Elment nyaralni nélkülem! Ti mit tennétek?
Párom, akivel 3 éve vagyunk együtt, bejelentette júniusban, hogy befizetett egy külföldi nyaralásra az összes jóbarátjával (mind fiúk), de sajnos már csak az az egy hely volt, én nem mehettem.
Nekem ez rettenetesen rosszul esett...
Ti mit tennétek a helyemben?
Meg kijelentette hogy együtt már csak Balcsira mehetünk mert kevés a pénz... A dolog pikantériája hogy ezt tavaly is eljátszotta, és nem is voltunk akkor egyáltalán sehol se nyaralni.
Úgy érzem, hogy ha nyaralásról van szó, akkor a barátai sokkal fontosabbak neki... pedig már 27 éves :(
Ha az én csajom nélkülem menne, megnézhetné magát.
Menny el te is a barátnőiddel vagy a tesóddal ha van és pasizz!!!, mert nehogy azt hidd hogy ők nem azt teszik.Basszus kifordul a világ!!!
Nyár elején úgy gondoltam (sőt beszéltük!) hogy együtt megyünk, kipihenni a stresszes melót. Aztán jött a meglepi hirrel, hogy már befizetett egy utat. Ezekután én megbeszéltem barátnőmmel hogy menjünk ki, de mielött megvettem a jegyet ezt átbeszéltem a párommal, és ő is egyetértett, hogy így legalább nem várom őt magányosan.
De azért rossz érzés, hogy a nyaralásra szánt pénz nagy részét elvertük mindketten, anélkül hogy együtt lettünk volna. Nekem vele lett volna az igazi...
Ha ő nem megy el, én se mentem volna ki.
3 éve együtt éltek - de külön kasszán???...
Az együtt töltött 3 évből már 2x nyaralt külön???... 8-o
Elég furcsa ez a kapcsolat. :-[
Muszáj neked ezzel a pasival együtt élned?
Ülj le és gondold át : mire kellesz te ennek a pasasnak?!
Évközben van egy szuperjó ingyen-cselédje, aki rendben tartja a lakást, megfőz, kimos, kitakarít, az ágyban is készséges, eltartja magát, pénzbe sem kerül... Nem szuper?
Ha szórakozni akar, akkor ott vannak a haverjai, arra már nem vagy neki elég jó... :[
Bocs, de ezt a pasit én már tavaly nyáron kirúgtam volna, csak fecsérled rá a drága idődet, tavaly nyár óta már élhetnél valaki mással, aki megbecsül és valóban szeret!!!
Az ilyen típusú pasik, mint a te barátod, azt szokták csinálni, hogy jó alaposan kihasználják a csajt vagy 10 évig, míg kitombolják magukat, és utána minden szívfájdalom nélkül "lecserélik" az Igazira, akit nyomban elvesznek feleségül. (Te meg egyedül maradsz, mert akkor már a korodbeli férfiak mind megnősültek.)
nem nem, 3 éve járunk, de egy percet se laktunk együtt...
Mondjuk ez se rajtam múlott..
Sok minden elgondolkodtatót irtok és sok mindenben van igazság még ha fáj is.
De sok mindent meg tesz értem, odafigyelő és segitőkész fiú, tehát vannak jó oldalai, kedves srác ő. Számithatok rá ha baj van és ez fontos. Na meg én se vagyok könnyű eset, mégis elvisel a hülyeségeimmel együtt. De nyaranta totál megzakkan.
De egy évben nem ez az egyetlen alkalom amikor a barátaival nyaralgat, van még másik két hétvége minden évben amikor együtt bulizik egy bérelt házban a bagázs (valahol vidéken), csak az nem zavar engem, tudom hogy kell ilyen is a fiuknak. Hogy ezen felül elmegy velük külföldre egy hétre, ez esik rosszul.
Én sem abban látom a bajt, hogy a barátaival van közös programja.
A probléma, hogy teveled nem beszélte meg előtte. Ha nem laktok együtt, akkor a nyarat úgy kellene várnia, mint azt a fantasztikus időt, amikor együtt lehettek majd. Biztos vagyok benne, hogy senki nem akart fájdalmat okozni a kommentjével. De ha jó fiú is, lehet, hogy nem a Te párod. Ha jól érzed magad vele, folytasd a kapcsolatot. De mindenképpen ketdj lazítani a köteléken
Szerintem meg ha 3 éve együtt vagyok valakivel, akkor egyáltalán nem természetes, hogy nélküle szeretném jól érezni magamat a nyaralásomon.
Egy normális párnak ez tökéletes alkalom az együttlétre.
Ha nem arra vágyik, hogy veled töltse a szabadidejét, akkor szerinted???
Nekem eléggé egyértelmű a szitu. Persze maradhatsz, mert amúgy aranyos, de akkor hosszútávon se számíts jobb hozzáállásra, semmiben (amikor gyerek lesz, és így tovább). Erről neked kell döntened, megfelel-e ez így neked. Neki nagyonis megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!