BKV villamosvezető 8 általánossal?
526:)
Üdvözöllek én is titeket:D
Itt vagyok én:P Ezen a héten lesznek az első tájékoztatók. Nemsokára minden kiderül:D
210 :)
Miért ment el?
Menj el a tájékoztatóra legalább ha felvesznek ok ha nem nem!
Akkor is részt vettél egy ilyenen!
Mondjuk utólag ha én vissza csinálhatnék mindent, akkor az egész életemet máskép keztem volna el!
A BKV ra nem b@szok el közel 4 évet, hanem elöbb kitanultam volna a médiát!
Mondjuk most sincs veszve semmi, meg nem siránkozom mert olyan vizsgákon és olyan jogosítványokra tettem szert amit egy átlag ember nem tud elérni ha nem dolgozik olyan helyen! :)
Nem szabad fel adni, de ha tudok tanácsolni nektek valamit az az hogy 2-3 évnél többet nem szabad ott maradni! :)
Persze van aki megszereti és csinálja stb.. De a legjobb szerintem nektek is egy média lenne fiatalok vagytok!
Multkor ti is szóba kerültetek az X be! Feróval meg Malekkal tudtam egy kicsit beszélgetni..
Ők is azt tanácsolták hogy 2-3 évre jó utána lépni kell akkár média területén divatfotozás, vagy operatőri képzőt elvégezni vagy akkár egy hangtechnikusit vágós sulit képtechnikus stb..
Róna utcába a Mafilm rengeteg képzéseket kinál kezdőknek és haladóknak egyaránt! :)
Érettségi után még fő iskola sem kell operatőri kézés mehet 1 éves a suli OKJ s kereteken belül és fix munkája van az embernek és a médiából természetesen tud tovább lépni!
Nem mondtam és senki nem mondja hogy legyél énekes vagy bármilyen jellegű sztár.
De belsősként is b@romi jól lehet keresni határ a csillagos ég! :)
Melegbe van az ember, mindig meg tanul valami újdonságokat, és a szakmai fejlődésekről nem is beszélek! :)
Nem egy leányálom a járművezetés ha csak azt a szempontot veszem figyelembe, hogy korai kelés és lehet hogy egész nap téli időben hidegbe leszel mert nincs fűtés a járműbe! :)
Egy kuliszatitkot elárulok de többet nem ! :)
TV csatornákat sem mondok csak egy studiót!
Vannak olyan studiók amik 40-50 négyzetméteresek egy mozi terem sokkal nagyobb és tágasabb is!
Abból az 40-50-60 négyzetméterből csoda van varázsolva a fényeknek kameráknak és annak a 100 fő közönségnek otthonról sokkal szebb minden! Szerintem TV ből minden szebb mint életbe!
Én nagyon sokat dolgozom élő adások alatt, és el nem tudjátok képzelni hogy bentről minden milyen kicsit szűk stb.. a kamerra hihetetlenül felnagyítja a teret és a müsorvezetőket illetve a közönséget is! :)
a menyezetből nem is lehet látni semmit, pedig érdekes nagy vasak fent amire a reflektorok vannak felszerelve és a diszletfények! :)
Nagyon jó a technika és érdekes is, én ezt a munkát nagyon szeretem mindig lehet valami újjat tanulni és sok híres emberel tudsz beszélgetni barátkozni szorakozni esetleg partyzni! :)
A BKV nál ilyen nincs sajnos! Ott teljesen más a légkkör nincs összetartás, csak széthuzás van sajnos.
Egy studióba nincs széthuzás és nem is lehet!
Mindenkire szükség van mindenki számít egy mindenkié mindenki egyé!
Amikor ti a reklámot nézzitek egy élőadás szünete alatt addig hihetetlen milyen rendezés történik egy terembe!
Studuó átrendezés diszlet csere megvillágítás csere stb.. és az ilyenre pont 2-3 perc szokott lenni!
