Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/648 anonim ***** válasza:
100%

526:)

Magyarul velünk is a vasútorvosi alkalmasságit csináltatják meg, ha bekerülünk? Melyik csoportúhoz tartozunk?:D

2011. dec. 7. 15:34
 442/648 anonim ***** válasza:
100%

526:)

Mennyien voltak körülbelül? Mindenki ott maradt a végéig vagy közben szállingóztak el az emberek?:D A többi jelentkezőről mi a véleménye?

Bocsi, csak közben jutnak eszembe a kérdések.:)

2011. dec. 7. 16:32
 443/648 A kérdező kommentje:
Na gyerekek egyel máris kevesebb. én ismim is ma volt, kérdeztem ezek ellenére is akkor oké? És hogy nem mert nagyon brutál :D hát jóó
2011. dec. 7. 17:58
 444/648 A kérdező kommentje:
ő szerinte kb 25en mentek el
2011. dec. 7. 18:11
 445/648 anonim ***** válasza:

210 :)

526 nak ! :) és a kedves kérdezőnek! :)

Igen vasútórvosi alkalmasságit csináltatnak annó nálunk ez nem így volt sima EÜ 2 es..

Vasútórvosit a metrónál követeltek meg és a nagyvasútnál na de azért az komolyabb is szerintem!

Igen igen kb 25-40 között mentek el ezt mondta a barátom kérdeztem töle! :)

Az elején álló emberek is voltak a 2. szünet után már mindenki ült.. a harmadik szünet után már volt körübelül 10 hely.. :DD

És ugyan ott a kis zöld kapun kell be menni amit mutattam fényképen nektek!

Nehogy a sarki portán várakozzon senki!

Amugy meg átlagba 40-60 év közöttiek voltak nem sok 20 éves volt a barátomon kivül volt kb 8 fiatal fiatalabb.. és abból is el ment kettő három!

Iszonyatos gyerekek nem semmi kiváncsi leszek a jövőre tekintve hogy mi lesz hogy lesz. :)

Lehet kérdezzni bátran! :)

2011. dec. 7. 18:33
 446/648 anonim ***** válasza:

kifizetni nem kell csak ha kilépsz akkor!

Vagy ha kirugnak mert nem jársz tanfolyamra meg ilyenek az árakat csak azért mondták hogy képben legyen mindenki..

Piramis szerüen müködik a dolog, ha a tanfolyam eleján b@sznak ki kevesebbet kell fizetni, és ha az utolsó vizsgád elött vágnak ki vagy kaszálnak el.. akkor kell több mint 400 ezret visszafizetni! :D

És a piramis ugyan ugy megy le.. ha 2 én után az az mondjuk 1,5 év után kilépsz akkor nagyon keveset kell visszafizetni! :)

Ergó azt az infót is megkaptam ha valakinek a BKV nál van tartozása nem lehet villamosvezető!

Amig azt ki nem egyenlíti.. elméletileg egy embernek 700 ezer ft tartozása volt akit fel is vettek volna a tanfolyamra csak ez miatt nem vették fel! :D

Ugyan is az összeget nem tudta kiegyenlíteni, persze ha kifizeted akkor ugyan ugy kezdhetsz te is csak addig nem amig tartozól!

Amugy ezt hülyeségnek tartom ugyan is a felszíni pótdíjazási kezdeményezések 2 ével belül elévül.

A metró meg 5 asszem..:)

Vagy 1 év a felszín és 2 és a metró fene sem tudja hogy van de elévül azt tudom! :)

Na még ezt is el mondták, és akinek pia végett volt el véve a jogsija az sem lehet villamos vezető, az NKH nál teljesen lecsekkolják az embert.

De ha gyorshajtásért vagy egyébb más ok miatt volt elvéve a jogsid pl 30 helyett mentél 130 al és el vettél mondjuk 6 hónapra a jogsid.. az nem baj.. attól lehetsz villamosvezető! :DDDDDD

Csak akinek pia végett vették el és nincs elévülisi ideje! :P

Nem tudom még mi volt sok hülyeséget meséltek ma Éváék előadták a formájukat szokás szerint. :) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sose voltak normálisak, de ahogy öregszenek ugy zápul az agyuk komolyan... pfff szánalmas egy társaság haljátok . :P

2011. dec. 7. 18:41
 447/648 A kérdező kommentje:
Amúgy gondolom nem a 40-és felettieket részesítik előnyben, nem?
2011. dec. 7. 18:58
 448/648 anonim ***** válasza:

Ezt ne vedd kézpénznek, lehet hogy őket elöbb felveszik, mondván a fiatalok ugy is bulizósak és vajon tényleg jobban végeznék a munkájukat?

Nem lehet tudni hogy mit szeretnének ezek.. de azért iszonyat amit az emberekkel csinálnak haveromnak teljesen el ment a kedve az egésztől..

Azt modnta lehet hogy nem is megy ugy csinálnak mint ha valami ürhajót vezetne az ember komolyan... :)

Vagy MALÉV repülőt.. az embernek teljesen el veszik a kedvét.. de persze azt nem mondták hogy olyan szakadtak a járművek hogy némelyiket csak az OBI s reklámok tartják össze.. :DD

2011. dec. 7. 19:05
 449/648 A kérdező kommentje:
Ismerősöm ugyan ezt mondta: "teljesen elvették a kedvét, nagyon brutál, nem is megy" de ez a cél, nem? Minél több embert elpaterolnak így, kevesebb a gond az írásbelinél :D
2011. dec. 7. 19:52
 450/648 anonim ***** válasza:

Ez így van mindenkitől el akarják venni a kedvet!

De mondjuk nem is csodálkozom, a hatósági vizsga is szerintem mostmár sokkal szigorubb mint 2007 ben..

Lehet hogy így ilyen áron én sem uranék bele ki tudja. :)

A héten volt már egy tájékoztató ugy hallottam, tehát a mai volt a második.

És még lesz neked is meg 526 nak is kiváncsi leszek majd a véleményetekre! :)

2011. dec. 7. 20:07
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!