Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy a párom nélkülem...

Normális hogy a párom nélkülem akar elmenni nyaralni?

Figyelt kérdés
Minden évben egy 1 hetes rendezvényre járunk nyaralni a barátainkkal. Az idén kijelentette hogy senki nem viszi a feleségét, élettársát és csak ők fiúk akarnak elmenni, mert a csajok nem akarnak. Mondtam neki hogy akkor én leszek az aki viszont elmegy, mert vettem ki szabit. Erre el kezdett hisztizni hogy akkor ő sem megy mert csak veszekedés lesz a dologból. De ez csak a hiszti része volt, mert tegnap kijelentette hogy igenis megy. És ne csináljak ebből én ügyet mert a többi feleség is egy szó nélkül engedte el a fiúkat. Erre én hozzá tettem hogy ők viszont kivétel nélkül voltak már családi nyaraláson, viszont mi együtt nem voltunk sehol még egy napot sem. Teljesen ki vagyok borulva hogy a barátok előrébb vannak mint én.
2009. júl. 29. 12:50
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
89%

Nekem ez furcsa. Az exem is minden kan buliba cipelt magaval, meg ha nem volt kevdem menni, meg akkor is ott kellett legyek vele. Nagyon sok ilyen eset volt. A sracok eleinte furcsan neztek ram, de o elmondta, hogy osszetartozunk. (Aztan szakitottunk, de nem ezert, az mas tema)

A ferjem sem menne nelkulem, pedig neha 1-2 napra biztosan elengednem, de nem 1 hetre, foleg igy, hogy tervbe volt veve a kozos nyaralas!

Mindenkepp beszeljetek meg, remelem megoldjatok a problemat! :)

2009. júl. 30. 03:54
 42/52 anonim ***** válasza:
66%
Amennyi időt eltöltöttél a sértődöttséggel, már ezerszer átpakolhattad volna a szabadságod. Megbeszélhettétek volna, hogy rendben, legyen így, de akkor Te inkább mész dolgozni, és egyeztessetek egy másik hetet, amikor kettesben is tudtok csinálni valamit. Senki se mondta, hogy akkor is most vedd ki a szabadságodat és ülj egyedül a négy fal között, nem tudom mért ezen problémázol, mert ez megoldható.
2009. júl. 30. 09:10
 43/52 A kérdező kommentje:
Na azért ez nem úgy van hogy akkor most nem megyek szabira hanem máskor, mivel nem egyedül dolgozok és a munkatársaim is szeretnének szabira menni, és az csak úgy megoldható hogy csak egy ember hiányozhat a munkahelyről. És bizony a párom sem tud akár mikor szabit kivenni.Anyagilag sem tehetjük meg hogy többször menjünk egy nyáron nyaralni. Nekünk ez lett volna a nyári piheneés. És nem sértődéssel töltöm az időt, amúgy a párom tudta hogy szabit vettem ki, és készülünk nyaralni. Csak az volt a baj hogy most az utolsó napokba nyögte ki hogy egyedül akar menni.
2009. júl. 30. 09:44
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

És nem kérdezted meg Tőle, hogy akkor Te mégis mikor, kivel és miből fogsz nyaralni, ha most Ő nélküled teszi? Így kerek perec. Mert kíváncsi lennék erre mit mondana. Elvárja, hogy Te ne nyaralj?

Egyébként én eddig többször a párod mellett szóltam, de ettől még a felháborodásod megértem, én is kiborulnék, csak a bosszút nem tartom értelmes megoldásnak, se azt, ha akarata ellenére rátelepedsz (tudom erről már letettél), és azt sem hiszem, hogy bármi egyéb dolog állna a háttérbe amire gyanakodni kéne, ahogy itt sokan célozgattak rá.

