Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/648 A kérdező kommentje:
Tudjátok, min röhögtem? Metrós ismim mesélte, hogy ugye csak full fekete cipőben lehet dolgozni. Na ő vett egy nike-t, aminek fehér a pipa VARRÁSA. és ebbe is belekötöttek xDD
2011. dec. 10. 18:53
 472/648 anonim ***** válasza:
100%

526:)

210:) Kár:(:D Pedig milyen jó lenne közben rádiót hallgatni:P

Akkor ezek szerint tényleg nagyon figyelnek a ruházatra... Nem baj, majd veszünk Armani vagy BOSS cipőt, azt biztos elfogadják:D:D

2011. dec. 11. 12:27
 473/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Kicsit hosszu volt az éjszaka de itt vagyok ismét! :)

Igen a cipőbe is belekötnek tény és való.. de csak azt tudják kostolgatni aki hagyja magát..

Én a piros lila zöld kék DC cipőmbe mentem.. neonzöld lila okkersárga és kék cipőfűzző benne..

Nem szoltak egy szót sem egy két kolléga meg szolt hogy mi ez?

Mondom közöd? És ennyiben maradtunk..

Van 2x 8000 ezer forintos cipő utalvány az az volt annó!

De hogy most van e vagy nincs nem tudom!

Nekem könnyü helyzetem van meg mondom nektek öszíntén!

48-49 es a lábam.. :D

És tudtam arra hivatkozni hogy az én méretembe nincs börcipő meg fekete cipő sem ami meg jó lenne az is nyom és feltöri a lábam ennyi nem tudok vele mit kezdeni a cipő miatt sose kaptam feljelentést. :) :DD

Igen az a baj hogy a BKV belsőutasítása elég katonás és nem is egyenes dolog ugyan is a kresz szerint kellene a BKV nak is dolgozni.

Nem az hogy például zárt fülke ajtó melett lehet csak vezetni, ezt +35 +40 fokba csináld meg 260 assal vagy 280 assal..

Ott rohadsz szét a fülkébe olyan meleg van.. én 200 asoknák sose zárt fülke ajtóval mentem hanem nyitott fülkeajtóval.. még télen is.

Jönnek azzal a hülyeséggel mi van akkot ha hírtelen fékezek és a gyerek be esik a fülkébe és véretlen meg nyitja az ajtókat utasok meg ki esnek stb..

Ez is hülyeség velem nem volt ilyen sosem! :)

Olyat már hallottam kollégától hogy 415 ösnek az ajtajai magától kinyiltak menet közben ott sem esett ki senki no de erről ennyit..

Dohányzás is tilos meg a beszélgetés is rádiózás is tehát minden.. ez a régi komunista katónás hittleres stilus van még a BKV nál pedig fel kellene ébredniük 2012 van hamarosan és nem az 50-60-70 es maradi években vagyunk! :))

2011. dec. 11. 14:17
 474/648 anonim ***** válasza:

526 nak :)

Volánhoz kell menni, ott lehet jobb a társaság is meg a kollégák is.

Csak szívatos egy munka egésznap hajtani kell BP - Érd között és ha gondolnak egyet még Zsámbékra is elküldhetnek. :DD

Viszont ott a kollégákkal rugalmasan viselkednek, nincs központi ellenőrzés sem!

Ugy mint a BKV nál.. az utasok az ellenőrök meg egyszer kétszer talán évente 1 x ellenőrzik őket.. De akkor is csak beszélget a járművezetővel és el vannak..

Rugalmasabb sokkal az egy teljesen más világ ott a buszvezetőnek van tekintélye és úrnak hívják meg pilóta meg főnők! :)

A BKV nál is ezek a sok ingyen élő központi ellenőrök jobban keresnek mint egy járművezető és csak az a dolguk hogy a járművezetőket b@szogassák..

Réges régen meg kelett volna szüntetni őket régen nem volt nagyon régen .. jobb volt..

