Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Információt szeretnék a...

Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?

Figyelt kérdés
Külföldi munkával foglalkoznak/közvetítenek(Győr).Esetleg ha valaki tud valami információt azt kérem ossza meg.Köszönöm

2012. okt. 5. 21:58
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/525 Zsolt0622 ***** válasza:
100%

nem a Krisztinával van a gond.

amúgy..ha már Ő!!! nem kér semmi elérhetőséget, akkor én miért adjak? az én feladatom volna adni????

olyan még ide nem irt,aki náluk dolgozna. csak olyan,akit átvertek. vagy...már bocs,de ennyire szűklátókörű vagy...?

2012. nov. 6. 11:46
 102/525 Zsolt0622 ***** válasza:
100%

jah...okt. 12én jelentkeztem. azóta csak nő,és nő a telefonszámlám,mert mindig én hivom őket. ill. hivtam.

ha érdekelné,akkor reagálna az itt leirtakra.

2012. nov. 6. 11:48
 103/525 Császár Csilla 1979 ***** válasza:

Hát, hogy szűklátókörű lennék...:)

Szerintem, te is töltöttél ki regisztrációs lapot, ahol kértek elérhetőséget ( telefon, email, lakcím)!!!

Most szerinted kértek vagy nem kértek??? Vajon ki a szűklátókörű....?

Lehet, hogy nem hiszed, de nem mindenki ér rá ezeket a kommenteket nézegetni, főleg aki megpróbál embereket összeszedni egy munkához!

2012. nov. 6. 11:59
 104/525 Zsolt0622 ***** válasza:
Csilla! könyörgöm.olvass vissza,mielőtt badarságokat irsz. nekem nem volt ilyen REGlap. telefonon egyeztettünk,és bementem szerződést irni. ott kaptam egy magyar,egyszerűsitett szerződést,és egy átvételit a pénzről.ennyi. szal..?egyéb kérdés?
2012. nov. 6. 12:11
 105/525 Zsolt0622 ***** válasza:

igy akar összeszedni embereket..? igy inkább ne. meg mihez?

egy nem lézető munkához??????

2012. nov. 6. 12:12
 106/525 A kérdező kommentje:
A regisztrációs lapon nem kért email címet!Folyamatosan Mi hívjuk Őket és az egyik alkalommal amikor mondta,hogy küld egy kör emailt akkor kérdeztük,hogy tudja az email címet?Mire Ő nem küldjük el.Ennyi!
2012. nov. 6. 12:15
 107/525 Zsolt0622 ***** válasza:
naittvagyok. like az előttem lévő kommentelőnek.
2012. nov. 6. 12:46
 108/525 anonim ***** válasza:
Zsolt,Te már ha jól értem kint dolgozol. Merre és hol, mert úgy látom nagyon jó munkahelyed van, mert Te írsz talán a "legtöbbet". Én is szeretnék ott dolgozni, ahol ennyi időd van és még meg is fizetnek...
2012. nov. 6. 13:17
 109/525 Zsolt0622 ***** válasza:

nehidd.ne akarj idejönni.... nem azért mert féltem az állásom.de a legeslegrosszabb ellenségemnek nem kívánom.

hogy miért?

tessék:

napi MINIMUM 16 óra,kőkemény fizikai munka. kajaidő nincs. elméletileg kerestünk volna 1700 körül. már mikor odaértem, közölték,h 170 euro a szállás. (szállás: hol van fűtés,hol nincs. melegviz ritkán.mivel főzési lehetőség nincs. a falakon zöldesfekete penész.éééés...széncigányokkal voltam egy szálláson. a napi bunyó,meg romaparti megvolt) tehát,pénz. 170 euro a szállás,200 a fejpénz,és..500 eurot visszatart... vagyis..közel 880euroért csináltam volna mindezt. a legrosszabb,h tudod ki húzta le a magyarokat??? egy ott élő magyar! sokan elmentek előttem már... mint a pénz miatt,mint a meló miatt. 7re kellett járni..mivel bolt 7kor nyit,esélyed nem volt arra,h vmit,pl kaját vegyél.este 11kor meg minden zárva. szombaton 12 óra meló. közel havi 400 órával itthon is meglett volna ez a lé.

még mindig akarod ezt a klassz melót?

2012. nov. 6. 13:34
 110/525 anonim ***** válasza:
Tudjuk, hogy nem sétagalopra vállalkozunk, de itthol - ha lenne munka - akkor sem biztos, hogy keresnénk ennyit.. Na mindegy is, csak látom, hogy sokszor reagálsz, holott Te nem is vagy "érintett"..
2012. nov. 6. 13:41
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!