Nagyon gyorsan pontosan kell dolgozni hogy a nézők ne vegyenek észre semmi változást a studiókról, és a helyzetről is mindig a jó dolgokat és a szépet kell adni a nézzőknek!
A Médiában nagyon nagy összetratás van és ott igazi barátokra is talál az ember!
A BKV nál 4 évet voltam és egyetlen egy igazi barátom sincs akivel ugy összejárnák naponta .. sajnos .
Ezt még el szerettem volna mondani! :)
Hogy a kedves kérdezőt is megnyugtassam! :)
526:)
Amit tanultam, abban szerettem volna dolgozni, de az nem jött össze... Viszont mindig is érdekeltek a járművek, maga a közlekedés. Így gondoltam megpróbálom ezt. Nem mondom, hogy ez minden vágyam, de szívesen tudnám csinálni(legalábbis egyelőre ez a véleményem:D). Én úgy vagyok vele, hogy remélem összejön. De, ha nem, akkor se fogok összetörni.:D
210:) Teljesen egyetértek veled. A médián eddig nem gondolkodtam, mert mindig úgy gondoltam, hogy lehetetlen bekerülni. De most, hogy mondod... Csábítóan hangzik a dolog:P Nem tudom még mi lesz... De, ha erre a tanfolyamra nem sikerül bekerülni, akkor nézek valami elfogadható munkahelyet és mindenképpen elkezdek tanulni valahol, valamit.
526 nak ! :)
Így van de azért meg kell probálni, nem lehetetlen amugy bekerülni szeritnem könnyen be lehet kerülni belsősnek! :)
A kedves kérdezőnek meg annyit válaszolnék hogy igen a kollektív szerződést jól el b@sszák és a dolgozokkal ki b@sznak ez a meglátásom. :(
És csak rosszabb lesz mindenki ki akarja lopni még azt a keveset is ami van. :(
526; Én is így vagyok ezzel: Ha nem vesznek fel, akkor nagyon rástartolok a tanulásra, egyetem stb. De az még odább van..
210: De még mennyire :(( az a meglátásom, hogy kb senki nem fog maradni a bkvnál, megint úgy fognak könyörögni az embereknek, hogy jöjjenek..
Kedves kérdezőnek! :)
Így van kevesen lesznek a BKV nál és majd kapkodni fognka össze vissza majd egy vill meg egy trolivezetői tanfolyam is 2-3 hét alatt le fogják zavarni ismerem őket, de az még egy kicsit odébb van. :s
526; Én is így vagyok ezzel: Ha nem vesznek fel, akkor nagyon rástartolok a tanulásra, egyetem stb. De az még odább van..
Nincs értelme! :)
Meg mondom miért..
Nekem főiskolai végzetségem van közlekedésgépészeti szakirányba!
Nagyon sok helyen le kelett tagadnom ugyan is a tulképzett embereket nem veszik fel sehova!
A titok semmi más mint a bérkategória bértáblázat!
Ha neked van felsőfokú végzetséged + nyelvvizsga stb.. nem fognak fel venni, ugyan is a nyelvvizsgádra kell kapj 8000 től 15000.- ft ig és a felsőfokúra + 25-30 ezer! :)
Te csak azért kapnál havi színten 50 ezerrel többet mert ilyen végzetséged van!
Egy érettségi tökéletesen meg felel és azon belül + ráépülő OKJ szakmák!
Az RTL nél én is sima érettségivel vagyok ott hívatalosan.. mivel engem ugy is vettek oda fel hogy a felsőfokú végzetségemet ne adjam be mert akkor esélyem nem lesz!
Nem fognak azért ennyi pénzt kapni hisszen ígysem minimár bért keresek ami jogos is!
Az érettségi is csak a továbbtanulások miatt kelett!
Diplomásokkal egyetemistákkal meg dunát lehet rekeszteni kérdés hogy ki fogja őket alkalmazni? :)
A cégeg sima iskola nélkül is akár felveszik az embereket, nem kell ide érettségi meg felsőfokú.. ha nem oylan munkába helyeszkedsz el!