Mondjuk telefon meg URH sem volt a buszosoknak DIR ráfió sem ha te le rubbantál akkor szoltál annak aki a hátad mügött vagy aki elötted jött szembe intettél neki szoltál hogy szoljon szerelő kell itt és itt van!

Végállomásra be ért a kolléga szolt hogy ez van és szerelőt kér stb..

És ment a szerelő! :))

Valahogy a BKV világ is szebb volt régen.. ki tudja. :)

2011. dec. 11. 14:22
 475/648 anonim ***** válasza:
100%

526:)

210:)

Ez jóóó:D Meg az sem utolsó szempont, hogy kényelmes legyen a cipő, nem mindegy miben vezetsz egész nap... Ez a cipő utalvány minden járművezetőnek jár/járt? Milyen időközönként biztosítanak új ruhát? A régit meglehet simán tartani és kész?:D

Hát igen, elég szigorú. Pedig attól, hogy szólna a rádió, még nem lenne nagyobb kockázat egy esetleges balesetre...

Ami a nyitott fülkét illeti... Nyáron elég sokan szarnak erre rá:D 280-ason láttam nem egyszer, hogy teljesen elvolt húzva az ajtó. Sőt, mondok jobbat 2éve a 14-es villamoson is kitárt ajtóval vezetett egy srác:D Mindig mikor csukódott be, kilökte a kezével:D

A Volánbusz ilyen szempontból jobb. Jobb állapotú buszok, kisebb ellenőrzés, lehet rádiót hallgatni stb... Viszont kevesebb a fizu.

Ezeket az ellenőrzéseket nem értem... Komolyan erre van pénz, hogy ilyen embereket alkalmazzanak? Mondjuk ez nem újdonság. Minden cégnél/munkahelyen az van, hogy aki termeli a pénzt melós, az keresi a legkevesebbet... A sok léhűtő meg viszi haza a magasabb fizetést. Érdekes világot élünk:D

Régebben biztos nagyobb volt az összetartás. Ma meg...

2011. dec. 12. 23:54
 476/648 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon sok ilyen van a BKV nál!

Lehet hogy te is láttad régen szürke renault clio autóval mászkáltak kék zöld kockás volt az autó oldala és rá volt írva hogy "KÖZPONTI ELLENŐRZÉS" vagy "Forgalmi Zavarelhárítás" ezek az intézkedésre jogosult BKV emberek akik a járművezetőket b@szogatják folyamatosan.

Van amikor sebességet mérnek fényképeznek hogy telefonálsz stb.. de ha eseményezel akkor ők is a helyszínen vannak, van kék lámpás autójuk is nem is egy!

A Renault autóikat nem olyan régen talán 2-3 éve vagy még annyi sem.. le cserélték skoda roomster fehét színű van sárga villógos belüle van villogónélküli meg van kéklámpás is!

A hátulján van egy szám 27 es 69 es 25 ös stb.. amik most így hírtelen be ugrottak..

Moslék egy társaság mert ezek is mennek ha van valami baleset és + feljelentéseket alkalmaznak BKV n belül ők jelentenek fel ha beszélgetsz cigizel telefonálsz gyórsan mész stb..

undoritóak.. és miattuk vonják meg az óráidat példa: 300 óra megvonás.. :D

És ez még nem semmi vannak utazó ellenőrök is akik utaznak felszállnak mint egy utas általába ketten de van amikor egyedül van mert megy haza és be szologat.. az ilyeneket én el küldtem mindig a pi*****. :D

Általába végálomásig mennek és mennek előre kopogtatni mutatják az I betűs igazolványt, és közlik veled hogy nem mondtad a megálót hamar zártad az ajtót stb.. vagy feljelent vagy nem ha nyalják a seggüket akkor nem jelentenek fel.. ha okosabb vagy náluk feljelent.. de van olyan amelyik fixen feljelent.. és nem nézz semmit .. :D

A formaruha ugy van hogy..

2 évre van a cipőutalvány ha jó az a cipőd még és veszel másikat ok.. nem kell a régivel elszámolni ugyan is van egy kihordási idejük..

