Normális hogy a párom nélkülem akar elmenni nyaralni?
Nekem ez furcsa. Az exem is minden kan buliba cipelt magaval, meg ha nem volt kevdem menni, meg akkor is ott kellett legyek vele. Nagyon sok ilyen eset volt. A sracok eleinte furcsan neztek ram, de o elmondta, hogy osszetartozunk. (Aztan szakitottunk, de nem ezert, az mas tema)
A ferjem sem menne nelkulem, pedig neha 1-2 napra biztosan elengednem, de nem 1 hetre, foleg igy, hogy tervbe volt veve a kozos nyaralas!
Mindenkepp beszeljetek meg, remelem megoldjatok a problemat! :)
És nem kérdezted meg Tőle, hogy akkor Te mégis mikor, kivel és miből fogsz nyaralni, ha most Ő nélküled teszi? Így kerek perec. Mert kíváncsi lennék erre mit mondana. Elvárja, hogy Te ne nyaralj?
Egyébként én eddig többször a párod mellett szóltam, de ettől még a felháborodásod megértem, én is kiborulnék, csak a bosszút nem tartom értelmes megoldásnak, se azt, ha akarata ellenére rátelepedsz (tudom erről már letettél), és azt sem hiszem, hogy bármi egyéb dolog állna a háttérbe amire gyanakodni kéne, ahogy itt sokan célozgattak rá.
" Viszont látom rajta hogy valahol legbelül bántja a dolog."
Hát, valószínűleg nem az Ő ötlete volt a dolog, hanem a haveroké... Gondolom a többieknek nem probléma az együtt nyaralás e mellett, és így nem bánták a csajok. És ha így kitalálták ezt a pasi-bulit, Neki nyilván kellemetlen lázadozni, hogy márpedig visz Téged, hiszen elrontaná vele a többiek lelkesedését (és biztos Neki is van azért ehhez a csakpasik dologhoz kedve), de előtted is szégyelli magát, hogy így alakult és nem tesz semmit...
Mondd meg Neki, hogy még mindig bánt a dolog, de menjen, ha így akarja, de szeretnéd, hogy később ketten is elmenjetek valahova. Talán egy hosszú hétvégét össze tudtok hozni, hozzácsapni legalább 1, vagy két napot.
Én nem mondok semmit, mindenkinek saját magának kell eldönteni, hogy mit akar.
Az én párom most jött haza 2 hetes nyaralásából. Nem akrta, hogy menjek, fontosabb volt, hogy a barátaival legyen. Szinte mindennap felhívott. De nem tudom megemészteni, hogy nem akarta, hogy menjek. Szükségem lett volna rá, kisbabánkat nevelem, jó lett volna kiszakadni egy kicsit. De amellett, hogy semmiben nem segít, még neki kell kipihenni a nagy semmit. Mérges vagyok, és szakítottunk. Persze más problémáink is voltak, de ha már nyaralni sem akar, mert mi így csak akkor tudtunk volna egy kicsit kettesben lenni, semmi értelme. Ja, és hazajött, lefeküdt aludni, és 2 napig haza sem jött, mert ment a barátaihoz bulizni.
Nincs két egyforma kapcsolat, de ha egyszer elengeded, máskor is menni fog. Ezt egy barátnőm mondta, és igaza lett.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!