Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz hogy soha sehová...

Nagyon gáz hogy soha sehová nem megyünk nyaralni? :S

Figyelt kérdés

a szüleim öregek,apám 54,anyám meg 53 éves

és ezért soha sehová nincs kedvük elmenni

nyáron is,egész nyári szünetben itthon ülnek a tv előtt,én meg itt poshadok

és olyan ciki,amikor szeptemberben suliba megyünk,mindig az első órákon el kell mondani hogy ki hol nyaralt meg mit csinált nyáron meg stb és olyan ciki,hogy mindig csak annyit mondok hogy otthon voltam és a többiek folyton kiröhögnek mert ők meg Olaszországban meg Görögben meg mittudomén hol voltak...

és még életembe nem jártam SEHOL külföldön

a Balatonon is életembe először 12 évesen voltam

még az ilyen szomszéd városokba is alig voltam

ez nagyon gáz? :S

13l

2011. okt. 15. 18:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Nem gáz. De ha anyagi korlátja nincs a dolognak, akkor kérd meg a szüleid, hogy legalább egy-két táborba hadd menj el nyáron, így te is nyaralhatsz.
2011. okt. 15. 18:36
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

Miért nem mentek? Pénzhiány, vagy otthon ülősek?

Ha találnál barátnőt, levelezőtársat akivel jól kijössz és hasonló helyzetben van, nyárra egy-egy hét csereüdültetés is megoldható. Tehát nyáron elmegy hozzátok egy hétre, utána meg te hozzájuk.

2011. okt. 15. 18:37
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Én sem voltam még sehol külföldön. Balatonhoz huszonévesen jutottam el. Nem gáz.
2011. okt. 15. 18:38
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

Ez van. Azért a kor nem érv, az én szüleim lassan 70 évesek,de minden évben 5-6-szor utaznak.

menj táborba

2011. okt. 15. 18:38
 5/22 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

a barátnőmmel szoktunk néha egymásnál aludni,de akkor se egy hétig...addig nem engednének el a szüleink ...pedig majdnem a szomszédba lakik...

2011. okt. 15. 18:40
 6/22 A kérdező kommentje:

amúgy mennék táborba csak egyedül nem akarok

mert tök egyedül,idegen gyerekek között mit csináljak magammal??

barátkozni amúgy is nagyon nehezen tudok,szóval :S

2011. okt. 15. 18:41
 7/22 anonim ***** válasza:
27%

Képzeld, én sem voltam még sehol, pedig már 36 vagyok és még nem haltam bele.

Miért nem mentél el pl. a helyi könyvtárba vagy kirándulni a hegyekbe többed magaddal, ahelyett, hogy otthon poshadtál??

Tudtod, az a ciki, hogy öregnek nevezed a szüleid. Meg az, hogy 13 évesen nem tudod magad feltalálni.

2011. okt. 15. 18:41
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

Tipikus, késői gyerek vagy és nincs testvéred, jól tippelek?

Táborba pont azért érdemes menni, mert ott idegenekkel vagy összerakva, és ez már jó alap az ismerkedéshez. Azt javaslom, hogy legalább egyszer mindenképp próbáld ki a nyáron! Ha nem tetszik, legfeljebb hazamész. De valószínűbb, hogy eszedbe sem fog jutni, inkább szomorú leszel, mikor vége lesz.

2011. okt. 15. 18:43
 9/22 anonim ***** válasza:
90%
18:43 vagyok, még egy dolog: hidd el, átérzem a helyzeted, még
2011. okt. 15. 18:44
 10/22 anonim ***** válasza:
92%

Nem gáz!:) Az én szüleim 45-46évesek és dettó nem mennek sehova, inkább a tv előtt punnyadnak! PErsze megértem, mert sokat dolgoznak a munkahelyükön és itthon is! Figyelj! Ha nincs anyagi korlát, akkor menj el barátnőddel vagy akár egyedül táborokba! A suli mindig szervez! Én így jutottam el először a Balatonra!!:D Meg barátnőm a szüleivel mentek el nyaralni és hívtak engem is. :) Meg a legtöbb suli télen mindig szervez Bécsi kirándulást alig 5ezerért!:) Arra is elmehetsz, ha már külföldre akarsz menni. :)

Szóval! Hogy elmenj nyáron valahova, vagy átlépd Magyarország határát igenis van lehetőség, csak észre kell venni és kihasználni!:D

2011. okt. 15. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!