Télikabátnak 5 év

Átmeneti kabátnak 3 év régen így volt

Ingeknek meg 1 év jár 3 rövid és 3 hosszú.

Pólónak 2 év

mellény/nyakkendő 2 év

Ha minden igaz! :) Régen így volt

És a Nadrág is jár 1 évente 2 tavaszi vékony és 2 téli de ez lehet hogy 2 már erre nem emlékszem! :)

Van kihordási ideje az összesnek, ha kapod az újjakat nem kell visszaadni a régit én is tele vagyok BKV s ruhával.. mindig adták az ingeket . :DD

Volt olyan BKV s kabát lehet hogy láttátok ti is nagy fekete gombok vannak rajta és arany BKV logó..

Az a régebbi az új az már ugye zöld cíkkal eláttott..

Akin még olyat látni nagy gombos sötét kék arany logos kabátot az még nem hordta ki az 5 évet! :)

De jó nagy sz@r kabát is volt az ..

Az átmeneti kabátról meg nem is beszélek erről a világos kékről...

Olyan volt mint egy sátoranyag a régi átmeneti kék az a selymes anyagú átmeneti dzseki jó volt csak az újja kitágult egy idő után! :)

2011. dec. 13. 13:47
 477/648 anonim ***** válasza:

Azt még elfelejtettem írni hogy jár még ezen belül ..

-Nadrág őv

-Nyakkendő csipesz

-Zakó

-BKV jelvény ( régen volt a csomagba kis ovális alakú BKV jelvény van nekem is. Az hogy most van jelvény nem tudom nem nagyon látok senkin..:)

Persze ebből te azt veszel fel amit akarsz és Zakót nyakkendőt fel sem vettem meg még jó pár dolgot..

Nincs értelme, ugyan is ki tudja meddig vagy ott bármi ki fizettetik veled az egészet ha nincs meg a kihordási idő!

Erre figyeljetek oda egy BKV s téli kabát több mint 25 ezer ft re van HTK zva!

Aki mindent felvesz és kilép 2 éven belül, akkor miindent vissza kell fizetni!

Ha ki rufnak akkor nem kell a ruhát vissza fizetni de a tanfolyamot igen! :)

Vagy még azt sem.. volt olyan akit ki rugtak pia végett a busznál nem kelett visszafizetnie.. De a villamosnál ki kell részarányosan azt tudom!

Meg a többi ágazatnál is ki kell fizetni a tanfolyamot, ami nem kis összeg. :)

2011. dec. 13. 13:53
 478/648 A kérdező kommentje:
Fülöp Viktort ismered a zavarosoktól? villamost is vezet.
2011. dec. 13. 19:31
 479/648 anonim ***** válasza:

Ismerem igen.. no comment egy igazi szégyenfolt a cégnél szerintem..

Annak a gyereknek születési elmezavara van! :)

2011. dec. 14. 00:39
 480/648 anonim ***** válasza:

A zavarosoknál jó sok embert ismerek, egy két normális fazon is van de 90% áról meg van a véleményem..

Csokos ajjas tetű társaság a szemembe ők azt csinálnak amit akarnak.. mindent megtehetnek.. és nagyon sok zavaros csókal került be az ágazathoz mert valakinek a valakije ott van vezető beosztásba.

Szánalmasak ez az én véleményem nem szeretnélek ezzel megbántani, de majd ha be kerülsz vill vezetőnek fogod tapasztalni te is..

seggevége mutyi kollégák már éppen elegen vannak így is..sajnos..

művezér céget alapít, melybe, mint ügyvezető igazgató (óh) fölveszi alkalmazottként a saját beosztottjait.. és a mezei dolgozókat szarba se nézi, mert nem ők termelik meg neki a plusz zsét. Mindezt a feletteseik elnézik, ugye nem kell részleteznem, miért.

Ennyit a forgalombiztonsági emberekről! :)

2011. dec. 14. 00:47
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!