2009. júl. 30. 10:03
 45/52 A kérdező kommentje:
Nem, én sem gyanakodok másra. Ebből a szempontból megbízom benne, sőt a barátaiban is.Sokat gondolkodtam tegnap és arra jutottam hogy menjen, nem fogom szóvátenni neki a dolgot, változtatni már úgy sem tudok rajta. Viszont látom rajta hogy valahol legbelül bántja a dolog.Próbál a kedvembe járni, neki sem mindegy, csak hát itt az alkalom és erről most semmi áron nem akar lemaradni.Remélem hogy utána ha többet nem is, de legalább egy hétvégét el tudunk menni kettesben valahová.
2009. júl. 30. 10:41
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha érzed, hogy őt is bántja a dolog akkor nincs baj. Szerintem amikor egy két asszonyka lefújta, akkor kitalálták a haverok, hogy otthon hagyják a többit is. Kicsit bunkó tőlük, de ez van. A párod meg kedveli őket, tudja, hogy te megérted. Mindazonáltal rossz neki, mert tudja mennyire készültél. Persze neked a legrosszabb. Én lehet, hogy egyszer néhány hónap múlva a haveroknak megjegyezném ezt a "kedvességet". Mert igenis szükséged lett volna a kikapcsolódásra a pároddal.
2009. júl. 30. 13:21
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

" Viszont látom rajta hogy valahol legbelül bántja a dolog."

Hát, valószínűleg nem az Ő ötlete volt a dolog, hanem a haveroké... Gondolom a többieknek nem probléma az együtt nyaralás e mellett, és így nem bánták a csajok. És ha így kitalálták ezt a pasi-bulit, Neki nyilván kellemetlen lázadozni, hogy márpedig visz Téged, hiszen elrontaná vele a többiek lelkesedését (és biztos Neki is van azért ehhez a csakpasik dologhoz kedve), de előtted is szégyelli magát, hogy így alakult és nem tesz semmit...

Mondd meg Neki, hogy még mindig bánt a dolog, de menjen, ha így akarja, de szeretnéd, hogy később ketten is elmenjetek valahova. Talán egy hosszú hétvégét össze tudtok hozni, hozzácsapni legalább 1, vagy két napot.

2009. júl. 30. 13:30
 48/52 anonim ***** válasza:
83%

Én nem mondok semmit, mindenkinek saját magának kell eldönteni, hogy mit akar.

Az én párom most jött haza 2 hetes nyaralásából. Nem akrta, hogy menjek, fontosabb volt, hogy a barátaival legyen. Szinte mindennap felhívott. De nem tudom megemészteni, hogy nem akarta, hogy menjek. Szükségem lett volna rá, kisbabánkat nevelem, jó lett volna kiszakadni egy kicsit. De amellett, hogy semmiben nem segít, még neki kell kipihenni a nagy semmit. Mérges vagyok, és szakítottunk. Persze más problémáink is voltak, de ha már nyaralni sem akar, mert mi így csak akkor tudtunk volna egy kicsit kettesben lenni, semmi értelme. Ja, és hazajött, lefeküdt aludni, és 2 napig haza sem jött, mert ment a barátaihoz bulizni.

Nincs két egyforma kapcsolat, de ha egyszer elengeded, máskor is menni fog. Ezt egy barátnőm mondta, és igaza lett.....

2009. júl. 30. 14:49
 49/52 anonim ***** válasza:
38%
Utolsónak: a barátnőd hülyeségeket mond! A te párod meg nem bírta ezt a kötöttséget, ami a kapcsolattal és gyerekkel jár, ennyi. Annyira egyszerűen működik ez, miért kell bonyolítani mindent...tök átlátható:D
2009. júl. 30. 15:22
 50/52 anonim ***** válasza:
66%
Itt az a legnagyobb baj hogy nem vagy neki fontos,olvasd végig amit írtál ....anyagilag nem tehetitek meg hogy elmenjetek többször,sokat dolgoztok,kevés az időtök egymásra és ez lett volna a közös nyaralás amit elterveztetek. Hát nézd én a helyedben elmennék és nem is érdekelne hogy mit csinál ha ez kell neki akkor most itt van neki fontosabb a haveri társaság mint a párja! Ilyen pl. pont most van nálunk a párom 1 hét szabit kapott és megkértem rá menjünk el egy napra a Balatonra nem neki fontosabb a hobbi és majd este el jön egy órára hát tudod mit nem érdekel jöjjön nem leszek itthon ennyi elmegyek én is másokkal jól elütöm az időt és nem fogok itthon majd siránkozni meg megörülni a magánytól te se tedd inkább próbáld meg magad jól érezni. Bocs de többet nem tudok írni ebből tényleg csak azt veszem le hogy nem vagy neki fontos ,tudom milyen szar érzés látod velem is ez van de egyszer majd csak túl leszünk rajta !
2009. júl. 31. 09:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!