BKV villamosvezető 8 általánossal?
526:)
Köszi, de már felesleges, nem hívtak:D
Ez az OKJ-s megoldás tényleg nem rossz. Ezzel a BKV is jól jár, hiszen kész járművezetőket tudnak alkalmazni. Nem kell állni a tanfolyamukat stb... Csak szerintem sok pénzbe fognak kerülni. A mozdonyvezető-tanfolyam milliós áráról ne is beszéljünk:D
Kérdező neked meg drukkolunk, hogy sikerüljön!:)
526:)
Hát így jártam:D De az az igazság, hogy annyira nem is bánom. Ez a kollektív nagyon el lesz rontva szerintem... Persze örültem volna neki, ha sikerül, nem arról van szó:D
Biztos lesz még 1-2 normális ember rajtad kívül is:)
210:)
Sziasztok :)
Kedves kérdező te már 100% tanfolyamos leszel? :o) Mert akkor gratulálok te meg ne buslakodj 526 oska ;) Majd csinálunk valami válalkozást! :)) :D
210 :)
Értem hát szoritunk ;))
210 :)
Annó én is ilyen lelkes voltam utána meg meg utáltam az egészet kívánom hogy tetszen az egész. :)
Ha meg be kerülsz és van vagy lesz rá mód kerülj be a zavarosokhoz vagy diszpécsernek ott ugysem kell csinálni sz@rt sem és bent vagy az írodába Példa AVM Baross utcai épület a Kálvin térnél. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!