Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy a párom nélkülem...

Normális hogy a párom nélkülem akar elmenni nyaralni?

Figyelt kérdés
Minden évben egy 1 hetes rendezvényre járunk nyaralni a barátainkkal. Az idén kijelentette hogy senki nem viszi a feleségét, élettársát és csak ők fiúk akarnak elmenni, mert a csajok nem akarnak. Mondtam neki hogy akkor én leszek az aki viszont elmegy, mert vettem ki szabit. Erre el kezdett hisztizni hogy akkor ő sem megy mert csak veszekedés lesz a dologból. De ez csak a hiszti része volt, mert tegnap kijelentette hogy igenis megy. És ne csináljak ebből én ügyet mert a többi feleség is egy szó nélkül engedte el a fiúkat. Erre én hozzá tettem hogy ők viszont kivétel nélkül voltak már családi nyaraláson, viszont mi együtt nem voltunk sehol még egy napot sem. Teljesen ki vagyok borulva hogy a barátok előrébb vannak mint én.
2009. júl. 29. 12:50
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
80%
15:22 milyen kötöttség? egy gyerek ...várjunk csak ki vállalta az apukája meg az anyukája úgy hogy jó nagy hülyeséget mondasz hogy az apa nem bírta ... irta is az anyja hogy nem segít akkor ?????
2009. júl. 31. 09:47
 52/52 anonim ***** válasza:
69%
Ne akarjátok már belebeszélni hogy megcsalja, nem szereti és cseppet sem fontos a párjának. Mindenkinek vannak problémái, de nem kell a sajátunkat kivetíteni a másikra, az nem segítség.
2009. júl. 31. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!