Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A párom nélkülem akar nyaralni!
2 éve vagyunk együtt a párommal és kitalálta, hogy idén nyáron szeretne a haverjaival nyaralni.Csakhogy eddig ilyen kettőnk között szóba sem jött, hogy külön nyaraljunk!És így ez nekem nagyon rosszul esett.És ezt el is mondtam neki,de ebből csak veszekedés lett!És most azt érzem,hogy vagy elengedem erre a nyaralásra,vagy elveszítem őt.
A barátai pedig szinte mind egyedülálló.Félek, hogy megcsal!De a legjobban az bánt, hogy nélkülem szeretne menni és ezért bármit feladna.Segítsetek!
arról nem volt szó, h haverjaival is meg veled is elmegy? tisztázd vele! amúgy meg sztem hosszú kanos hétvégére gondolt...ami teljesen normális.
ha persze abszolút ki akarna zárni a nyaralásból, akkor átgondolnám, h akkor mennyire vagyok fontos neki...
Fordított esetben mit szólnál ha a barátnőiddel akarnál menni nyaralni és menne a barátod?
Vagy mit szólnának a barátnőid ha egy csajos hétre hoznád a pasid?
Elengedem,mert szeretem,mindennél és mindenkinél jobban!A barátnőimmel nem mehetek,mert azt visszavágásnak gondolná.
És az is rossz hogy nagyon messze élünk egymástól,csak hétvégente tudunk találkozni,ezáltal egy hétvége kiesik,de őt ez sem zavarja.
de nem válaszoltál a kérdésemre
ti ne mentek el egymással nyaralni? és amugy milyen gyakran tud találkozni a barátaival? mert ha midnen hétvégén veled van akkor kicsit érthető hogy miért akar azért velük is lazulni. bááár nekem is szarul esne a dolog de meg kell érteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!