Barátom nélkülem megy nyaralni?
Arról van szó, hogy barátomat elég gyakran megy külföldre, munkaügyben, amint pár nap alatt megjár. Az idén nyáron már voltam vele, és maradtunk 1 hetet, kirándulni, nyaralni, ilyesmi. Az idő sajnos nem volt jó, 1 nap volt csak fürdésre is alkalmas. (egyébként kb évente 1x tudok velem kimenni, mert nekem is itthon mindig van valami dolgom, suli, munka, így nem megoldható, hogy elmenjek 5-6 napjra) Most pedig a hónapban még menni fog egyszer, szeretnék újra vele menni, de lehet hogy tanfolyamra fogok járni, onnan pedig nem akarom rögtön az első vagy második hetet egy az egyben ellógni. Így barátom akkor mással megy, mert kísérő mindig van vele, de ő mindenféleképpen szeretne maradni egy kicsit pihenni ilyesmi. Nem fogok neki örülni, hogyha mással megy, és 1 hétig marad. Lehet hogy tesójával megy, lehet hogy haverjával. Normális, hogy nem szeretném, hogy így mással menjen nyaralni??
(egyébként ő minidig mondja, hogy ne menjek majd tanfolyamra akkor, vagy ne menjek dolgozni... de hát ez nem megoldható.. egyébként meg egész nyáron nem mentünk sehova, sokat dolgozik itthon is, nyaralni sem voltunk, sőt még strandon sem, szóval itthon 1 napot sem voltunk sehol :(
Megérdemli egyébként a kikapcsolódást, mert napi 10-12 órát dolgozik, de azt szerettem volna hogy együtt menjünk, mert én is erre vágytam :(
Mit tegyek?
Engedjem el és mondjam hogy érezze jól magát? :(
Miben más egy csajos buli, meg egy strand? Semmiben.
És miben hasonló? Hogy a pár két tagja kölcsönösen megtiltja egymásnak.
Az egész rendszer rossz, úgy ahogy van. A birtoklásról és a "ki mit tehet/nem tehet"-ről szól. Ez nem felnőtt kapcsolat.
Az én párom is elment idén nyáron kétszer egy-egy hétre, mert dolga volt, közben persze pihent is a munka mellett, sőt az egyik melót speciel az réges-régi exével csinálta, mégse jutott volna eszembe ezen hisztizni.
Dolga volt, és ha élvezi a munkáját és mellette tud pihenni is, annál jobb.
Persze pokolian hiányzott, főleg esténként, de féltékeny nem voltam, és eszembe se jutott volna azzal gyötörni, hogy ne menjen, vagy vigyen engem is.
És nagyon jól esett neki, hogy nem kerékkötője vagyok, hanem támogatója.
Figyelj itt nagyon sok olyan ember véléményét fogod hallani, akik nem ismerik azt a szót hogy ragaszkodás.
Nekem mindegy azt csinál amit akar, na rohadtul szerethetik a párjukat.
Igen eshet rosszúl ez teljesen természetes épp elmélyű gondolkodás amiről írsz.
Palm veled nem tárgyalok, neked akármit mond az ember mindig találsz benne kivetni valót.
Konfliktus szűlő vagy.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:42
teljesen egyetértek Veled.meg a másik..sztem a férfi sem megy el a nő nélkül nyaralni..de persze ahol nincsenek mély érzelmek..ott lehet h belefér.
Nagyon lazán veszik ma az emberkék a párkapcsolatokat, viselkedésükből, nézőpontjukból megítélve, talán nem is tudják milyen egy igazi párkapcsolat. Ezért van ennyi válás, mert mindent félvállról vesznek.
Had menjen nem vagytok összekötve, meg ne uralkodjál már rajta.
Egy igazi párkapcsolat nem ilyen.
Látod Palm sem tudja. Minek ragaszkodni? Á erre inkább nem mondok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!