Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elmennél egyedül egy bárba...

Elmennél egyedül egy bárba hétvégén, ha nem érne rá senki?

Figyelt kérdés

lehet h nagyon rossz kategória, de nem tudtam jobbat kitalálni. Arról van szó, h külföldön vagyok, és így egyelőre nem túl nagy a baráti köröm. Előfordul h senki nem ér rá. A helyemben elmennétek egyedül egy bárba iszogatni vmit, odamennétek ismeretlenekhez beszélgetni(ugyebár nem az anyanyelveteken), vagy inkább otthon maradnátok?

19L

2011. jan. 30. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Bárba nem, kávézóba igen.

Idegenekhez odamenni: ezzel nagyon óvatos lennék... Inkább az ízlésemnek megfelelő rendezvényeken ismerkednék, de bárban semmiképp.

2011. jan. 30. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Elmennék, csak nagyon megnézném, kivel ismerkedem össze. Egyedül csak csajjal vagy csajokkal ismerkednék.
2011. jan. 30. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha bárba mennél, akkor csak ne a legfeltűnőbb ruhádban!!! Ki tudja mi jár az ottani pasik agyában... De ismerkedni bárhol lehet... Én is a kávézókat ajánlanám! Kevesebb a részeg és hasonlók...
2011. jan. 30. 12:16
 4/8 A kérdező kommentje:
olyasmi szórakozóhelyre gondoltam, ahova a fiatalok járnak, 17-25 korosztály, szóval tanulók. Itt már voltam másokkal is, cigizni nem szabad, és egy részeggel sem találkoztam.
2011. jan. 30. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Énis ugyanezen gondolokodom, hasonló szituációban vagyok... De én azt hiszem egyelőre nem vállalom ezt be, mert az meg olyan hülyén ön ki, ha mindenki társasággal megy, és én meg iszogatok, és esetleg csak néhány fura srác jön oda beszélgetni, akik fel akarnak szedni...

Táncolós helyen még gondolkodom, mert ott ez annyira nem gáz és imádok táncolni, ami alaposan megkönnyíti a dolgom az ilyen helyeken...

2011. jan. 30. 12:32
 6/8 A kérdező kommentje:
de jó, h más is így van ezzel! Én is attól félek h nagyon feszélyezve érezném magam...mert ha nem, akkor simán csak táncolnék és jól érezném magam mindenkitől függetlenül, de félek h hülyén érezném magam és hazajönnék.
2011. jan. 30. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Hol vagy amúgy? Mert lehet, hogy egy helyen vagyunk és akkor mehetnánk együtt :) Kicsi rá az esély, de ki tudja...
2011. jan. 30. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Külföldöm vagy, használj ki minden egyes pillanatot!:)) Persze, hogy menj el csak ne öltözz túl kirivóan és nagyon nézd meg kivel állsz szóba. Jahh és vinnék magammal valamilyen sprayt a biztonság kedvéért!

Ha pedig mágsem éreznéd jól magad, max haza mész:) De menj el, lehet, hogy tök jófej emberekkel sodor össze az élet:)

L/19

2011. jan. 31. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!