Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/648 anonim ***** válasza:

526:)

Mi akkor a vasútorvosi 2-es csoportjába tartoznánk?

Az előtt a kis zöld kapu előtt kell várakozni vagy belehet menni?:D Név szerint engednek be? Most ennyi jutott eszembe:D Esetleg meséltek valami érdekeset még az ismerőseitek? Köszi

2011. dec. 8. 15:21
 452/648 A kérdező kommentje:
Enyém csak ennyit mondott :) nem is maradt a végéig :D
2011. dec. 8. 15:48
 453/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Mi akkor a vasútorvosi 2-es csoportjába tartoznánk?

Az előtt a kis zöld kapu előtt kell várakozni vagy belehet menni?:D Név szerint engednek be? Most ennyi jutott eszembe:D Esetleg meséltek valami érdekeset még az ismerőseitek? Köszi

A kis zöld kapunál várakozz igen! Nehogy a portánál sokan rá faragtak, mert ott a saroknál várakoztak és majdnem hogy utolsónak mentek be! :D

Azt hitték hogy a saroknál a kocsiszínnél kell be menni, a kis zöld kapun kell be menni nyugdíjas klubb! Igen amit a képen mutattam ott legyetek azt nyitják ki pont időben! :)

Nem névnélkül lehet menni!

Nem volt név nyilvántartás, mondjuk az el is vett volna egy csomó időt!

Sorba kelett állni és Kálmán Zoli vezérelte az embereket bent, hogy ki melyik asztalhoz üljön 4 es csapatokat vezényelt pl 1-2-3-4. lehet menni az ablakhoz oda az asztalhoz stb.. :)

Ha későn mész akkor számíts rá nem fogsz tudni leüllni így is voltak 30 an kb akik álltak és azért 45 percet állni köszönöm szépen! :)

Persze a vége fele sokan el mentek!

A barátom végig maradt.. meg kitöltötte azt a lapot is, azt eljött.. :D

De nem hisszem hogy felveszik figyeljetek ide a tanfolyamra arra a 30-40 főre tuti hogy meg vannak már a fix emberek!

Csak nekik hivatalosan le kell ezt a procedurát vezetni!

Persze 240 főt akit visszahívnak..

Abból sem lesz alkalmas 200 valami kifogást találnak majd..

Hidjétek el az a 30-40 fő csókos lesz a tanfoylamon.. villamosvezető fia lánya veje barátja ismerőse stb..

Nincs munkalehetőség eséjtelen el helyezkedni, és ez meg egy biztos pénz egyenlőre tuti hogy kapcsolatok kellenek!

De azért menjetek el és maradjatok végig ott ha sikerülne valamelyikőtöknek akkor malacotok van! :) 1% os esély van mindenkinek..

EÜ 2 esnek felel meg a vasútórvosi amugy csak az a neve..

Példa: Nem lehet színtévesztő, és meg van határozva hány diopria alatt vagy megfelelő!

Valamint ha szemtengelyferdülésed van az is kizáró ok, de ott abba a szabályzatba vagyis jogszabályba le van írva részletesen azért is másoltam be nektek! :)

2011. dec. 8. 17:53
 454/648 A kérdező kommentje:
Akkor nekem 2% az esélyem xD kíváncsi vagyok.. Szemtengelyferdülés mért kizáró ok? Az van nekem is, vagy lehet csak volt, de kb 4 évvel ezelőttig szemüveget hordtam, de ma már nem kell
2011. dec. 8. 18:30
 455/648 anonim ***** válasza:

igen az régen is kizáró ok volt sőt PÁV 2 est sem kapnak persze ezt az orvosnak kell eldönteni..

