Információt szeretnék a következő kft-ről:Worbau Kft?
Tegnap ismét volt a rádióban Sz.
Ezt nyilatkozta:
"a Katika ki fog menni dolgozni a kisférjével együtt..."
A Katika az Én lenék és Én nem akarok kimenni dolgozni sőt nem is akarunk már vele kapcsolatban állni miután vissza fizette a pénzünket!!!
Azt nyilatkozta,hogy beszélt Velem.Nos ez egy baromság,mert nem beszéltünk vagy nagyon nincs rendben a memóriája!!!!
Ha lehet F.Tamás kérünk,hogy tedd fel a hanganyagot ide.Köszi
Szerintem a lényeg:NE FIZESSEN SENKI NEKI ELŐRE!!!!
Még egy információ.Most hívtam Szabolcs telefonját,ismét nem Ő vette fel hanem T.
Azt a tájékoztatást kaptam,hogy Sz. üzeni ma mindenkinek elutalta a pénzt!Állítólag kintről utal.
Élő adásban megígérte,hogy pénteken megkapom a pénzünket,eddig nem jött még semmi.
Más is számlára kéri a pénzét????
Utolsó kommentelő,a kérdés nekem szól?
Az Én számlaszámomat tudja!Bár még nem utalt.
Viszont a telefonba a T. többes számban beszélt.Ezért kérdezem Én,hogy más is megadta a számlaszámát és utalással várja a pénzét???
Tisztelt Makadám László! Már bocsánat a kifejezésért, aki A-mond, mondjon B-t is és ne csak rébuszokban beszéljen! Akkor volt a rendőrségen és...
Mi az, hogy nem az akiknek mondják magukat?
Bővebb tájékoztatást remélünk öntől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!