Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯
 521/648 anonim ***** válasza:

210 :)

De nekem ez "fáj" hogy a csókosok nagy részének, fingja nincs ezekről a dolgokról.. Míg ha téged vennének fel, rögtön jobban járnának. Most ugye nem magamról beszélek aki értem és akarom meg minden :D de olyan suta embereket képesek felvenni.. :(

Kedves kérdezőm! :)

Annak a suta félszemű töketlen embernek előbb lesz meg a V kategóriás jogosítványa és elöbb lesz járművezető is mint te! És lehet hogy a 8 általánosa is az ecseriről van.. És ő alkalmas lesz alkalmasabb lesz mint te és persze fingja nincs az egészről.

Sönt ellenállás kontaktor stb.. ez neki kinai meg latin el is küldene a francba mondanád neki.

De a jogsija meg lesz és ott lesz villamosvezető..

Erre azt tudom mondani valakivel nagyon jó testi kontaktusba került és valamit tudhatott az ágyba azért van ott nem a tudását osztályozta senki hanem a tehetségét milyen tehetséges lámpaoltás után van e szemtengelyferdülése vagy nincs..:)))

Amugy nevetni fogtok szemtengelyferülés nem kizáró ok!

A mozdonynál igen!

A villamosnál nem ugyan is közúti jármű meg a troli is!

És a busz is!

A villamoshoz trolihoz Nemzeti kategória kell!

Még orvosi vizsgálat nélkül is megszerezhető, ugy mint az M kategóriás segédmotoros jogsi az sincs orvosira kötve sőt a T kategória sem Mezőgazdasági vonató két nehéz póttal..

Így a Nemzeti kategóriákat nem is lehetne orvosira kötelezni! :)

Mert az órvosi csak a Nemzetközi kategóriákra vonakozik!

Példa:

A1

A KORL

A

B

C1

C

D1

D

BE

C1E

CE

D1E

DE

És kifujt..

Csak persze ezt nem teszi közzé senki, de le is van írva hogy a nemzeti kategóriákra nem kérhető orvosi vizsgálat és a kezdő vezetői engedélybe nem számít bele!

Tehát ha van 2 éves V kategóriás vagy M utána teszel egy A1 et vagy egy B t akkor onnantól fog ketyegni a két év! :)

Ugyan is nincs figyelembe véve!

Ha meg annyira orvosi kötelezetség lenne rá akkor EÜ2 es hivatásost kérhetnének..

Na de vasútorvosi alkalmasságit?

Köze nincs közzá közúti helyi villamosvasút nem gyorsvasút mint például a HÉV metró mert hogy oda vasútorvosi kell aláírom de a villamosra?

NA ERRŐL IS MEG VAN A VÉLEMÉNYEM ÉN ANNÓ EÜ2 es jó volt!

2011. dec. 21. 15:20
 522/648 anonim ***** válasza:

526:)

Mindenhol ez megy. Normális munkahelyre nem lehet bekerülni, ha nincsenek kapcsolataid, protekció stb... Most abba ne menjünk bele, hogy a villamosvezetés mennyire normális vagy nem normális munka.:D De jelenleg ez Magyarország, sajnos. Ha visszahívnak mindenképpen megírom a teszteket, hogy elmondhassam, legalább megpróbáltam:) Azért bízok abban, hogy nagy részben olyan normálisak kerülnek be, mint a kérdező:) És nem olyanok, hogy nincs az asszonynak hova menni, jöjjön ő is a BKV-hoz... Azért kíváncsi vagyok, hogy kik kerülnek majd be:D

2011. dec. 21. 18:31
 523/648 A kérdező kommentje:
Eskü, ha bekerülök intézek neked valamit, mert azért bár csipázom Zé-t, de ez a pofátlanság netovábbja. Mert igen, az jogos hogy egy RTL klubba protekció kell, de egy bkvhoz?! Ha még 300ezres fizetés volna, megértem... De hallgathatod egész nap hogy a "Hol a Qrva anyádba voltál" stb, havi 130-150ért?
2011. dec. 21. 19:05
 524/648 anonim ***** válasza:

Így van sajnos ahogy írtad te is..

Te leszel az utolsó senkiházi alaktomos kígyó aki nem megy 1000 rel az utasokért.. :D

Tudod mit keress 200 ezret.. az sem pénz.. van vill vezető aki megkeresi azt a lovét, de milyen felelősség?

Se szompab se ünnep se semmi és mindig menni kell..

Egyenlőre csókos, arra kiváncsi leszek hogy 2012 től lesz e kollektív szerződés e vagy sem! :)

A buszokkal vannak most oda hogy 500 új busz kell, itt is a kiszervezés megy, meg a médiának egy gumicsont ahogy írták itt valakik! :)

Legyen miről csámcsogni közbe ők addig tudnak lopni fent.. a vezetés. :P

2011. dec. 21. 22:05
 525/648 A kérdező kommentje:

de ez tényleg annyira szemét dolog. tudjátok, mit kéne csinálni?

Mind az 1800 jelentkezőt elküldeni tesztre. 1800ből úgyis kb 1000en ha elmentek összvissz. vagy a tájékoztatón alap tesztet iratni...

2011. dec. 22. 01:10
 526/648 anonim ***** válasza:

igen az lenne a fer de gondolj csak bele az mennyi pénz is lenne? :)

Mert ahogy Pálfi Éva mondaná krisztus koporsóját sem örízték ingyen. :DD

Ez így halott ügy sajnos. :(

2011. dec. 22. 16:56
 527/648 A kérdező kommentje:
Ja ezt is mondta tájékoztatón... :DD akkor ez nála ilyen szállóige?
2011. dec. 22. 21:22
 528/648 anonim ***** válasza:

526:)

Jó fej vagy kérdező:) Veled jól fognak járni. Amúgy én nem haragszom senkire. Hiszen Magyarországon mindenhol ez megy, még sokkal rosszabb munkahelyekre is ismertség alapján kerülnek be az emberek. Akkor pont a BKV-nál ne lenne így?:D A nagy munkanélküliség ezt eredményezi... Én akkor is elmegyek a tesztre, ha visszahívnak:P Legalább ennyivel is tapasztaltabb leszek, hogy részt vettem egy ilyenen.(még soha nem voltam semmi ilyesmin, nincs PÁV-om stb.) Hogy utána mi lesz, azt még nem tudom:D Mivel jelenleg nem dolgozom, így elhelyezkedek majd valahova, aztán mellette tanulok majd valamit. Elgondolkodtam a C,D jogosítvány letételén is. Majd meglátom még mi lesz és mit hoz a sors:P Ja meg a nyelvre is szeretnék majd rágyúrni:)

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! :)

2011. dec. 23. 14:29
 529/648 A kérdező kommentje:
Szivem szerint én rendet csapnék ott, csak hát én ehhez kevés vagyok. Nyilván senki nem akar utcáról felvenni embert, de akkor könyörgöm, ne hirdesse meg! :D Na mindegy... Kiderül, mit hoz nekünk az új év.. :) Boldog karácsonyt nektek!!
2011. dec. 23. 19:04
 530/648 anonim ***** válasza:

sajnos igen .. :((

Boldog Karácsonyt nektek! :)

+ Kellemes Karácsonyi Ünnepeket ! :)

Ha van kérdés majd még tegyétek fel bátran! :))

2011. dec. 23. 20:52
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!