Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Na kaptam emailt barátom holnap megy villi meghalgatásra majd el mondja mi lesz ! :))

2011. dec. 6. 23:02
 432/648 A kérdező kommentje:
várjuk várjuk!! :D
2011. dec. 6. 23:13
 433/648 anonim ***** válasza:

526:)

De jó:P:)

2011. dec. 6. 23:15
 434/648 anonim ***** válasza:
100%

210:)

Egyetértek az általad leírtakkal... Nekem sincs diplomám, amit egyáltalán nem bánok. Annyiból bánt a dolog, hogy manapság mindenki diplomás és akinek nincs, azt szinte lenézik. Ami a gyakorlatot illet, én is azért nem tudtam elhelyezkedni, mert nincs gyakorlatom. Ennyit erről...

Ja igen, az öltözködés. Te tényleg vezettél utcai ruhában is?:D:D Erre nem harapnak nagyon?:D

2011. dec. 6. 23:55
 435/648 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ez a kollektív szerződéses vita lehet, hogy jól jön nekünk:D Így talán lesznek olyanok is, akik már a tájékoztatóra sem mennek el...

2011. dec. 7. 00:39
 436/648 A kérdező kommentje:
Ez igaz; így még kevesebb hülye lesz, aki akarja ezt a munkát... :D
2011. dec. 7. 01:13
 437/648 anonim ***** válasza:
100%

:D:D

2011. dec. 7. 10:09
 438/648 anonim ***** válasza:

526 nak :)

Te tényleg vezettél utcai ruhában is?:D:D Erre nem harapnak nagyon?:D

Igen engem nem érdekelt volt jó pár feljelentésem miatta.. ilyen 1000 óránál tartottam.. de a forgalmisakat mindig el küldtem az anyj****.. :))

Ingyen élő szemét társaság.. én meg mondtam a magamét mindig nem nagyon tudtam velem mit kezdeni. :D

Barárom felhívott telefonon elmondta hogy mi a helyzet.. meg dobott rám egy emailt is hihetetlen fantasztikus haljátok!

Az életbe nem lennék mostmár villamos vezető..

Tehát a tanfolyam reggel 8 ra hívták be őket és tarttott majdnem 13:00 óráig. :P

Nincs tesztirás nincs semmi csak tájékoztató van!

És anyagonként ami egy anyag kb 40 perc..

Utána 5 perc szünet. :DD

Mesélnek a bérezésről, jutattásokról, vizsgáról, tanfolyamról, tankönyvekről, tehát összeszedve mindenről! :)

Pár lényeges dolgot amit meg említek! A BKV nak közel sem biztos hogy a kollektív szerződése meghosszabodik!

Valamint már nincs egészségpénztár ezt megszüntették, és nincs önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás sem!

A kaja jegy meg 5000.- ft!

több mint 1000 önéletrajz ment be és ebből az ezerből kiválasztakank 240 főt az az annyi lesz visszahívva!

De a tanfolyamra 30-40 fő lesz felvéve és hello!

Január 15. ig hívják vissza az embereket, áprilisba fog kezdődni a vill vezetői tanfolyam, ami tart December közepéig December végéig..

Ez idő alatt a BKV fizet nektek 68750 ft!

Persze ebből még jön le adó meg ilyenek.. és jövőre se lesz több ha igen az árak 2x mennek fel a francba.

Elméleti oktatás: 450 óra

Vezetési gyakorlat 60 óra + modszerátadás 9 nap.

Vizsgadijjak: 5486 Ft tantárgyanként

Van benne sok minden. :)

-Kresz

-F.1 F.2 Jelzési Forgalmi utasítás

-Műszaki alapismeretek Példa: mozgástan, erőtan, dióda, transzformátor stb.

-Általános járműismeret

-Tipusismeret

Vannak a nemhatósági tantárgyak, ilyen például a munkevédelem, vonal hálózat ismeret, elsősegély stb. :)

A tanfoylam hétfőtől - csütörtökig: reggel 07:20 tól 14:10 ig

Pénteken: 07:00 től 13:00 ig

A tanfoylamról az az elméleti részről nem lehet hiányozni, aki hiányzik vagy 3x késik azt ki vágják a tanfolyamról!

1190 ft a kezdő villvezetők órabére + ha van túróra 50% al fizetik göngyölve! :P

Du potlék: 20% Du 14:00 től este 22:00 ig

Éjszakai pótlék: 40% 22:00 től reggel 06:00 ig

Az órvosi alkalmassági ára 43.000 ft ez a vasútórvosi alkalmasság!

A PÁV 1,2,3 nem jó! A BKV újra csináltatja a tanulókkal, tehát a meglévő nem jó!

Amit a BKV csinál az PÁV 3 asnak felel meg!

Ezt persze a BKV fizeti!

De ha valakit kirugnak vagy ott hagyja a tanfoylamot, vagy sikertelenül teljesíti a vizsgáját azzal midnent kifizettetnek!

A tanfolyam ára: 280 - 400 ezer ft!

+ orvosi 43.000.-

Olvassátok el.. 203/2009 Korm. Rendelet vasúti egészségügyi alkalmassági ott van ki hogy felel meg és mik a kitériumok! :) Ez nekem is újdonság volt! :P

Röviden ennyit az egészről sok marhaságokat elmondják..

Utána ki töltitek azt a kis lapot, név cím telefon szám iskolaivégzetség voltál e már BKV s .. stb.. utána sorban állsz és le kell adni!

Utána el mehetsz!

Majd értesítenek hogy menj vissza tesztírásra..

Amit kérdezni fognak a tanfolyami tájékoztatón mi maradt benned meg.. valamint

psziologia teszt

koncentrációs teszt

el beszélgetés 6 szem közt!

Te Kálmán Zoli Pálfi Éva. :DD

Meg valami logikai teszt írás is lesz.. ha holt verseny van, például 4 en egyforma az eredményetek akkor ismét menni kell!

És le kell pipálnod az ellenfelet ugymond aki jobban teljesít azt veszik fel..

Hát hajlátok annó nem volt ilyen lehet hogy kivágnának engem is. :)

KB ennyit a mai napról ezek biztos infót barátom nem hazudik ismerjük egymást gyerekkorunk óta színte persze ő fiatalabb nálam vagy 5 évvel. :P

Ha van kérdés lehet kérdezni, mostmár okosabb lettem én is!

Amugy ugyan azokat írta le amiket nektek én már le írtam még az elején ami friss és érdekes infó az ez! :)

2011. dec. 7. 14:17
 439/648 anonim ***** válasza:

[link]

Vasútórvosi alkalmasságról szoló történeket hatályos jogszabály a fenti linken! :)

2011. dec. 7. 15:14
 440/648 A kérdező kommentje:
Őőő várj.. most az árakat azért mondták el, mert nekünk kell fizetni?:O
2011. dec. 7. 15:29
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!