ússza meg, KERÜLJÖN BÖRTÖNBE!!!

2013. febr. 1. 17:32
 513/525 Zsolt0622 ***** válasza:

Csilla :)

emelem kalapom előtted.

2013. febr. 2. 13:10
 514/525 anonim válasza:
100%
Tisztelt fórumozók ! Éveket dolgoztam külföldön , megtanultam ,- szerencsére mások kárán - azért , hogy dolgozhassak , nem fizetek SOHA SENKINEK !!! AMENNYIBEN FIZETNI KELL KÖZVETÍTÉSÉRT , VONJÁK LE AZ ELSŐ-MÁSODIK BÉRBŐL de , hogy ügyeskedő szélhámosokat eltartsak , azt már nem! Senki ne fizessen előre ! 24 éves tapasztalat
2013. febr. 3. 09:49
 515/525 Császár Csilla 1979 ***** válasza:

Köszi Zsolt!

Már jó ideje rájöttem, hogy milyen emberrel van dolgom!!!

De remélem elfogják, s megkapja azt, ami jár neki!

De sajnos a pénzünk elveszett, HÁT EZ A MAGYAR RENDŐRSÉG!!!

2013. febr. 4. 11:23
 516/525 Zsolt0622 ***** válasza:
nem a rendőrséggel van a gond. hanem azokkal az emberekkel, akik dolgozni szeretnének akár itthon akár külföldön. nekik/nekünk minden pénzt megér(ne) egy állás.
2013. febr. 5. 09:19
 517/525 anonim ***** válasza:

Helló!

Senki nem tud semmit? Kb egy hónapja voltunk beidézve tanuként a rendőrségen azóta semmi...Fotókat is mutattak a Szabolcsét a feleségét(Anita), P.Krisztináét és a Zsanettét.. Tud valaki valamit?

2013. márc. 13. 06:06
 518/525 Zsolt0622 ***** válasza:
röhej, de engem is behívtak, és ugyanigy volt minden, ahogy az előző kommentelő mondja.
2013. márc. 13. 17:59
 519/525 anonim ***** válasza:
sziasztok holnap megyek tanúskodni a rendőrségre. volt már valaki?
2013. márc. 21. 17:49
 520/525 anonim válasza:
100%
Sziasztok, a helyzet nálam a következő. Én januárban feljelentettem a csalót, jegyzőkönyv, miegymás. Néhány nap múlva a győri rendőrkapitányságról jött egy értesítés, hogy összevontak 3 feljelentést, és már BŰNCSELEKMÉNY gyanújával indult eljárás. Február elejére beidéztek tanúskodni a móri rendőrségre (nem tudom, hogy minek...?), de mivel én most Münchenben dolgozom, nem tudok elmenni... Tehát, most már bűncselekménnyel gyanúsítják a fickót!
2013. márc. 24. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!