Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?
Na ez a nagy problémám,hogy még plussz pénzt bele ölni ebbe az egészbe.
Nem tudom,hogy tud a lelkiismeretével elszámolni(?) de remélem megfizet érte.
# 93:
Cég csak akkor létezik, ha be is lenne jegyezve.
Mivel nincs bejegyezve, így az, nem is létezik.
Csilla!
pl. NE könyörgés árán jelentkezzen a cég.
2.mivel "csak" a lakcimem tudják, hogyan akar értesiteni?
3.ha komoly volna ez a cég,akkor a saját bevételeit is féltené.
4.ha ennyire kellene a munkaerő,nem csúszna heteket,sőt,mondhatom,hogy hónapokat az indulás...
és még sorolhatnám.
Zsolt!
1. Sajnos olyan világot élünk, hogy nekünk kell cselekedni, ha vmit el akarunk érni.
2.Nem értem, te sem telefonszámot, sem E-mail címet nem adtál meg? Szerinted a 21. században levelet fognak írni?
3. Biztos, hogy félti a saját bevételeit is, de gondolom most van jobb dolga, mint ezekkel a kommentekkel foglalkozni!
5. Miért ne csúszhatna?! Én megértem, hogy mindenki türelmetlen, de meg kellene várni a 16.-át, hogy mi fog történni!
Megkérdezhetem, hogy te mikor jelentkeztél? Mennyit csúszott a munka?
T1m!
Én csak a Krisztinát kerestem, 2x is tudtam vele beszélni.
Az E-mailre nekem se egyszerre válaszolt. Utoljára ( kb 1 hete)a 16.-át ígérte, azóta nem kerestem. Ráadásul akkor kaptam egy körlevelet is. Az, hogy alszik, hát erre nem tudom, mit is mondhatnék!
Te mikor jelentkeztél? Kaptál te is körlevelet? Amúgy próbáld a Krisztinát többször is, szerintem fel fogja venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!