BKV villamosvezető 8 általánossal?
210 :)
óóóh :S :(
Amugy nem látom értelmét ennek a 2 éves jogsinak.. talán azért mert nem kezdő vezető ? De szerintem hülyeség.. Na mind1.. figyelj ha mondjuk mire a tanfolyam kezdődik és betölti a jogsid a vizsgáig a 2 évet szerintem érdemes lenne megprobálni. :)
Vagy annyira friss a jogsi még? :o
526:)
Sziasztok!
Köszi, hogy bemásoltad:) Jól hangzik, hogy indul:D Csak, ha jól tudom ide is nagyon nehéz bekerülni. Az index fórumán olvastam, hogy D kategóriával nem jutott be valaki. Most én a sima mezei B-mmel nem sok eséllyel indulnék:D Amúgy jól olvastam, hogy a jelentkezés feltétele a PÁV2? Tehát nekem előre el kéne menni megcsináltatni úgy, hogy lehet, fel se vesznek?
Értem ! :) Ne is busolj.. az én B s jogsim 2004 es.. és hát ki töltöttem egy mostani kresz vizsgát 55 kérdésből volt valami 17 hibám. :)
Ahoz képest hogy annó csontnélküli tesztlapokat töltöttem ki.. :DD
Ennyit rólam mostani kresz vizsgán elvéreznék az fix.. :)
526 :)
A PÁV 2 es az kell!
Jó kérdés a BKV nem fizeti azt tudom!
Amikor én mentem akkor a PÁV 2 es kötelező volt mindenkinek!
Lehet hogy most azok vannak előnyben, de tanfolyam idő alatt is meg lehet csinálni szerintem. :)
Nekem idén jár le a PÁV 1 esem de nem csinálom meg PÁV 2-3 elég . :)
Hogy D vel nem vették fel az illetőt annak volt oka szerintem :S
50 felett volt vagy ittasan nézett ki.. ha meg fiatal volt és ugy volt D je akkor meg csokos volt valaki ennyi.. és azért golyozták ki.
A Kandolka és a Bolya a világ leg ge**** emberei!
Az életembe nem találkoztam olyan patkányokkal mint ők .. kérdés mikor b@szák ki őket vajon? :)
Mennék ám vissza trolizni én is, de amig ők ott vannak addig ez esélytelen. :(
Gyerekek !! :)) Viszont van egy jó hír Márc 1 től nem lesznek a metrónál bejárati biztonsági őrök akik 4 általánossal és egy ecseriről vagy a józsefvárosíról vett biztonsági őri bizonyítvánnyal voltak ott! :))
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amikor ezt a hírt meg tudtam, jóval elött tudtam meg ugye bár mint ti.. és én felsikítottam ;)))) Azt hitték a vezérlőbe hogy el gurult a gyógyszerem.. :))) Szerintem ez tők királyság.
Én annó mindig is mondtam hogy csak a pénzt nyeli a társaság és a fiatalokba belekötnek stb...
Ha hisszitek ha nem ha 500 biztonsági őrt nem jelentettem fel a nem oda illő viselkedése miatt akkor egyet sem tehát megérte! :)
Amugy nem csak a pénz hiányról van itt szó.. hanem a BKV nak betelt a pohara hogy naponta 30-40 feljelentés érkezett rájuk.. és ugye bár ezek nem is jegyellenőrök hanem egy csicska parasztok! Akiknek még az alap iskolájuk sincs meg hány ez jó hír akárhogyan is nézzem! :)
A biztonsági szolgálat a metrónál márciustól megszünik hála istennek csak bunkóskodni tudtak az emberekkel..
Ennek örülök! Már régen ki kelett volna b@szni őket nem tudnak semmit, csak kötekedni a normális emberekkel..
Nem is értem hogy ilyen cig******* börtöntötelékeket hogy alkalmazott a BKV alvállalkozója na mind1.. Vége lesz végre!
Ez igaz, a BKV dolgozói jegyellenőrök fognak ellenőrizni a metrókocsikban is ez régen is volt jobb volt a rendszer kevesebb volt az ellenőrzés..
A fizetés hát igen nim lesz kollektív szerződés ..
De ki tudja lehet hogy a cég ebben az évben feldarabolásra kerül tényleg! :)
jaja kérdés mennyire fog majd Bosnyák Laci kőszívüen vizsgáztatni ha Ő lesz a VIB ki tudja engem ő vizsgáztatott.. :)))
210 :))
HÉV járművezetőket
Villamosjárművezetőket
Hatósági NKH Vizsgabiztos! :)
Vele majd a vizsga végén fogsz találkozni az az a forgalmi vizsgákat ő bonyolítja le meg az elméleti vizsgákat is, biztos hogy ott lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!