A mostani fiatalok sajnos 95% saját sz@rukba fog megfulladni, mire ki jönnek az egyetemről 22-25 évesen kb
a kutya nem fogja őket sehova alkalmazni ahova felvennék ott azért mondják majd azt hogy betelt mert túl képzett és a cég nem fog neki + több tizezreket fizetni amikor fel tud venni érettségiset meg akkár sima általánosost, hisszen az a munka nem igényel szaktudást stb..
Amit meg kitanult végzetséget példa nézz engem.. NKH hoz szerettem volna menni vasúti járművezetői vizsgabiztosnak
Felvétel elutasítva ! Indoklás: Megfelelő gyakorlat hiánya
Tehát sehogy sem kerek ez az egész a pénzről van szó és a bértáblázatról érdemes a bértáblázatot elolvasni nem tudodm hogy tudtok e róla?
Az RTL nél nincs bértáblázat és a médiába sem!
Fix és teljesítmény szerű fizetés van.. szerintem az a legjobb! :)
Na tehát ennyit a nagy iskolákról.. én már meg bántam hogy megcsináltam ha annó máskép gondolkodom, akkor média szakon teszek egy fősulit.. :)
Az jobb lett volna de mostmár mind1 majd itt a cégnél 1-2 év alatt megcsinálom! :)
Érettségivel is remekül el lehet helyezkedni!
Én például sose szerettem a nyakkendőt, öltönyt.. zakót aktatáskát stb..
Szeretem én a jó kis lezer DC meg Vansos cuccaimba menni dolgozni is!
Sosem volt olyan munkahelyem ahol így ki kelett öltözni!
Jó a BKV nál igen.. de én ott is 95% ba civil ruciba mentem.. ez miatt volt sokszor problémám de vállaltam a következményeit mindig. :)
Na igen ez jó kérdés.. például ha neked meg lenne a B,C,D jogsid akkor is kellene gyakorlat!
De abba lehet hazudni!
Azt mondod itt és itt buszoztál nem voltál bejelentve stb.. el hisszik ugy is.
Hazudni tudni kell! Amit írtál teljesen igazad van, és ezt ugatom már én is egy jó ideje mindenkinek nem az iskola a mérvadó!
Hanem a szimpátia ismeretség stb. :)
Itt majd egy jó 10-15 év mulva lesz jó világ amikor a sok öreg mindenhonnan kiöregszik és majd ugy kell toborozni embereket mindenhová, az esélyt nem kapja meg senki még kezdőlökésnek sem!
Én nagyon régen megfogadtam hogy család nem kell gyerek nem kell, egyedül maradok!
Mert nincs egy fillérem sem! :)
Azóta a helyzet változott jó keresetem lett meg van lakás kocsi stb. :)
De gyerek család akkor sem kellene mert az már ugy mindenféle képen sok lenne!
És színte alig vagyok otthon, csak enni járok haza az utobbi időkbe. :(
És jó ha alszok ilyen napiszínten 4-5 órákat jó nem fárasztó munka meg semmi csak a szervezetem így ált az egészre.
Nem jó írányba haladunk, ki tudja mi lesz én azt mondom majd egyszer jó lesz nagyon sokan is vagyunk, rengeteg állástalan van!
Nézz be egy munkaügyiközpontba minden nap vagy 200 an vannak bent!
Szörnyű ami van!
Tudod mit kellene visszahozni?
A régi Kádár rendszert KMK = Közveszélyes munka kerülő!
El hisszed hogy lenne munkád? Valahova be kopogtál utcára olyan nem volt hogy nem vettek fel fel kelett hogy vegyen!
Nem volt olyan hogy szimpatikus vagy e vagy sem! Kötelessége volt felvenni, ha ezt nem tette meg a céget vagyis a vállalatokat nagyon meg ráncigálták volna! :)
Az nem volt hülyeség kevés munkanélküli ember volt akkor, nem ugy mint most, hogy az emberek tolongnak ilyen olyan közvetitőknél stb..
