BKV villamosvezető 8 általánossal?
kár hogy nem jöttetek.. :S
Unalmas annyiban volt nekem hogy szerelmes párokat nem szabad a bulira hívni, mert csak át csókolják az egész éjszakát és hát nah értitek.. mindenkihez nem lehet rugalmas az ember.. :((
Aki táncolt az én meg az egyik barátom ketten énekeltünk táncoltunk a többieknél meg ment az ölelgetés csók smár stb.. :DD
És ez valahopgy el vette a buli hangulatát, jővöre ha megéljük máskép szervezem meg! :))
És ha ugy jön ki gyertek ti is! :))
Esetleg még egy két sztárvendéget meghívhatok ha gondolja valaki és pont ránk fog érni . :)
526:)
Lemaradt a 210:P
Én se mentem sehova egyébként... de egy kis pezsgőzés megvolt:D
Szingli csajok nem voltak?:) Na majd jövőre, vagyis idén:D:) Csak legyenek csinos lányok is:))
210 :)
igen igen bocsi 210 vagyok a fentebbi is :)))
526:)
Elég valószínű:D:D Téged fog majd hívni vagy már tudsz valamit?:P
210 :))
Na gratula! :))
Kedves 526 nak meg adok egy figyelmet a trolihoz ha érdekli! :))
Trolibusz járművezetői tanfolyam
2012.01.05 09:01
A BKV Zrt. Autóbusz és trolibusz Forgalmi Főmérnökség Kőbánya Forgalmi Szolgálata
felvételt hirdet
trolibusz járművezetői tanfolyamra.
Felvételi feltételek:
betöltött 20. életév,
legalább szakmunkás bizonyítvány,
minimum 2 éves "B" kategóriás jogosítvány,
PÁV II alkalmasság igazolása
(az alkalmasság megszerzéséhez háziorvosi, majd PÁV II vizsgálat (VIII. ker., Vajdahunyad u. 45.) szükséges),
Hatósági Erkölcsi bizonyítvány.
A jelentkezéshez minden felsorolt feltételnek teljesülnie kell, bármelyik hiánya - folyamatban levő is - kizáró ok.
A felvételhez szükséges továbbá: egészségügyi alkalmasság, mely a BKV Zrt. által végzett orvosi vizsgálaton történő megfelelés.
A felvételnél előnyt jelent: a "C" vagy "D" kategóriás jogosítvány, igazolt járművezetői gyakorlat, autószerelő, autóvillamossági szerelő szakmákban szerzett szakirányú iskolai végzettség, érettségi bizonyítvány.
Felvételi tájékoztató és jelentkezés: (fényképes önéletrajz leadásával):
2012. február 07-én délelőtt 09:00 órakor és délután 13:00 órakor,
2012. február 14-én délelőtt 09:00 órakor és délután 13:00 órakor.
Helye:
Kőbánya Forgalmi Szolgálat Oktatási Kabinet,
Budapest X. ker., Zách u. 8. (faház)
A munkaidőről, bérezésről, juttatásokról a felvételi tájékoztatón adunk információt.
A tanfolyam kezdete: 2012. március 22.
A BKV oldalán olvastuk, lesz trolivezetői tanfolyam kiváncsi leszek ide is ki fog be kerülni de szerintem érdemes lenne meg probálni! :))
210 :)
Szerintem a kedves kérdező is be adhatja az önéletrajzát ki tudja amelyik sikerül oda kell menni! :)
Mert ugye még a villamos sem fix de január 15. ig el vállik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!