Elment nyaralni nélkülem! Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Párom, akivel 3 éve vagyunk együtt, bejelentette júniusban, hogy befizetett egy külföldi nyaralásra az összes jóbarátjával (mind fiúk), de sajnos már csak az az egy hely volt, én nem mehettem.
Nekem ez rettenetesen rosszul esett...
Ti mit tennétek a helyemben?
Meg kijelentette hogy együtt már csak Balcsira mehetünk mert kevés a pénz... A dolog pikantériája hogy ezt tavaly is eljátszotta, és nem is voltunk akkor egyáltalán sehol se nyaralni.
Úgy érzem, hogy ha nyaralásról van szó, akkor a barátai sokkal fontosabbak neki... pedig már 27 éves :(
2009. aug. 8. 21:19
31/32 anonim válasza:
Én meg elmennék a barátnőimmel nyaralni de úgy, hogy otthagynám a mosnivalót, a vasalni valót és még amit lehet. Megkérném rá, hogy mire hazaérek, ezek elvégzésével lepjen meg, mert nagy örömet szerezne. Azt követően rendszeresen buliznék a lányokkal. Pontosan annyit, amennyit ő a haverjaival. Ja, hogy nem lenne mindig ebéd, netán vacsora?! Hát ezeket az alkalmakat igazán megoldhatja egyedül is.
32/32 anonim válasza:
Küldd el a búsba :(
Lesz másik, kedvesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!