Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A párom nélkülem akar nyaralni!
2 éve vagyunk együtt a párommal és kitalálta, hogy idén nyáron szeretne a haverjaival nyaralni.Csakhogy eddig ilyen kettőnk között szóba sem jött, hogy külön nyaraljunk!És így ez nekem nagyon rosszul esett.És ezt el is mondtam neki,de ebből csak veszekedés lett!És most azt érzem,hogy vagy elengedem erre a nyaralásra,vagy elveszítem őt.
A barátai pedig szinte mind egyedülálló.Félek, hogy megcsal!De a legjobban az bánt, hogy nélkülem szeretne menni és ezért bármit feladna.Segítsetek!
nem szőrszálhasogatás vagy az?:)
Az összes haverjával jóban vagyok és nem kell rám figyelnie,sokszor hagy egyedül velük ha elmegyünk együtt bulizni!Voltam már velük úgy bulizni,hogy egyedül voltam lány és ez eddig nem okozott gondot.Ezért is meglepő.
nem olvastam vegig az osszes hozzaszolast, leeht mar leirta valaki ugyanezt...
Az en baratom haverjai is egy idoben mind szabadok voltak es igencsak unszolgattak a csajozasra hasonlo pasis kiruccanasokkor. Neki volt kellemetlen... persze nekem meg nem esett jol egy kicsit sem, hogy a haverok, akik allitolag engem is elfogadtak mar, ilyesmire buzditjak. Lehet mas itt a helyzet, ha valoban szeret tenyleg csak a baratokert megy es nem csajozni, bizzal benne, aztan majd magara vessen...
"Nem kell mindig együtt lenni, én is elmennék a párom nélkül nyaralni. "
lakótársak vagytok ti baze nem társak.
fogalma sincs egy baromnak se mit is jelent egy igazi párkapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!