Vagyis szakorvosnak ez mércétől függ de lehet hogy azt már kinőtted fiatal vagy még . :)

2011. dec. 8. 21:05
 456/648 anonim ***** válasza:
100%

526:)

Rendben, akkor a kis zöld kapu előtt fogunk várakozni:D Pontban 8-kor nyílik majd?:D:D

Én mindenképpen ott maradok a végéig és leadom a jelentkezési lapot. Aztán a többi nem rajtam múlik:) Ha bekerülök a 240-be, akkor ott a legjobbik énemet nyújtom, aztán kiderül mi lesz... Ha nem sikerül, akkor is legalább megpróbáltam:)

210:)

Vezettél a 72,73,76 vonalakon?:)

2011. dec. 8. 23:00
 457/648 anonim ***** válasza:

igen pont időben nyitják tehát nehogy a járda sarkánál legyél hanem a kis zöld kapunál, minden birka ott a portánál fog várakozni.. :DD

A kis zöld kaput persze nem is említik sehol sem.. mondjuk a BKV a szemét ilyentéren.. nem is az emberek..

Vezettél a 72,73,76 vonalakon?:)

72,72,79,70,78,79 volt az én vonalam! :)

Azon belül is a legtöbbet 70,78,79 . Persze voltam mindegyik vonalon, a 80 as vizsga vonal.. azt utáltam a legjobban.. kegyetlen egy járat az utasokkal.. :)

De amig Kandolka Úr meg Bolya Úr és a gumikerekesek főmérnőke Kende Úr persze idézőjelbe, mert utálom őket ...

Ott vannak lesznek addig biztos nem mennék vissza ki sem lehet őket írtani olyanok mint a csótányok.. :(

A trolinak is meg vannak a szépségei meg a hátrányai is..

Szépszakma meg minden de vannak ott is dolgok.. például télen amikor a felsővezetére vagy a jág a gamóval ütheted le a jelet a vezetékről kellemes dolog ez hajnali 3-4 órakor amikor kezdesz. :DD

Persze maradj ott de ahogy látom és hallom a dolgokat az a céljuk hogy elijeszennek mindenkit a tanfolyamról.

Mert a csókosoknak kell a hely.. vigyázzatok Pálfi Évával meg Kálmán Zolival mert nagyon nagy be épített téglák ..

Zolinak van jogosítványa villamosra Évának tudtommal nincs az az annó 2007 ben nem volt neki azt tudom! :)

Tenyérbemászó egy képe van ossza az észt mint ha olyan sokat tudna a villamosról közben löcése nincs az egészről hogy miről is beszél.

Az ilyen hozzá nem értő embereket nem szeretem, akik nem értenek semmihez és majd ő eldönti hogy te alkalmas vagy e vill vezetőnek vagy sem. :DDD

Tudjátok elég szemét leszek most de kívánom tiszta szívemből hogy a BKV nak ne legyen kolléktív szerződése!

És az emberek menjenek el a cégtől és kapkodjanak emberek után mint annó!

A 80-90 években se volt buszvezető sima B vel tettek D jogsit egyből és buszvezetők így lettek jó sokan!

Ez is érdekes nagyon komolyan veszik az egészet de ennyire véresen szerintem nem kellene..

Jönnek a golgota téri villamosbalesettel ami 91 ben vagy 94 ben volt? Pontosan nem emlékszem, de tudok róla nagyon sokat apám segédkezett is a mentésben hisszen annó a 8. kerbe laktunk Diószeghy S utcába a golgota tér meg ott van kb 10 perc séta..

Ott is a villvezetőt vették elő hogy gyorsan ment de arról nem beszél senki hogy ott az elött is volt már baleset és a váltó is felvolt vágva na ennyit erről..

Továbbá lehetne boncolgatni az 1 es villamos kisiklását ami a héten volt.. utolsó kocsi leszakadt hogy siklott az ki? :) :D

Mert én azt nem hisszem hogy valaki szándékosan a villamost átállította volna ott a kézi állitású tabulátoron, vagy kapcsolon nah. :)

Egész egyszerüen szerintem sz@r volt a váltó már lifegett napok ota és most valami oktál fogva a sulytól és a terhelésektől lazaságtól át csuszott a váltó nyelve és hello..

