Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?
ez most nekem szól?
mert ha igen...való igaz,nem vagyok érintett. de voltam. és vagyok annyira emberbarát,h szeretném megóvni a többieket "ezektől".
bakker...adj 15-20ezer ft-ot, az igéretemre. aztán semmi. már nem volnék életben sztem. gondolkodj. csak eddig 20-25 ember jelezte felém,h átverték. csak számolj.legyen 20 ember,és 15ezer. 300.000 ft tiszta haszon.
miről is beszélünk?
Zsolt!
Számomra ez érthetetlen, mert alapból azt feltételeztem, hogy mindenki egyforma lapot töltött ki. Bocs, hogy ez elkerülte a figyelmemet! Amit én töltöttem: REGISZTRÁCIÓS ADATLAP MUNKAVÁLLALÓKRÓL(magánszemély esetén)
Ezen állt:
JEL.NEVE:
SZÜL. HELY:
LAKCÍM:
TELEFON:
MOBILT:
E-MAIL:
ISK.VÉGZETTSÉG:
SZAKKÉPZETTSÉG:
UT.3 MUNKAHELY:
+ EGYÉB...
ÉS KAPTUNK EGY NYUGTÁT!
Makadám László!
Ha figyelmesen elolvasod, én azt írtam, hogy a P.Krisztináról tudtam érdeklődni, mert pár ismerősöm ismeri. Róla hallottam, nem a főnökéről!!! A pénzed gondolom vissza fogod kapni! Az pedig, hogy pénzt kérnek előre, ez sajnos Mo-on eléggé bevett szokás(az, hogy ez szabályos-e vagy sem, abba most ne menjünk bele). Én nem érzem azt, hogy becsaptak volna, mert bár igaz, hogy csúszik az időpont, de ez még nem jelent semmiT. Várni kell 16.-ig, szerintem így KORREKT! Ha máshova jelentkezel, előfordulhat, hogy több hónapot kell várnod! Pl: idősgondozásnál, vagy folyami hajóra közvetítő cégek esetén stb.
Lehet a Kriszta sem tud semmiről vagy nem tudom...
Ma azt mondta a felesége,hogy holnap email-t,hogy most pontosan mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!