Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz hogy soha sehová...

Nagyon gáz hogy soha sehová nem megyünk nyaralni? :S

Figyelt kérdés

a szüleim öregek,apám 54,anyám meg 53 éves

és ezért soha sehová nincs kedvük elmenni

nyáron is,egész nyári szünetben itthon ülnek a tv előtt,én meg itt poshadok

és olyan ciki,amikor szeptemberben suliba megyünk,mindig az első órákon el kell mondani hogy ki hol nyaralt meg mit csinált nyáron meg stb és olyan ciki,hogy mindig csak annyit mondok hogy otthon voltam és a többiek folyton kiröhögnek mert ők meg Olaszországban meg Görögben meg mittudomén hol voltak...

és még életembe nem jártam SEHOL külföldön

a Balatonon is életembe először 12 évesen voltam

még az ilyen szomszéd városokba is alig voltam

ez nagyon gáz? :S

13l

2011. okt. 15. 18:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szüleimen múlott volna, a mai napig nem jártam volna én se sehol. 16 évesen elmentem dolgozni, a nyár hátralévő részében pedig balatonoztam a barátnőimmel. Ez volt az első kiszakadásom otthonról. Utána pedig minden évben diákmelóztam és évközben is félretettem a zsebpénzem, így azóta néhány év alatt már bejártam Európát vonattal, buszokkal meg olcsó fapados repülőjáratokkal vagy barátokkal vagy az szerelmeimmel. Nekem ez nagyon motiváló, imádok utazni. Csóró vagyok most is és persze ahhoz mérten költöm a pénzt külföldön meg itthon is, de az útiélmények pótolhatatlan emlékek, sokkal talpraesettebb leszel és szélesedik a látóköröd.
2011. okt. 15. 20:57
 22/22 anonim ***** válasza:
67%

"a szüleim öregek,apám 54,anyám meg 53 éves"

Öregeeek??

Hip-hop és annyi leszel!

2011. okt. 15. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!