BKV villamosvezető 8 általánossal?
526:)
Magyarul velünk is a vasútorvosi alkalmasságit csináltatják meg, ha bekerülünk? Melyik csoportúhoz tartozunk?:D
526:)
Mennyien voltak körülbelül? Mindenki ott maradt a végéig vagy közben szállingóztak el az emberek?:D A többi jelentkezőről mi a véleménye?
Bocsi, csak közben jutnak eszembe a kérdések.:)
210 :)
526 nak ! :) és a kedves kérdezőnek! :)
Igen vasútórvosi alkalmasságit csináltatnak annó nálunk ez nem így volt sima EÜ 2 es..
Vasútórvosit a metrónál követeltek meg és a nagyvasútnál na de azért az komolyabb is szerintem!
Igen igen kb 25-40 között mentek el ezt mondta a barátom kérdeztem töle! :)
Az elején álló emberek is voltak a 2. szünet után már mindenki ült.. a harmadik szünet után már volt körübelül 10 hely.. :DD
És ugyan ott a kis zöld kapun kell be menni amit mutattam fényképen nektek!
Nehogy a sarki portán várakozzon senki!
Amugy meg átlagba 40-60 év közöttiek voltak nem sok 20 éves volt a barátomon kivül volt kb 8 fiatal fiatalabb.. és abból is el ment kettő három!
Iszonyatos gyerekek nem semmi kiváncsi leszek a jövőre tekintve hogy mi lesz hogy lesz. :)
Lehet kérdezzni bátran! :)
kifizetni nem kell csak ha kilépsz akkor!
Vagy ha kirugnak mert nem jársz tanfolyamra meg ilyenek az árakat csak azért mondták hogy képben legyen mindenki..
Piramis szerüen müködik a dolog, ha a tanfolyam eleján b@sznak ki kevesebbet kell fizetni, és ha az utolsó vizsgád elött vágnak ki vagy kaszálnak el.. akkor kell több mint 400 ezret visszafizetni! :D
És a piramis ugyan ugy megy le.. ha 2 én után az az mondjuk 1,5 év után kilépsz akkor nagyon keveset kell visszafizetni! :)
Ergó azt az infót is megkaptam ha valakinek a BKV nál van tartozása nem lehet villamosvezető!
Amig azt ki nem egyenlíti.. elméletileg egy embernek 700 ezer ft tartozása volt akit fel is vettek volna a tanfolyamra csak ez miatt nem vették fel! :D
Ugyan is az összeget nem tudta kiegyenlíteni, persze ha kifizeted akkor ugyan ugy kezdhetsz te is csak addig nem amig tartozól!
Amugy ezt hülyeségnek tartom ugyan is a felszíni pótdíjazási kezdeményezések 2 ével belül elévül.
A metró meg 5 asszem..:)
Vagy 1 év a felszín és 2 és a metró fene sem tudja hogy van de elévül azt tudom! :)
Na még ezt is el mondták, és akinek pia végett volt el véve a jogsija az sem lehet villamos vezető, az NKH nál teljesen lecsekkolják az embert.
De ha gyorshajtásért vagy egyébb más ok miatt volt elvéve a jogsid pl 30 helyett mentél 130 al és el vettél mondjuk 6 hónapra a jogsid.. az nem baj.. attól lehetsz villamosvezető! :DDDDDD
Csak akinek pia végett vették el és nincs elévülisi ideje! :P
Nem tudom még mi volt sok hülyeséget meséltek ma Éváék előadták a formájukat szokás szerint. :) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sose voltak normálisak, de ahogy öregszenek ugy zápul az agyuk komolyan... pfff szánalmas egy társaság haljátok . :P
Ezt ne vedd kézpénznek, lehet hogy őket elöbb felveszik, mondván a fiatalok ugy is bulizósak és vajon tényleg jobban végeznék a munkájukat?
Nem lehet tudni hogy mit szeretnének ezek.. de azért iszonyat amit az emberekkel csinálnak haveromnak teljesen el ment a kedve az egésztől..
Azt modnta lehet hogy nem is megy ugy csinálnak mint ha valami ürhajót vezetne az ember komolyan... :)
Vagy MALÉV repülőt.. az embernek teljesen el veszik a kedvét.. de persze azt nem mondták hogy olyan szakadtak a járművek hogy némelyiket csak az OBI s reklámok tartják össze.. :DD
Ez így van mindenkitől el akarják venni a kedvet!
De mondjuk nem is csodálkozom, a hatósági vizsga is szerintem mostmár sokkal szigorubb mint 2007 ben..
Lehet hogy így ilyen áron én sem uranék bele ki tudja. :)
A héten volt már egy tájékoztató ugy hallottam, tehát a mai volt a második.
És még lesz neked is meg 526 nak is kiváncsi leszek majd a véleményetekre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!