Normális hogy a párom nélkülem akar elmenni nyaralni?
Figyelt kérdés
Minden évben egy 1 hetes rendezvényre járunk nyaralni a barátainkkal. Az idén kijelentette hogy senki nem viszi a feleségét, élettársát és csak ők fiúk akarnak elmenni, mert a csajok nem akarnak. Mondtam neki hogy akkor én leszek az aki viszont elmegy, mert vettem ki szabit. Erre el kezdett hisztizni hogy akkor ő sem megy mert csak veszekedés lesz a dologból. De ez csak a hiszti része volt, mert tegnap kijelentette hogy igenis megy. És ne csináljak ebből én ügyet mert a többi feleség is egy szó nélkül engedte el a fiúkat. Erre én hozzá tettem hogy ők viszont kivétel nélkül voltak már családi nyaraláson, viszont mi együtt nem voltunk sehol még egy napot sem. Teljesen ki vagyok borulva hogy a barátok előrébb vannak mint én.
Nem csodálom hogy kiborultál,milyen dolog ez? Beszéltél a többi csajjal?
Mert először az volt h a csajok nem akarnak menni aztán meg h szó nélkül elengedték a fiúkat.Nekem ez sántít.
2009. júl. 29. 12:54
2/52 anonim válasza:
Mért nem hagysz Neki egy kis levegőt? Mindenki elengedett a párja, nem csoda, ha pipa, hogy néz már ki, hogy Te meg ott lógsz a nyakán? Nyilván kanbulit szeretnének, csak ők, pasik, barátok. A Te dolgod meg az, hogy ezt megértsd, még ha csalódott is vagy, mert nincs ebben semmi. Itt nem arról van szó, hogy a barátokat előrébb helyezte. Ez a helyzet így alakult, hogy kitalálták, most csajok nélkül mennek. Mért akarsz ott ülni a nyakukon, amikor a többi feleség/barátnő se teszi? Tedd át a szabid, majd kitaláltok együtt más programot. Ne fojtsd meg Őt.
2009. júl. 29. 12:56
3/52 A kérdező kommentje:
Nem akartak menni , de nem is csináltak balhét azért mert a fiúk viszont el akarnak menni. Egyedül én.
2009. júl. 29. 12:57
4/52 anonim válasza:
Én is megkérdezném a csajokat.És utána döntenék.Az tényleg gáz lenne viszont ha pasik mennek és te is. Ha ő megy én is mennék külön és jól betartanék neki. Lehet hogy erre már félre állna a szája.
2009. júl. 29. 12:57
5/52 anonim válasza:
tudod mit?! helyesen írta az utosó.Engedd csak!! te meg menj el a csajokkal!!
2009. júl. 29. 13:00
6/52 anonim válasza:
Egyébként ha Te a barátnőiddel kitalálnád, hogy elmentek valahova egy hétre, csak Ti csajok, és milyen jó buli lesz, erre a barátod kitalálná, hogy márpedig Ő veletek tart, Te mit szólnál? Nem éreznéd furcsának és enyhén szólva kellemetlennek a helyzetet?
2009. júl. 29. 13:01
7/52 anonim válasza:
12:56, biztosan te is pasi vagy, vagy a kérdező párjának a példáját követed/követted...
2009. júl. 29. 13:01
8/52 anonim válasza:
Igaza van az egyik előttem szólónak.
Kérded meg a csajok, ha nem nennek, ne menj te se. És ne mutasd ki hogy esz a fene, csak mosolyogj, közöld, hogy remekül fogsz te is szórakozni. Csinálj prograomt barátokkal, barátnőkkel, esetleg ugorjatok el pár napra a balcsira, velencei tóhoz.
HIdd el utálni fogja hogy jól tudod magad érezni nélküle is, és legalább nem lesz oka azt mesélni a braátoknak hogy a "csajom egy hárpia".
Tudom hogy nehéz, de csak okosan, ügysen!
2009. júl. 29. 13:02
9/52 anonim válasza:
Nézd, ha ő nem igényli, hogy te ott legyél....Akkor szerintem kár ráerőszakolnod magad, csak rontasz a helyzeten.
amúgy szerintem van valami vaj a füle mögött, azért nem akarja hogy menj.Ha meg még sincs vaj, akkor szimplán fontosabb neki a kanbuli, mint te. Ebből azért le lehet vonni a következtetéseket.
2009. júl. 29. 13:03
10/52 anonim válasza:
Köszönöm a 0%ot, valóban, a többi barátnővel ellentétben az normális reakció, ha "betesz" a párjának. Gratulálok!:) Emberi kapcsolatokból 5-ös, csesszünk ki a másikkal, az a megoldás mindenre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!