Más is megy a családjával nyaralni?
Persze. Annyira kevés időt tölthetünk együtt, és általában akkor is mindenki fáradt, stresszes, egy nyaralás nagyon jó közös élmény :)
Persze emellett megyek a párommal és a barátaimmal is nyaralni :)
21L
Mis is megyünk :)
[Görögország]
13/L
Pedig nem ciki :)
Amúgy a nyaralás nálunk elég költséghatékony szokott lenni, pl. lemegyünk két vagy három napra a bajai halászléfesztiválra, lakik ott egy barátunk, az ő kertjében sátorozunk 0 ft, biciklivel utazunk 0 ft, gyakorlatilag csak a kaját kell fizetni, főzünk délután a kertben egy nagy adag halászlét, este meg bemegyünk a programokra. Egy fillérrel sem kerül többe, mintha otthon lennénk :)
De megyünk az ország különböző pontjaira barátokhoz, rokonokhoz, aztán fogadjuk őket nálunk. Mivel senki nincs nagyon eleresztve anyagilag, ez a megoldás elérhető számunkra, mégis egy csomó helyre eljutunk és élvezzük a nyarat :)
Mi úgy szoktunk a családdal,hogy hajnalban lemegyünk és este haza. Kaját viszünk itthonrol ,meg a strandon eszünk egy fagyit,kávét stb . Igy jó mert a penzinpénzt ha lebontjuk 5 főre párszázas nagyságrendből megvan az utazás,és kaja is van. Meg anyámék nemnagyon tudnak 1 napnál tovább elszabadulni a munkából
Amúgy én szoktam menni a barátommal,barátnőkkel is 2-3 napokra,meg van hogy anyámék is ketten mennek
20/L
4. vagyok
Eddig mi is úgy voltunk [5gyerek+2felnőtt, [én+4unokatesóm+anyum+apum]], de idén sajna csak apummal megyek [anyum nem akar] :S
úgy megyünk Erdélybe, hogy a mi családunk (anya, apa, én), és a legjobb barátomék (ott is anya-apa, haverom, az öccse, meg talán a nővére, ez nem biztos). a szüleink egyetemi barátok, és a mai napig rendszeresen összejárunk évente 7-8-szor, nyaralni is szoktunk együtt menni.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!