Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmennél mosogatni 300 ezerért?

Elmennél mosogatni 300 ezerért?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
74%
Így gondolod ok,mert se orvosunk, se tanárunk nem lenne, ha mindenki mosogatni menne dupla pénzért.
2011. dec. 27. 17:06
 52/81 anonim ***** válasza:
74%
Itthon gondolkodás nélkül elmennék, mondjuk külföldre is, de sajnos nem ismerem Ausztriát és hogy ott milyen a megélhetés, fizetés, mennyire sok az a 300ezer megélhetésre. De ha már egy fokkal jobb mint itthon, mindenképpen mennék.
2011. dec. 27. 17:07
 53/81 A kérdező kommentje:

ma 17:07

nem kell semmit költenem..a kajámat és a szállást a munkáltató fizeti..hotel munka..

2011. dec. 27. 17:08
 54/81 anonim ***** válasza:
49%

az én rövid történetem. világéletemben kozmetikus akartam lenni. középsuli azonnal el is kezdtem a 2 éves sulit. be is fejeztem, újúlt erővel elkezdtem dolgozni. ma már mindnehol bérleti díjat kérnek. és akkor még nincs vendéged. kicsengetsz kb. havi 60 at azért hogy ülsz és várod hogy jöjjön vendég. rengeteg pénzt belefektettünk a családommal, reklámokat csináltunk, új gépeket vettem stb. és sajnos nem alakult ki a vendégköröm. őszintén ma már ki az aki költ kozmetiksura? én is nő vagyok, de ma már látom, hogy amin csak kell spórol az ember. szóval ezt a szakmát szüneteltetem. pedig álmom volt. persze barátokat, családtagokat kezelgetem, de már nem ezzel keresem a kenyeremet...sajnos az embernek van hogy le kell adnia az igényéből...

tehát igen elmennék mosogatni akár én is. de hozzáteszem tényleg megkéne nézni hogy ausztriába mennyibe kerül az élet. ott lakást kéne bérelni, és megkéne ott élni, kaja, rezsi stb. és néha jó lenne hazajönni látogatóba is, annak is éesz ám egy költsége...

2011. dec. 27. 17:10
 55/81 anonim ***** válasza:
37%

Persze, hogy így gondolom. Miért mosogassak, ha egyrészt bőven szükség van rám itthon, másrészt én szeretem, amit csinálok? Erre készültem, vágytam egész életemben. Akkor meg??

Csak hát ezt sokan képtelenek megérteni, de ha igent válaszolnék, akkor szintén mindennek le lennék hordva, pont amiatt, amit te is említettél.

2011. dec. 27. 17:11
 56/81 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, áruld el kérlek hogy kaptad ezt a lehetőséget?
2011. dec. 27. 17:12
 57/81 anonim ***** válasza:
48%
Barátom egyébként Ausztriában él, ott dolgozik, és jóval 300 felett keres.
2011. dec. 27. 17:14
 58/81 anonim ***** válasza:
46%
később olvastam csak, hogy a munkáltatód fizetné a szállást, ételt. ez esetben viszont erre mondják azt, hogy túl szép, hogy igaz legyen... ez már valahogy nekem furcsa...:(
2011. dec. 27. 17:17
 59/81 anonim ***** válasza:
39%
Egyáltalán nem furcsa, egyik ismerősünk 800 000 Ft-ért hentesként dolgozik Olaszban, a másik teherautó sofőr 900 ezerért Svájcban, a barátnője 500 000-ért epret szedett.
2011. dec. 27. 17:25
 60/81 A kérdező kommentje:

ma 17:17

pedig ne legyen furcsa mert nekem a testvérem is volt már kint,igaz mint felszolgáló és neki is fizettek mindent,szállás,kaja..szállás alatt ne egy egész lakást értsél de egy kis szoba saját fürdővel,a kaja pedig egy ebéd vagy egy vacsora..nem kötelező elhinni...ausztria nem magyarország ott ez nem hihetetlen..max csak nekünk magyaroknak..

2011. dec. 27. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!