Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elment nyaralni nélkülem! Ti...

Elment nyaralni nélkülem! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párom, akivel 3 éve vagyunk együtt, bejelentette júniusban, hogy befizetett egy külföldi nyaralásra az összes jóbarátjával (mind fiúk), de sajnos már csak az az egy hely volt, én nem mehettem.

Nekem ez rettenetesen rosszul esett...

Ti mit tennétek a helyemben?

Meg kijelentette hogy együtt már csak Balcsira mehetünk mert kevés a pénz... A dolog pikantériája hogy ezt tavaly is eljátszotta, és nem is voltunk akkor egyáltalán sehol se nyaralni.

Úgy érzem, hogy ha nyaralásról van szó, akkor a barátai sokkal fontosabbak neki... pedig már 27 éves :(

2009. aug. 8. 21:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%
szemét doldog nagyon,mondd el neki ,hoyg neked ez fáj.más téren si a barátok fontosabbak? mert ha igen akkor el kellene gondolkodnod a kapcsolatotokon.
2009. aug. 8. 21:26
 2/32 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez korán sem szép tőle!Beszéld meg vele,hogy ez neked nagyon rosszul esett,de ne úgy állj elé,hogy nem engeded el.Hátha maga is belátja felnőtt fejjel,hogy nem szép dolog.
2009. aug. 8. 21:26
 3/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem az a baj, hogy elmegy, hanem az, hogy nem beszélte meg veled, hogy ez neki teljesen természetes..

hagyd ott!! nem jelentesz neki túl sokat!

2009. aug. 8. 21:29
 4/32 anonim ***** válasza:
57%
Óh, már 27??? Bocsáss meg, csúfolódtam. A 27 évesek még nem szoktak nagyon komolyak lenni. Haverkodni akarni, bohóckodni, és csajokat hajtani. Igaz, hogy nem mindneki ilyen, természetesen csak általánosságban beszélhetek. Nem tudom, valójában mennyire tartoztok össze. Lehet, azt szeretné elérni, hogy kirúgjad emiatt. Hát tedd meg! Majd visszakéreszkedik esetleg, ha szeret tényleg. Nem jó megláncolva lenni még ebben a korban. És aztán... ki tudja, nem hoz -e haza valami betegséget, úgy-e? Orvosi vizsgálat, papír, megalázó, de muszáj, a mondjuk hagynád, hogy maradjon.
2009. aug. 8. 21:30
 5/32 anonim ***** válasza:
94%

szerintem te is csináld az ő példáját.

menj el nyaralni a barátnőiddel...

érezd jól magad...

tulajdonképpen ő is ezt csinálja, hogy jól érzi magát nélküled...(elég rosszul hangzik, de ezt teszi)

mert a párod sajnos "tojik" rád...

2009. aug. 8. 21:30
 6/32 anonim ***** válasza:
91%

"A dolog pikantériája hogy ezt tavaly is eljátszotta, és nem is voltunk akkor egyáltalán sehol se nyaralni. "

na meg ezek után...

készülj hogy jövőre se mész...(bocsi de ez jóskártya nélkül is biztos)

2009. aug. 8. 21:32
 7/32 anonim ***** válasza:
74%

Én nem is mentem volna el nyaralni csak férfiakból álló társaságba,mert kellemetlenül éreztem volna magamat.

A viselkedése nagyfokú önzésre vall,ez pedig később komoly gondokat okozhat a kapcsolatotokban.

Nem tudom,neked van-e kereseted,vagy csak az ő jövedelméből éltek?Ha így van,akkor azt gondolhatja,hogy a saját pénzével azt csinál,amit akar.Később már esetleg azt is kifogásolni fogja,hogy túl sokat költesz ruhára,kajára,pazarlod a pénzét stb.

Javaslom,hogy a távollétében gondolkodj el,hogy akarsz-e ilyen kapcsolatban élni?

2009. aug. 8. 21:33
 8/32 anonim ***** válasza:
86%

Fogd magad és egy pár jó barátnődet és, ha hazaért a kedves párod szépen mej el nyaralni Te is!

Vannak tök olcsó lehetőségek, ha nem vagy nagy igényű nyugodtan indulj neki.

Majd rájön milyen f@sza érzés.

2009. aug. 8. 21:33
 9/32 anonim ***** válasza:
91%

"Később már esetleg azt is kifogásolni fogja,hogy túl sokat költesz ruhára,kajára,pazarlod a pénzét stb. "

ja még a gyerekre is sajnálni fogja a pénzt...

2009. aug. 8. 21:34
 10/32 anonim ***** válasza:
91%

"Fogd magad és egy pár jó barátnődet és, ha hazaért a kedves párod szépen mej el nyaralni Te is!

Vannak tök olcsó lehetőségek, ha nem vagy nagy igényű nyugodtan indulj neki.

Majd rájön milyen f@sza érzés."

de mielőtt mentek, feltétlen hangsúlyozd ki, hogy nélküle mész...

2009. aug. 8. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!