Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy a párom nélkülem...

Normális hogy a párom nélkülem akar elmenni nyaralni?

Figyelt kérdés
Minden évben egy 1 hetes rendezvényre járunk nyaralni a barátainkkal. Az idén kijelentette hogy senki nem viszi a feleségét, élettársát és csak ők fiúk akarnak elmenni, mert a csajok nem akarnak. Mondtam neki hogy akkor én leszek az aki viszont elmegy, mert vettem ki szabit. Erre el kezdett hisztizni hogy akkor ő sem megy mert csak veszekedés lesz a dologból. De ez csak a hiszti része volt, mert tegnap kijelentette hogy igenis megy. És ne csináljak ebből én ügyet mert a többi feleség is egy szó nélkül engedte el a fiúkat. Erre én hozzá tettem hogy ők viszont kivétel nélkül voltak már családi nyaraláson, viszont mi együtt nem voltunk sehol még egy napot sem. Teljesen ki vagyok borulva hogy a barátok előrébb vannak mint én.
2009. júl. 29. 12:50
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
62%

Úgy érzem, hogy itt alapvető dolgok hiányoznak a pár kapcsoltban:

Kommunikáció

Bizalom

Önbizalom

Elfogadás

amit látok, ami jelen van:

Önzés

Bizalmatlanság

Irigység

Birtoklási vágy

Önbizalomhiány

ha valakit szeretek, akkor azt szeretném, hogy az illető jól érezze magát. ez természetesen mindkét félre vonatkozik.

minden embernek szüksége van a szabadtérre - van akinek többre, van akinek kevesebbre.

ha túlságosan eltérnek az igények egymástól, akkor nem illetek össze.

a birtoklástól én is hülyét kapnék.

nem tudod a párod nélkül jól érezni magad vagy elfoglalni egy hétig?

és a sok bosszúálló és gyanakvó hozzászólónak üzenem, hogy csak saját maguknak ártanak, ha folyamatosan gyanakodnak vagy csak bosszúra pazarolják az energiájukat.

2009. júl. 29. 14:35
 32/52 anonim ***** válasza:
66%
Nem azért vagy önző, mert vele akarsz menni, hanem mert baromira nem veszed figyelembe, hogy ő ezt nem szeretné!
2009. júl. 29. 14:36
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Közös vagy külön kasszán vagytok? Úgy értem, megoldható, hogy befizess magadnak máshová valami nyaralást? Ha így van, én biztosan beszervezném valamelyik barátnőmet, és leugranánk egy jó kis tengerparti városkába, a férfiakat meg hagynám, hadd szórakozzák ki magukat nélkülem. Mellesleg neked lenne kellemetlen érzés egy szem nőként nyaralni olyan társaságban, ahová nem hívtak.

Ha viszont a férjed úgy gondolta, hogy a nyaralásra félretett pénzt most majd egyedül költi el, te meg várd meg itthon, én biztosan ráborítanám az asztalt.

2009. júl. 29. 14:50
 34/52 A kérdező kommentje:
És szerinted ő nem önző? Elmegy egy hétre , jól érzi magát, én meg töltsem a négy fal között a szabimat.
2009. júl. 29. 15:19
 35/52 anonim ***** válasza:
71%
13:52 vagyok. 13:53-nak: az én férjem már akkor frusztrált lenne, ha két-három napig nem csinálhatná velem AZT. Ezek után furának találnám, ha egy hétre nélkülem akarna lenni.
2009. júl. 29. 15:23
 36/52 anonim ***** válasza:
82%
Miért önzőség ez? A pasi részéről talán, de a kérdező miről tehet? Akik meg annyira bele tudják képzelni magukat "szegény" pasi helyébe, a kérdezőjébe miért nem? Régóta várja ezt a kis kikapcsolódást a párjával, kivett szabadságot is és az utolsó pillanatban BEJELENTI a pasi, hogy csak ő megy és itthon hagyja a barátnőjét. Nektek hogy esne ez? Persze menjen el a pasi kanbulizni ha annyira szeretne, de ne a közös nyaralást mondja vissza úgy, hogy CSAK ő megy! Nem mellesleg elég nagy trauma lehetett az elvetélés is és nemhogy inkább menne akkor máshova a barátnőjével itthon hagyja a szarban. Nem jó a túlzott ragaszkodás, de ez a fene nagy "szabadság" sem.
2009. júl. 29. 15:33
 37/52 anonim ***** válasza:
98%

