Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/648 A kérdező kommentje:
de kiváncsi leszek a szememre :( azellen nem gyógyír a csók
2011. dec. 19. 16:03
 512/648 anonim ***** válasza:
100%

526:)

Hát igen, az necces. Amúgy biztos, hogy ferdülésed van? Nem tudom mennyire lehet hatni a doki szívére:P Holnapután megtudod, hogy miért hívtak :P

2011. dec. 19. 23:21
 513/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Sziasztok! :)

Sorry nagyon sok a munka sőt mi több annál is folyamatos szervezések stb.. mind1 jó volt minden ennek örülök! :)

Kedves kérdező nem is kelett volna mondani, mert szerintem ha nem olyan nagy a ferdülés akkor ugysem derül ki.. én meg probáltam volna el titkolni.

Amugy a barátom sem kapott hívást ugy ahogy a kedves 526 sem még. :)

Téged azért hívtak szerintem mert már valaki le zsírozta neked a helyed csak sikerüljön minden! :)

Kálmán Zoli meg kapja be a fa**t.. :D

A BKV nál sok tengedlysemferdüléses kollégák dolgozznak ugye csak ez nem publikus..

Nem érdtem mit szigorítják ennyire nincs értelme, amikor én tettem a vizsgát annó az orvosi is egy sima EÜ2 es volt akkor még a villihez nem kelett vasútórvosi sem.

Feleslegesen szigorítják jobb járművezető nem lesz ugysem .. és szerintem nem sok köze van hozzá.

Na majd még jövök ha van kérdésetek írjátok mostmár tudok aktívabban lenni, csak most az elmult napokban el voltam havazva otthon sem voltam! :)

2011. dec. 20. 08:15
 514/648 A kérdező kommentje:
na holnap kiderül, mit akar az öreg :)
2011. dec. 20. 20:47
 515/648 A kérdező kommentje:
Hm. Amit megtudtam, nem tudom, le merjem e ide írni?
2011. dec. 21. 11:40
 516/648 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom akkor nem túl jó dolgokat hallottál...:S

2011. dec. 21. 13:04
 517/648 A kérdező kommentje:
Hát... nagyjából annyi, hogy akinek nincs kapcsolata, annak az esélye kb 0, tökmindegy hogy milyen papírja van, és hogy szerencsém hogy apám tesója a haverja. De nem értem, akkor mi az Istenért rendezik meg ezt a felvételi hercehurcát? akkor írják bent ki, hogy hozzanak rokont barátot ismerőst stb-t mert utcáról nem akarunk felvenni embert.
2011. dec. 21. 13:16
 518/648 anonim ***** válasza:
100%

Végül is sejthető volt. Én úgy vagyok vele, ha visszahívnak bemegyek megírni a tesztet aztán kész. Legalább tudom, hogy nem rajtam múlt...

2011. dec. 21. 13:30
 519/648 A kérdező kommentje:
De nekem ez "fáj" hogy a csókosok nagy részének, fingja nincs ezekről a dolgokról.. Míg ha téged vennének fel, rögtön jobban járnának. Most ugye nem magamról beszélek aki értem és akarom meg minden :D de olyan suta embereket képesek felvenni.. :(
2011. dec. 21. 13:56
 520/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Sajnos én ezt mondtam neked itt van szegény 526 is. :((

Undoritóak.. és ajjas modon embereket hitegetnek hogy minden jó lesz stb.. jelentkezz felvagy véve..

A lóf@szt egy csókos 8 áltanosos jogsi nélkül hamarabb be kerül mint te jogsival érettségivel..

Felháhoritó így ahogy mondjátok!

A médiába is csókkal lehet be kerülni operatőrnek, rendezőnek, villágosítónak, technikusnak, előkészítőnek, segédoptörnek stb..

Ez nem is probléma mert utcáról nem akarnak felvenni embereket érthető!

Hisszen 5-10 milliós cucokkal dolgozunk aláírom én ezt.

De az RTL és a TV2 nem is hírdet soha sehol hogy operatőri felvétel van az RTL nél nah ennyi! :)

Szokott lenni felvétel, de teljesen más pozitcióra, például gyakornok halgatói jogviszonnyal stb. :)

Ezért gerinces a cég, a BKV az egy gerinctelen sz@r féreg ilyen téren.

A barátomat amugy a metrótól elutasították, nem is érdemes jelentkeznie ..

Mondtam neki hogy elintézem a médiát hagyja a francba az egészet..

4x annyit fog keresni 18-19 évesen mint egy metróvezető vagy egy villamosvezető..

Nem ő nem megy sehova vagy járművezetőnek megy vagy sehova nagyon ez volt a cél.

Persze ez már azóta meg rogyott kicsit, és mondta hogy intézzem el neki, ha lesz valamilyne belső képzés szoljak akár színpadépítőnek is elmegy, csak ne keljen ilyen szemét társaságba dolgoznia.

Csak azért tudjátok azt nem értem hogy mitől olyan csókos ez a munka? :)

Hisszen olyan jól nem keresnek korán kell kelni, nincs szabadidőd stb.

Mert hogy a média csókos azt alá is írom mert jó meló!

Na de a BKV a rózsdás járműveivel meg amik naponta kifüstölnek leégnek stb.. ? pfff

Szánalmas ez a Közlekedési társaság..

Lent Szegeden Miskolcon Debrecenbe.. elöbb lennétek villamosvezetők meg trolivezetők is! :)

Persze ott nem csókkal müködik a dolog, jó pár barátom dolgozik a DKV nál MKV nál és a Szekedi KFT nél is..

Teljesen máskép megy, és könnyebb az egész tanfolyam is barátságosabbak mint itt a fővárosba. :)

2011. dec. 21. 15:11
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!