Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A párom nélküle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A párom nélkülem akar nyaralni!

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal és kitalálta, hogy idén nyáron szeretne a haverjaival nyaralni.Csakhogy eddig ilyen kettőnk között szóba sem jött, hogy külön nyaraljunk!És így ez nekem nagyon rosszul esett.És ezt el is mondtam neki,de ebből csak veszekedés lett!És most azt érzem,hogy vagy elengedem erre a nyaralásra,vagy elveszítem őt.

A barátai pedig szinte mind egyedülálló.Félek, hogy megcsal!De a legjobban az bánt, hogy nélkülem szeretne menni és ezért bármit feladna.Segítsetek!

2010. jún. 17. 16:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szinte minden nap találkoznak és ha nála vagyok akkor is találkozunk velük!Közös nyaralás tervben van,habár koránt sem akkora a lelkesedés mint a haveros nyaralásnál.
2010. jún. 17. 17:18
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
Sztem nincs ezzel semmi gond, én fiú vagyok és mi is, ha ilyen közös bulit tartunk, akkor jobban szeretjük, ha nem jön el senkinek se a barátnője. Teljesen más olyankor az illető, ha ott van a csaja is, akkor nem lehet vele annyit hülyéskedni, keveset iszik, meg folyton figyelnie kell a lányra is, h ne unatkozzon. Tönkre tud tenni egy kanbulit teljesen :P
2010. jún. 17. 17:34
 13/20 A kérdező kommentje:

nem szőrszálhasogatás vagy az?:)

Az összes haverjával jóban vagyok és nem kell rám figyelnie,sokszor hagy egyedül velük ha elmegyünk együtt bulizni!Voltam már velük úgy bulizni,hogy egyedül voltam lány és ez eddig nem okozott gondot.Ezért is meglepő.

2010. jún. 17. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

nem olvastam vegig az osszes hozzaszolast, leeht mar leirta valaki ugyanezt...

Az en baratom haverjai is egy idoben mind szabadok voltak es igencsak unszolgattak a csajozasra hasonlo pasis kiruccanasokkor. Neki volt kellemetlen... persze nekem meg nem esett jol egy kicsit sem, hogy a haverok, akik allitolag engem is elfogadtak mar, ilyesmire buzditjak. Lehet mas itt a helyzet, ha valoban szeret tenyleg csak a baratokert megy es nem csajozni, bizzal benne, aztan majd magara vessen...

2010. jún. 17. 17:49
 15/20 A kérdező kommentje:
Pontosan ettől félek én is.De bíznom kell benne,ahogy eddig is.Köszi:)
2010. jún. 17. 17:52
 16/20 anonim válasza:
Vegyél neki egy 6-os csomag Borsodit
2010. jún. 17. 20:03
 17/20 A kérdező kommentje:
Az lesz:D
2010. jún. 17. 21:15
 18/20 anonim válasza:
Hoppá! Azt írtad, hogy a barátai mindig ott vannak? Te meg csak hétvégenként láthatod? Szerintem akkor ez a nyaralás csak egy dolog, de alapvetően problémák vannak a pasid fontossági sorrendjével.
2012. febr. 14. 20:52
 19/20 anonim ***** válasza:

"Nem kell mindig együtt lenni, én is elmennék a párom nélkül nyaralni. "

lakótársak vagytok ti baze nem társak.

fogalma sincs egy baromnak se mit is jelent egy igazi párkapcsolat...

2014. okt. 2. 11:57
 20/20 anonim válasza:
Tényleg! Együtt vagytok még?
2014. okt. 3. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!