Beszéld meg Vele a dolgot. Kérdezd meg, hogy tényleg ez az egyetlen ok, miért nem akar vinni magával. Most gondold el, ha elmennél egész héten duzzogna, ráadásul Te sem éreznéd jól magad egyedüli nőként.

Másrészről ha elengeded biztos fogsz Neki hiányozni és még jó adag bűntudata is lesz, amiért itthon hagyott.

az, hogy Te is elmenj nélküle valahova nagyon is jó ötlet. Ha más em egy fullos hosszúhétvégére, de menj el Te is.

Azt pedig itt mi nem tudjuk eldönteni, hogy normális-e vagy sem, hiszen van akinek bőven belefér a kapcsolatába, van akinek egyáltalán nem.

Te tudod, hogy nálatok hogy működnek a dolgok.

2009. júl. 29. 15:54
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem is akarsz nélküle elutazni, csak találsz valakit barátnőt, testvért, szüleidet akivel elütheted az időt. Akivel már rég nem dumáltatok, s hiányzik. Valaki csak akad. Én biza nem hiszem, hogy kimutatnám, hogy hiányozni fog. Nem érdemes duzzogni az elűzi a férfiakat. Az is ha azt érzik, megkötjük őket. Eddig nem voltak neki fontosabbak a haverok mint te? Ha nem, akkor most sem azok. Viszont ha eddig is így érezted és most ez még ráadás, akkor el kell gondolkodni, esetleg megbeszélni a nyaralás után, hogy hogyan tovább..
2009. júl. 29. 17:01
 39/52 anonim ***** válasza:
86%

Én is ki lennék akadva. Nekem is és a férjemnek is van szabadsága. Vannak barátai, akikkel nélkülem van és nekem is bnőim, akikkel pletyózunk. De nem egy hétig!!!!!! Elmegyünk külön strandra, én pl a bnőmnél alszom ő meg haverokkal van éjjel (na nem úgy, értitek). De nem egy hétig. Igenis mi vagyunk egy család, egy egység. Egyébként az a furcsa, hogy eszembe nem jutna egy hétig nyaralni nélküle. Egyszerűen meg sem fordul a fejembe. És mi ebben egyetértünk a férjemmel.

Remélem külön kasszán vagytok és nem abból a pénzből akar menni EGYEDÜL nyaralni amit KÖZÖSEN spóroltatok egész évben.... Amúgy mielőtt elmegy tényleg jó lenne beszélnetek, hogy ez most mire volt jó.

És én is elmennék a barátnőmmel lehet nem is egy hétre, hanem mindjárt kettőre. Azt akkor majd sírhat hogy nincs tiszta gatyája, nincs főtt kaja, nincs szex.

És én a külön nyaralások után már nem mennék együtt idén.

Egyébként tudom néha drasztikus vagyok mert eléggé makacs/önfejű vagyok. És édes a bosszú...

2009. júl. 29. 17:42
 40/52 anonim ***** válasza:
74%
Hű, milyen kis durci itt valaki:D Ne sajnáld már magad, hanem szervezz magadnak nyaralást! Nincs kivel gondolom...hol vannak a barátok? Vajon miért nincsenek? Teljesen megértem a párodat és jó, hogy így kiállt magáért! Nézz magadba, van mit tisztázni, van min elgondolkodni az egy hét alatt, míg nem lesz melletted!:) Jó móka lesz:)
2009. júl. 30. 00:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!