Egyedül is elmennél nyaralni?
11:47-es miért nem?
akinek nincs párja az mind otthon ül??
Igen, és minden vágyam hogy egyszer elmenjek egy hétre egyedül és hátizsákkal. Imádom a gyerekeimet, de úgy érzem hogy ez most kell nekem ahhoz, hogy feltöltődve jöjjek haza hozzájuk.
39N
Egyedül nem, mert úgy annyira nem buli, de egy hasonló korú barátnővel simán! :)
32/N
pár napra egyedül is el lehet menni simán.
programk, stb
"Egyedül kelni, egyedül menni mindenhova, senkihez nem tudsz szólni egy szót se. Nekem valahogy ez nem jön be. Lehet azért, mert még nincs gyermekem és nem tudom átérezni mennyit ér egy kis nyugalom. :)))"
:-))Én is csak azóta vágyom rá, amióta gyerekeim vannak. Minden órám minden perce róluk szól: mikor kelünk, mikor eszünk, hová megyünk, mit és meddig nézhetünk meg.... Csak egy hétre vágyom, amikor senkihez sem alkalmazkodom. Tudom hogy hiányoznának, ha elmegyek valahová akkor már azt nézem hol van játékbolt, vajon minek örülnének, ha eszem valahol akkor az jut az eszembe, hogy ez vagy az a gyerekeknek hogy tetszene... de néha-néha jó kilépni a mókuskerékből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!