Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elment nyaralni nélkülem! Ti...

Elment nyaralni nélkülem! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párom, akivel 3 éve vagyunk együtt, bejelentette júniusban, hogy befizetett egy külföldi nyaralásra az összes jóbarátjával (mind fiúk), de sajnos már csak az az egy hely volt, én nem mehettem.

Nekem ez rettenetesen rosszul esett...

Ti mit tennétek a helyemben?

Meg kijelentette hogy együtt már csak Balcsira mehetünk mert kevés a pénz... A dolog pikantériája hogy ezt tavaly is eljátszotta, és nem is voltunk akkor egyáltalán sehol se nyaralni.

Úgy érzem, hogy ha nyaralásról van szó, akkor a barátai sokkal fontosabbak neki... pedig már 27 éves :(

2009. aug. 8. 21:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
86%

Ex férjem 2.

Önzö,nagyképü,érzéketlen.....

Az ilyenekkel nem érdemes egész életre tervezni!

Majd az lesz,hogy haza hoza a szennyesét a nyaralàsbol,mosd ki,és örülj hogy egyàltalàn hazajön külföldekröl....

Csak Balcsira,mert kevés a pénz?

Külföldre volt elég?

Én ne félj nem vàrnàm meg a harmadik nyarat is.

2009. aug. 8. 21:37
 12/32 anonim ***** válasza:
94%

mekkora pöts!

hagyd ott azonnal.

már tavaly kellett volna.

2009. aug. 8. 21:38
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a Balcsi pénz pont elég neked, egy külföldi útra, amire sajnos ő nem fog beférni...
2009. aug. 8. 21:46
 14/32 A kérdező kommentje:

Fú nem gondoltam volna, hogy ilyen kis idő alatt ennyi komment jön, köszi!

Az omnózus esemény mult héten megtörtént, én is elmentem közben bosszuból Londonba 5 napra egy barátnőmmel. Odakinn mindig sms-eztünk, meg naponta hivtuk egymást, tehát nem tünt el, keresett.

Az a gáz hogy azóta kb mindig veszekszünk, valahogy nem tudom ezen tultenni magam.

Pedig év közben jó gyerek, és megbizható is meg kedves, de nyáron megbolondul, és ez rosszul esik nekem...

Egyébként különélünk, nem vagyunk egy kasszán.

2009. aug. 8. 21:47
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

"Az a gáz hogy azóta kb mindig veszekszünk, valahogy nem tudom ezen tultenni magam. "

igen itt a gáz, veszekedtek, csak nincs megoldás...

most olyan kölcsönösen bosszuljátok egymást, kicsit gyerekes a dolog, de viszont abba kéne hagyni és végig gondolni a dolgokat...

"Egyébként különélünk, nem vagyunk egy kasszán."

hát így még egyszerűbb ott hagynod...

2009. aug. 8. 21:49
 16/32 A kérdező kommentje:
egyébként elnézést a helyesirási hibákért, csak gyorsan írok a sötétben, és az í és ú,ű betük rendre elfelejtődnek...
2009. aug. 8. 21:51
 17/32 anonim ***** válasza:
94%

Mostmár, hogy te is elmentél, "bosszúból" soha többé nem hánytorgathatod fel neki, ha ujra elmegy a haverokkal..

Ha külön kasszán vagytok, akkor miért jött azzal, hogy már csak Balatonra tudtok elmenni??.. Te meg fogod magad kiugrasz Londonba..

furcsa ez

2009. aug. 8. 21:52
 18/32 anonim ***** válasza:
82%
?
2009. aug. 8. 21:55
 19/32 anonim ***** válasza:
40%
Én nem értem, ha közös kasszán vagytok, miért ne mehetne el a haverokkal akár évente is ? Szerintem felfújod, nem fog a kapcsolatotok már sokáig tartani, főleg, hogy gyerekesen "visszavágtál" neki. Veszélyben fogja érezni a szabadságát, légy óvatos.
2009. aug. 8. 21:55
 20/32 anonim ***** válasza:
79%
Ne pazarold rá az idődet,hagyd ott!Most még egyszerűbb helyzetben vagy,nem éltek együtt,nincs gyerek,még most passzolj!
2009. aug. 8. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!