Barátom nélkülem megy nyaralni?
Arról van szó, hogy barátomat elég gyakran megy külföldre, munkaügyben, amint pár nap alatt megjár. Az idén nyáron már voltam vele, és maradtunk 1 hetet, kirándulni, nyaralni, ilyesmi. Az idő sajnos nem volt jó, 1 nap volt csak fürdésre is alkalmas. (egyébként kb évente 1x tudok velem kimenni, mert nekem is itthon mindig van valami dolgom, suli, munka, így nem megoldható, hogy elmenjek 5-6 napjra) Most pedig a hónapban még menni fog egyszer, szeretnék újra vele menni, de lehet hogy tanfolyamra fogok járni, onnan pedig nem akarom rögtön az első vagy második hetet egy az egyben ellógni. Így barátom akkor mással megy, mert kísérő mindig van vele, de ő mindenféleképpen szeretne maradni egy kicsit pihenni ilyesmi. Nem fogok neki örülni, hogyha mással megy, és 1 hétig marad. Lehet hogy tesójával megy, lehet hogy haverjával. Normális, hogy nem szeretném, hogy így mással menjen nyaralni??
(egyébként ő minidig mondja, hogy ne menjek majd tanfolyamra akkor, vagy ne menjek dolgozni... de hát ez nem megoldható.. egyébként meg egész nyáron nem mentünk sehova, sokat dolgozik itthon is, nyaralni sem voltunk, sőt még strandon sem, szóval itthon 1 napot sem voltunk sehol :(
Megérdemli egyébként a kikapcsolódást, mert napi 10-12 órát dolgozik, de azt szerettem volna hogy együtt menjünk, mert én is erre vágytam :(
Mit tegyek?
Engedjem el és mondjam hogy érezze jól magát? :(
Az a probléma nálunk, hogy mi meg még sosem voltunk egymás nélkül sehol hosszabb időre.
Pl barátom (akivel már 4 éve vagyunk együtt, huszonévesek vagyunk, sok korkülönséggel) nem enged el engem barátnőimmel bulizni. Elég rosszul esik, már sokat veszekedtünk e miatt. Így én sem szívesen engedem el őt napokra strandolni, minek hogy lesse a félmeztelen nőket? Én meg nem mehetek buliba...
Jajjjjjajjjj, akkor minek vagytok együtt mi értelme van hogy korlátozzátok egymást?
Te meg betegesen féltékeny vagy!! 24/N
a bulizás és a strandolás között azért van különbség nem gondolod?
Mivel most állapotos vagyok mindig mondom a páromnak, hogy fogja a haverjait és menjen strandolni, de a bulizás az nagyon nem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!