Vegyél egy álláshírdetési újságot! :)
Javaslom expressz
Nézzd meg minden nap ugyan az van benne!
Telefonos érékesítő, fiataloknak napi 4000-8000 ezer ft .
Hosteseket keresünk, fix+jutalék és sorolhatnám! :)
Nem is olyan régen talán egy éve forgattunk ilyen jellegü témában a házonkivülnek, és megdöbbentő volt az egész.. :(
Nincs semmi lehetőségük a fiataloknak.. és az embereket adóztatják össze vissza.. annó egy kedves barátom meg mondta 2004 be amikor be léptünk az unióba EU = Golyónélküli halál és ebbe sajnos igaza van!
Még az EU t hagyjuk is a francba.. de akik itt vannak zsi** multisok.. ugye meg ilyen olyan cégalapítók akikhez el mész dolgozni vagy be jelent vagy sem, és hapsz egy zsák szotyólát!
Amit felháborítónak tartottam ez még semmi, barátom nővére nézett munkát, takaritó állást fel hívta stb.. mondta a pacák hogy menjen be Dohány utcánál pontosan nem tudom.. már hol voltunk blahától kellett gyalogolni.. 2. vagy a 3. utcába beforulni és egyenesen ..
A pacák 4000.- ft t kért hogy takarithasson tartott neki egy ilyen oktatást hogy mit hogy kell, a végén meg egy A4 es lap belaminálva hogy takaríthat.. :DDDD
Még OKJ bizonyítvány sem volt egy sima sz@r A4 es lap került 4000 ft be..
És közölte vele hogy majd hívja mert sikeresen vizsgázott nem tudiom milyen vizsga volt mert még áfás számlát is kapott.. :DD
Ez nyáron volt még rövidbe voltam!
Gondolhatod azóta is hívják már meg is feletkeztek róla szerintem..
És rengeteg ilyen van, fizetni sose szabad, ugyse kapod meg a jó címeket, ami munka van az a neten is fenn van!
Ha biztos munkát szeretnél akkor egy pár javaslat..
-Okmányiroda
-Közalkalmazott
-Köztisztviselő
-Államicégek pl :MÁV BKV ha be is kerülsz!
-Média azon belül is belsős vagy el kell adnod magad a közönségnek és a médiának ha tudsz jól táncolni, tehetséges vagy valamiben ezt is tudom tanácsolni a legjobb lové ebbe van! :)
Elárulom neked okmányirodát nem véretlen hozztam fel, sikerült ott dolgoznom közel 4 hónapot..
mivel nincs diplomám meg ilyenek tudod mennyit kaptam? :) 110.000.- száztízezret ! Ami nettóba volt 79950.- ft napi 8 órába szombat vasárnap ünnepnap szabad volt!
Ja és nincs okmányügyintézői végzetségem!
Keresztanyám barátnője dolgozik okmányíródába és én váltottam fel őt tudni kell hogy az okmányirodai állások is csókosok és így oldják meg a dolgot!
Aki ért hozzá családból felváltja őket valaki.. persze nem mindenhól van így 90% ba így van! :)
Nos nevem van titoktartási eskütételem meg van az az volt a BM nyilvántartáshoz jelszavam meg belépési jogom!
Persze már nincs csak akkor van ha kellenék ilyenre és érdekes modón 30 perc alatt meg mutattak mindent mit hogy kell csinálni. :)
Persze elkölcsi az kelett meg vagyonnyilatkozati eljárás lefolytatása .. és ennyi.
Nevetséges volt az az 79 ezer ft.. ahoz képest hogy van ott olyan se** nya** ge** aki a 150 ezret meg a 200 nettót is haza viszi attól függ milyen beoba van milyen régen meg ilyenek.
Na az egy érdekes munka én probálkoznék a helyedben azzal is, csak nem a központi okmányiródába menj mert az egy zárt családi kör! :)
Az a XIII. kerületi Visegrádi utcában van hogy legyen világos a dolog! :)
Igen Magyraország itt tart és ez csak rosszabb lesz ha így haladunk előre! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!