Az igazságot sosem tudjuk meg mivel ez müszaki hiba volt de ezt a BKV nem fogja be vallani sosem, ha csak a rendőrség nem fogja nyilvánosságra hozzni, ha a járművezető hibázott volna akkor már újság média stb.. midnen tele lenne vele hogy ilyen olyan felelötlen embert alkalmaztak ők X évig..

Tehát ennyit a cégről.. a buszok esnek szét égnek ki ezt követte a metró egy héten 3-4 leévett.. nem is olyan rég.. kiégett füstölt stb..

Most meg a villamosok is amortizálódnak meg a trolik is persze..

Nevetséges az egész nagy szakadó esőbe például ZIU9 esek nem is járnak helyette pótlóbuszok mennek és ez azért van hogy nehogy testzárlatos legyen a troli és valakit megrázzon amire már nem egy példa volt.

Amikor én el keztem trolizni mondták hogy háhá már ZIU9 esek csak az idén járnak 2009 be már csak soláris lesz meg új troli ahoz képest hamarosan 2012 lesz és a ZIU9 es ugyan ugy megy ..

Ablakból látom mivel itt lakom a belvárosba. :)

Tehát itt is hazudoztak össze vissza..

Nincs karbantartás, és mindenki sz@rik mindenre rá..

Majd ha neadja isten lenne egy 20-70 fő közötti halott a BKV saját hibájából akkor vakarozhatnának.. és ha nem fognak sürgösen a járműparkokkal csinálni valamit elképzelhető hogy be fog következni egy olyan műszaki hiba amiben megfognak halni, hisszena BKV nagyon sok figyelmeztetést kapott és sok olyan baleset volt ami nagyon durva volt és nem volt személyi sérülés sem!

Anyaghiányra jönnek mindig..

Könyvbe be van írva egy hiba hogy XY rossz veszéléyes stb.. nem csinálják meg hanem csak pecsételik hogy rendben javítva.. ás hozzásem nyultak!

Volt olyan hogy én 1 héten keresztül ugyan olyan hibával vittem be kocsit trolit és buszt is ami be volt írva.. elözöleg pecsét volt de javulás semmi..

Példa: Nincs villamosfék kérem javítani!

Rendben javítva!

És ez addig ment amig egy kolléga le is zuzott egy szivar alakú audit a király utcába.. csak légfékvolt a kocsin az az kihagyásos volt egyszer volt villamosfék egyszer nem és a légfék meg buktatott.

Persze műszaki hiba volt meg minden de a trolisra így is rá huzztak 400 óra büntetést hogy miért nem cserélte le a kocsit stb..

Na akkor most ki lehet igazodni mind ezen ki lesz majd aki ennyi pénzért ezeket a dolgokat befogja vállalni.

Nem sokáig lesz ilyen csókos munka ez mert mindenki el fog menni, nem lesz ember.. és persze amit mondtam ez csak hab a tortán! :)

Nekem a fejelet vették le annó mert ablaktörlőhibával lemertem huzni, hogy értsétek ha meghibásodik egy troli akkor azt ugy hívják hogy "lehuzott müszaki hiba miatt"

áramszedő le ugye stb.. a busznál meg férreáll..

Igen 30 fok meleg volt de esett az eső több mint 2 órán keresztül elég erősen mint ha dézsából öntötték volna!

És semmit nem láttam ezért leszídott a Kandolka hogy ezt hogy képzelem stb.. lehet hogy az jobb lett volna ha elütök valakit vagy összetörök egy autót. :DDD

A trolis multam hogy megint felhoztad kedves 526! :) jó és rossz élmények jöttek fel bennem megint, amit nem hagyhatok nektek szó nélkül de ez jó is tanuljatok most ezekből a dolgokból és számítsatok rá!

A villamos az más üzem .. kicsit komplikáltabb és bonyolultabb is..

Amit nem meséltem volt egy kolléga aki az egyés királyutcába az egész körúti kereszteződést leszakította.. olyan mértékben végzett szakítást hogy öröm volt nézzni nem mentek a trolik, nem jártam a villamosok 3 órán keresztül.. totál lent volt a földön az egész kereszteződés..

