Normális hogy a párom nélkülem akar elmenni nyaralni?
Úgy érzem, hogy itt alapvető dolgok hiányoznak a pár kapcsoltban:
Kommunikáció
Bizalom
Önbizalom
Elfogadás
amit látok, ami jelen van:
Önzés
Bizalmatlanság
Irigység
Birtoklási vágy
Önbizalomhiány
ha valakit szeretek, akkor azt szeretném, hogy az illető jól érezze magát. ez természetesen mindkét félre vonatkozik.
minden embernek szüksége van a szabadtérre - van akinek többre, van akinek kevesebbre.
ha túlságosan eltérnek az igények egymástól, akkor nem illetek össze.
a birtoklástól én is hülyét kapnék.
nem tudod a párod nélkül jól érezni magad vagy elfoglalni egy hétig?
és a sok bosszúálló és gyanakvó hozzászólónak üzenem, hogy csak saját maguknak ártanak, ha folyamatosan gyanakodnak vagy csak bosszúra pazarolják az energiájukat.
Közös vagy külön kasszán vagytok? Úgy értem, megoldható, hogy befizess magadnak máshová valami nyaralást? Ha így van, én biztosan beszervezném valamelyik barátnőmet, és leugranánk egy jó kis tengerparti városkába, a férfiakat meg hagynám, hadd szórakozzák ki magukat nélkülem. Mellesleg neked lenne kellemetlen érzés egy szem nőként nyaralni olyan társaságban, ahová nem hívtak.
Ha viszont a férjed úgy gondolta, hogy a nyaralásra félretett pénzt most majd egyedül költi el, te meg várd meg itthon, én biztosan ráborítanám az asztalt.
Beszéld meg Vele a dolgot. Kérdezd meg, hogy tényleg ez az egyetlen ok, miért nem akar vinni magával. Most gondold el, ha elmennél egész héten duzzogna, ráadásul Te sem éreznéd jól magad egyedüli nőként.
Másrészről ha elengeded biztos fogsz Neki hiányozni és még jó adag bűntudata is lesz, amiért itthon hagyott.
az, hogy Te is elmenj nélküle valahova nagyon is jó ötlet. Ha más em egy fullos hosszúhétvégére, de menj el Te is.
Azt pedig itt mi nem tudjuk eldönteni, hogy normális-e vagy sem, hiszen van akinek bőven belefér a kapcsolatába, van akinek egyáltalán nem.
Te tudod, hogy nálatok hogy működnek a dolgok.
Én is ki lennék akadva. Nekem is és a férjemnek is van szabadsága. Vannak barátai, akikkel nélkülem van és nekem is bnőim, akikkel pletyózunk. De nem egy hétig!!!!!! Elmegyünk külön strandra, én pl a bnőmnél alszom ő meg haverokkal van éjjel (na nem úgy, értitek). De nem egy hétig. Igenis mi vagyunk egy család, egy egység. Egyébként az a furcsa, hogy eszembe nem jutna egy hétig nyaralni nélküle. Egyszerűen meg sem fordul a fejembe. És mi ebben egyetértünk a férjemmel.
Remélem külön kasszán vagytok és nem abból a pénzből akar menni EGYEDÜL nyaralni amit KÖZÖSEN spóroltatok egész évben.... Amúgy mielőtt elmegy tényleg jó lenne beszélnetek, hogy ez most mire volt jó.
És én is elmennék a barátnőmmel lehet nem is egy hétre, hanem mindjárt kettőre. Azt akkor majd sírhat hogy nincs tiszta gatyája, nincs főtt kaja, nincs szex.
És én a külön nyaralások után már nem mennék együtt idén.
Egyébként tudom néha drasztikus vagyok mert eléggé makacs/önfejű vagyok. És édes a bosszú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!