Elment nyaralni nélkülem! Ti mit tennétek?
Párom, akivel 3 éve vagyunk együtt, bejelentette júniusban, hogy befizetett egy külföldi nyaralásra az összes jóbarátjával (mind fiúk), de sajnos már csak az az egy hely volt, én nem mehettem.
Nekem ez rettenetesen rosszul esett...
Ti mit tennétek a helyemben?
Meg kijelentette hogy együtt már csak Balcsira mehetünk mert kevés a pénz... A dolog pikantériája hogy ezt tavaly is eljátszotta, és nem is voltunk akkor egyáltalán sehol se nyaralni.
Úgy érzem, hogy ha nyaralásról van szó, akkor a barátai sokkal fontosabbak neki... pedig már 27 éves :(
Nem az a baj, hogy elmegy, hanem az, hogy nem beszélte meg veled, hogy ez neki teljesen természetes..
hagyd ott!! nem jelentesz neki túl sokat!
szerintem te is csináld az ő példáját.
menj el nyaralni a barátnőiddel...
érezd jól magad...
tulajdonképpen ő is ezt csinálja, hogy jól érzi magát nélküled...(elég rosszul hangzik, de ezt teszi)
mert a párod sajnos "tojik" rád...
"A dolog pikantériája hogy ezt tavaly is eljátszotta, és nem is voltunk akkor egyáltalán sehol se nyaralni. "
na meg ezek után...
készülj hogy jövőre se mész...(bocsi de ez jóskártya nélkül is biztos)
Én nem is mentem volna el nyaralni csak férfiakból álló társaságba,mert kellemetlenül éreztem volna magamat.
A viselkedése nagyfokú önzésre vall,ez pedig később komoly gondokat okozhat a kapcsolatotokban.
Nem tudom,neked van-e kereseted,vagy csak az ő jövedelméből éltek?Ha így van,akkor azt gondolhatja,hogy a saját pénzével azt csinál,amit akar.Később már esetleg azt is kifogásolni fogja,hogy túl sokat költesz ruhára,kajára,pazarlod a pénzét stb.
Javaslom,hogy a távollétében gondolkodj el,hogy akarsz-e ilyen kapcsolatban élni?
Fogd magad és egy pár jó barátnődet és, ha hazaért a kedves párod szépen mej el nyaralni Te is!
Vannak tök olcsó lehetőségek, ha nem vagy nagy igényű nyugodtan indulj neki.
Majd rájön milyen f@sza érzés.
"Később már esetleg azt is kifogásolni fogja,hogy túl sokat költesz ruhára,kajára,pazarlod a pénzét stb. "
ja még a gyerekre is sajnálni fogja a pénzt...
"Fogd magad és egy pár jó barátnődet és, ha hazaért a kedves párod szépen mej el nyaralni Te is!
Vannak tök olcsó lehetőségek, ha nem vagy nagy igényű nyugodtan indulj neki.
Majd rájön milyen f@sza érzés."
de mielőtt mentek, feltétlen hangsúlyozd ki, hogy nélküle mész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!