2012. október 9. napján 11 óra 26 perckor Worbau kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel. "
Nem írtál-e valamit?
2012. okt. 9. 11:27
3/525 anonim válasza:
Csalás az egész.Nincs ilyen kft, az adószáma az egyéni vállalkozói engedélyéhez van.Öten vagyunk akik hétfőn feljelentjük a győri rendőrségen.További károsultak jelentkezését várjuk.
2012. okt. 13. 13:05
4/525 anonim válasza:
Minket is átvertek, 3 hete várom a hívásukat...beigértek mindent, az vállalkozó nem elérhető....20000 Ft-om bánja, plusz még amiket ráköltöttem. Kun János, esetleg írhatna privátban hogy mi volt, én valószínűleg szerdán megyek be a rendőrségre!
2012. okt. 15. 08:51
5/525 anonim válasza:
Akkor ez is egy kamucég, ahogyan olvasom.
Nekem nem volt hozzá szerencsém.
Remélem, sikerül valamennyit visszakapni.
Tudom, eső után, köpönyeg, de a cégjegyzék és a feketelista oldalát is érdemes megnézni, hogy mit írnak róla.
2012. okt. 15. 11:05
6/525 Zsolt0622 válasza:
huhúú...akkor gyarapodik a károsultak száma a személyemben.... :(
2012. okt. 16. 16:22
7/525 Zsolt0622 válasza:
kérek mindenkit,privátban juttassa el hozzám az elérhetőségét.megvan a pali.
2012. okt. 16. 19:50
8/525 Makadám László válasza:
Egyel többen vagyunk sajnos!
2012. okt. 17. 12:32
9/525 anonim válasza:
A tulaj állítólag amnéziás balesetet szenvedett a felesége elmondása alapján.A titkárnője még a cégekről sem tud,akik alkalmaznák az embereket.Időhúzás zajlik,hogy késleltesse a bedőlést és még több áldozatot szerezzen.
2012. okt. 17. 15:53
10/525 Zsolt0622 válasza:
adok én neki amnéziát...
már megvan a tervem amúgy....
ha még Mo.-on leszek 7főn..nyilvános helyre hivom vagy az ügyintéző kiscsajt,vagy a pali feleségét.. mondjuk Meki. ott megmondom,vagy ideadja a lóvém,vagy..megfogom a kiskezét, mig az asszony kihivja a yardot. ha az "irodájukra" megyünk..én még hagyján,de az asszony testi épségét nem veszélyeztetem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!