Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz hogy soha sehová...

Nagyon gáz hogy soha sehová nem megyünk nyaralni? :S

Figyelt kérdés

a szüleim öregek,apám 54,anyám meg 53 éves

és ezért soha sehová nincs kedvük elmenni

nyáron is,egész nyári szünetben itthon ülnek a tv előtt,én meg itt poshadok

és olyan ciki,amikor szeptemberben suliba megyünk,mindig az első órákon el kell mondani hogy ki hol nyaralt meg mit csinált nyáron meg stb és olyan ciki,hogy mindig csak annyit mondok hogy otthon voltam és a többiek folyton kiröhögnek mert ők meg Olaszországban meg Görögben meg mittudomén hol voltak...

és még életembe nem jártam SEHOL külföldön

a Balatonon is életembe először 12 évesen voltam

még az ilyen szomszéd városokba is alig voltam

ez nagyon gáz? :S

13l

2011. okt. 15. 18:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Az egyházak is szerveznek táborokat, próbálj meg ott közösséget találni!
2011. okt. 15. 18:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan menj táborba, de jól nézz körül, hogy olyan helyre kerülj, ahol tudnak bánni a gyerekekkel és elő tudnak csalogatni a csigaházadból.

Pl Pécs mellett Bükkösdön van egy lovastábor, amit merek ajánlani, nagyon jó emberismerők vigyáznak rátok. Ott még nem érezte rosszul vagy magányosan magát senki, szóval ha szereted a lovakat akkor jó választás.

Fórumozz nézz utána azoknak a táboroknak, amik érdekelnek, ott tudsz kérdezni róluk, illetve élménybeszámolókat is olvashatsz.

2011. okt. 15. 18:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
menj táborokba, vagy fűzd meg a szüleidet h menjetek el, nekema szüleim elváltak, apukámmal szoktam külföldre menni, ő most lesz 50 éves, anyukám 46, vele nem szoktam menni
2011. okt. 15. 18:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem gáz, nálunk sokan nem járnak nyaralni. :)

De a kor az szerintem sem jó érv, az én apukám 52 éves, anyu pedig 50, mégis minden évben járunk nyaralni. Nekik is van hozzá kedvük, meg nekem is. (főleg nekem. de ha nekik nem is lenne kedvük, akkor is mennénk szerintem, már csak miattam is)

Egyébként nálunk több tanár is van, akik szerveznek nyaralásokat, direkt gyerekeknek. (csak az én iskolámban 3 ilyen tanár van (mindegyik más helyre szervez), + van még a városban egypár) Nálatok nincs ilyen?

2011. okt. 15. 18:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
a szüleid nem öregek. legyél türelmes,16 évesen már melózhatsz nyáron. suliban nincs tábor? én is csak úgy tudtzam menni anyagiak miatt,h a suli táboraiba.
2011. okt. 15. 19:01
 16/22 A kérdező kommentje:

nekünk a suliba nincs ilyen tábor

csak néha így a diákokkal szerveznek ilyen 1 hetes utazásokat pl Németországba meg így külföldre

persze az is k.rva drága :S

lovastáborba se mehetnék mert nem szeretem a lovakat

mármint aranyosak meg minden de én valahogy nem rajongok értük...

a baránőm meg nem jöhet velem mert ők nyaralnak,és a nyáriszünet felét kosártáborban tölti

persze én meg nem tudok kosarazni és elég bunkóság lenne odapofátlankodni ://

de azért majd megnézem,milyenek vannak

2011. okt. 15. 19:13
 17/22 A kérdező kommentje:

ja és 18:43 van két nővérem de az idősebb 34 éves,nem is velünk lakik,a másik nővérem meg 25 éves

de amúgy igen,"késői gyerek" vagyok

2011. okt. 15. 19:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Velük se tudsz menni valahova?
2011. okt. 15. 19:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
én 22 évesen tudtam először külföldre menni.szóval nem gáz
2011. okt. 15. 19:58
 20/22 A kérdező kommentje:

19:50 a nagyobbik tesómmal néha megyünk valahová,de akkor is csak strandra...de nem külföldre...:(

a másik tesóm meg utál,és ha menni akarok vele valahová,elkezdi mondani hogy én nem mehetek vele meg minden..

2011. okt. 15. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!