BKV villamosvezető 8 általánossal?
210 :)
okok azt hittem valami rokon vagy ismerős vagy jó barát! :)
Azért nem akartam le oldani de szerintem egy senkiházi paraszt gyerek ez a véleményem róla és ne hari ha megbántottam ezzel valakit! :)
Jah nagy Rallynak tartja magát... vezetni sem tud.. de nem is érdekel rühellem azt a gyereket.. :)
526 nak meg kitartást! :)
Meg neked is kedves kérdező! :)
Jó ne hari nem azért mondtam nah . :DD
A barátom szerint reggel 8 ra ment és 12:00 óra után ment haza vagy dú 13:00 óra felé tehát tényleg annyi..
Sokan vittek szendvicset meg félliteres innivalót is..
Elég szépen el huzodik sajnos. :(
526 nagyon el tünt lehet hogy ő neki már biztos helye van a tanfolyamon és most tanulja az F.1-2 jelzési utasításokat meg a szerkezettant! : DDDD :))
526:)
Sziasztok, köszönöm:)
Na akkor írok 1-2 infót neked holnapra:) Aztán majd, ha te is túl vagy rajta, akkor kitárgyaljuk mi volt:)
Reggel 8-kor jönnek kinyitni azt a kis zöld kaput, amiről 210:) régebben rakott be képet. Kis zöld kapu, 2 kőfal között. Valami nyugdíjas szakszervezeti tábla van rajta... Ott álljál a közelébe, hogy az elsők között tudjál majd bemenni. Amikor bementek, akkor a Kálmán Zoltán osztja szét az embereket, hogy ki hova üljön. Ezért legyél az elsők között, mert akkor asztalhoz tudsz ülni:) Voltak akik álltak is... Az első szünet után már voltak üres ülőhelyek is:D:D:D Papírleadással együtt végeztünk 1 előtt. Ha van valami kérdezz, ha tudok segítek:) A többit meg akkor majd kitárgyaljuk, hogy ki mit hallott stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!