Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?
nem a Krisztinával van a gond.
amúgy..ha már Ő!!! nem kér semmi elérhetőséget, akkor én miért adjak? az én feladatom volna adni????
olyan még ide nem irt,aki náluk dolgozna. csak olyan,akit átvertek. vagy...már bocs,de ennyire szűklátókörű vagy...?
jah...okt. 12én jelentkeztem. azóta csak nő,és nő a telefonszámlám,mert mindig én hivom őket. ill. hivtam.
ha érdekelné,akkor reagálna az itt leirtakra.
Hát, hogy szűklátókörű lennék...:)
Szerintem, te is töltöttél ki regisztrációs lapot, ahol kértek elérhetőséget ( telefon, email, lakcím)!!!
Most szerinted kértek vagy nem kértek??? Vajon ki a szűklátókörű....?
Lehet, hogy nem hiszed, de nem mindenki ér rá ezeket a kommenteket nézegetni, főleg aki megpróbál embereket összeszedni egy munkához!
igy akar összeszedni embereket..? igy inkább ne. meg mihez?
egy nem lézető munkához??????
nehidd.ne akarj idejönni.... nem azért mert féltem az állásom.de a legeslegrosszabb ellenségemnek nem kívánom.
hogy miért?
tessék:
napi MINIMUM 16 óra,kőkemény fizikai munka. kajaidő nincs. elméletileg kerestünk volna 1700 körül. már mikor odaértem, közölték,h 170 euro a szállás. (szállás: hol van fűtés,hol nincs. melegviz ritkán.mivel főzési lehetőség nincs. a falakon zöldesfekete penész.éééés...széncigányokkal voltam egy szálláson. a napi bunyó,meg romaparti megvolt) tehát,pénz. 170 euro a szállás,200 a fejpénz,és..500 eurot visszatart... vagyis..közel 880euroért csináltam volna mindezt. a legrosszabb,h tudod ki húzta le a magyarokat??? egy ott élő magyar! sokan elmentek előttem már... mint a pénz miatt,mint a meló miatt. 7re kellett járni..mivel bolt 7kor nyit,esélyed nem volt arra,h vmit,pl kaját vegyél.este 11kor meg minden zárva. szombaton 12 óra meló. közel havi 400 órával itthon is meglett volna ez a lé.
még mindig akarod ezt a klassz melót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!