Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?
de ha itt tartunk. nekem megvan a tegnapi interjú. de nincs linkje,semmi...csak sima mp3...
ki volt az,aki riasztott a rádiót? ÉN.
látja névtelen... ahogy eddig sem,most sem ültem a valagamon. nekem megvan a felvétel. sorry.
Valószínűleg az a nagy helyzet, hogy SEMMIT sem találtak a Szabolcs ellen!!!
EMBEREK! A bűnössége egyáltalán nem bizonyított!!!
Mi kitartunk melletted Szabi, NE ADD FEL!!!
asszem befejeztem a kommentelést.
szomorú,h itt tartunk.
én pl nem mondtam önre semmit,kedves névtelen.
Csilla és "Névtelen" kommentelő!
Ne haragudjatok de nincs igazatok.Nem 2-3 ember kéri vissza a pénzét hanem nagyon sokan.Nagyon sokan vannak akik bedőltek Nekik és hónapok óta nem viszi őket ki,ismétlem hónapok!!!
Ha annyira tiszta lenne a Szabolcs akkor miért tagadja le folyton magát???Miért más veszi fel a telefonját és magyarázkodik helyette illetve semmi konkrétumot nem mondanak???HM???Hogy lehet,hogy Bécsben van kedd óta és közben tegnap bent volt a rádióban?
Nekem is megvan a hanganyag de,mint írta Zsolt sima mp3-ban van meg és így nem lehet ide felteni.De ígérem írok F.Tamásnak,hogy tegye fel.A műsorban össze-vissza beszélt.Konkrétan hazudott!!!Azt állította,hogy velem beszélt és már intézés alatt van az Én és a férjem kiutazása(elég kicsinyes szóhasználattal)!!!Nos Én nem is akartam kimenni dolgozni(csak a férjem),nem is beszéltem vele!!!Akkor miről beszél könyörgöm?????
Sziasztok.
Hova küldi a pénzt, ha se címet, se számlaszámot, se semmilyen adatot nem kért?
Szünetelteti vajon a vállalkozását? Rengeteg a kérdés bennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!