Elmennél rendszeresen nyaralni a férjed családjával (sógornő, após) úgy, hogy a férjed nincs ott?
Mert dolgozik és sosem ér rá.
Évente többször, több napra...gyerekekkel.
+ még nem is jössz ki annyira jól a rokonaival...
Én úgy értelmeztem nem jösz ki a rokonaidddal túlságosan.
A válasz természetesen nem.Az sem mindegy milyen értelemben nem jösz ki velük.Csak akkor mennék el velük ha biztosra tudom nagyon szeretnek és elfogadnak.Szerintem nem szerencsés pontosabban nem egészséges.Mindenféle együttélés során adódhatnak konfliktushelyzetek.Képzeld csak el,hogy valami apróság miatt összekapsz anyósoddal pl.akaratlanul megbántod és megmondja a párodnak ő meg az anyja mellé áll mert mégis az anyja közbe neked van igazad.Ha nem jösz ki velük ne erőltesd mert az nem vezet jóra.Úgy se lenne teljesen egészséges ha a párod veled van.A párok nyaraljanak együtt max gyerekekkel.Én voltam kétszer és apró nézeteltérés történt a sógorommal és persze az akkori párom a nővére mellé állt.Egy egyszerű konyhai dolog volt.Nem egyszer be is akartam olvasni sógoromnak de akkor az lett volna következmény,hogy vége a kapcsolatnak de minden eset más és más.Mindenesetre nem jellemző az ilyen fajta nyaralás.
az a problémám, hogy párszor mondtam nemet is, de akkor mindig azzal jöttek, hogy a gyerekektől veszem el az élményt. Pedig én nagyon nem érem jól magam a közös nyaralások alkalmával. Legutóbb már ugy éreztem magam mint egy leányanya. Éreztem a többi vendég pillantását a hátamon..."Na ennek meg hol a férje? vagy nincs is?" Nagyon nagyon kellemetlen volt.
Ilyenkor mindig azt kapom, hogy de a gyerekeket fosztom meg az élménytől és önző vagyok.
Hogy vágjam ki magam?
Úgy vágnám ki magam, hogy ne zsaroljanak a gyerekemmel, ill. majd a férjemmel elmegyünk nyaralni, mint egy CSALÁD.
Amúgy nem mennék semmi pénzért, apóssal ugyan nincs bajom, de elég magának való, a sógornőm viszont egy akarnok, nekem az meg nem nyaralás, ha minden másodpercemet beosztja egy nálam pár évvel idősebb nőci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!