És a kedves csókos kolléga nem hogy 100 óra büntetést egy ejnye bejnyét sem kapott Kandolkáékkal jót beszélgettek meg KV ztak..

3 óra ideje alatt amig a felsősők meg a gyorssegély kiment a 7 esekből egy csomó busz ki lett véve pótólni, a trolikat és a villamosokat is! Egy szakaszon..

A Blaha és az oktogon között.. a villamosokat ugy fogták vissza stb.. tehát volt fejtörés és azt még hozzá kell tennem hogy a metrófelújítás is abba az időtájt volt! :)

A körút meg teljesen le volt zárva király utca is..

Van aki megtehet mindent, van akit kisebb hibákért kivágtak, egy kolléga nőt azért vágtak ki 10 év után a 70 esről mert reggel késett 2 órát vonat miatt.. és a telója meg lemerült, nem tudták hívni és nem tudott betelefonálni sem.

Persze mostmár buszvezetőként dolgozik a 7 esen lehet hogy ismeritek látásból fekete nagy göndörhajú járművezető! :)

Nagyon kedves nő.. és kivágták.. nem csináltak belőle ügyet..

Akkor abban az időben meg volt mindenkinek a véleménye mindenkinek én is hangot adtam mindenek .. engem ezért sem szeretek és a mai napig félnek tölem, de hogy miért ezt majd el mondom személyesen egyszer remélem lesz rá alkalom 1000% hogy ti ismertek engem! :)

Én sok mindennek hangot adtam és a jogtalan igazságtalan dolgokat sosem nyeltem le, engem ezért sem szeretett senki a vezetőségből, nekem ezért nincs csókom ha lenne el hihetitek hogy már régen tanfolyamosok lennétek ti is!

Én nem nyaltam egyiknek sem mert mire nyaljak ? Arra hogy be megyek szép ruhába és utána ugy szállok ki mint egy disznó mert koszosak a járművek! :)

Ahol most vagyok a TV nél itt kulturált a körülmény és mindenki rendes nincs senki senki ellen ha késel 1 órát az sem baj csak szólj elötte ha nem tudsz szólni azt is elnézzik ha van indok persze és látják hogy nem vagy napi színten elkéső! :)

Az hogy innen kirugjanak ahoz azt kell mondanom.. olyan dolgot kell csinálnod.. hogy megütöd a kollégádat vagy élőadásba le keversz lilunak egy pofont mondjuk.. :DDD

Nah ezért rugnak ki más miatt nem! Ezért jó ez a banda a BKV nál sajnos nincs tekintéjük a járművezetőknek!

Egy alaktomos senkiháziaknak tartják őket a felsővezetők, pedig a gesztenyét a járművezetők kaparják ki nekik, és nem ők a bőrfotelból!

Ezért undorodtam meg az egésztől nekem is gyerekkori álmom volt ez az egész.. ugy mint a kedves kérdezőnek is ami sikerült is.. de már nem bánom hogy az élet mást hozott.

Bármi kérdésetek van tegyétek fel bátran elég sok mindent tudok, és el fogok mondani mindent nyiltan öszintén nincs mitől félnem!

És nem szeretném hogy csőbe huzzanak titeket is ahogy annó engem meg sok kollégát!

Persze vannak tégla kollégák is akik a másikat figyelik hogy időbe megy stb.. ha nem akkor feljelent a saját kollégád.. sok ilyen embert tudok a villamosnál a trolinál busznál is! Ha be kerültök majd el mondom kikkel kell vigyázzni iwiw je van mindenkinek gondolom! :))

De ezt csak sikeres felvétel után mondom majd el, addig nem kell tudnotok ezt! Mivel az infó nem is lesz hasznos számotokra ugy. :)

A metrónál nincs ilyen szerencsére nem látjuk egymást egész nap valamikor! :D Talán azért jobb is az. :)

2011. dec. 9. 02:14
 458/648 A kérdező kommentje:
És 77esen nem vezettél egyszer egyszer? Arra laktam, mindig nagy csodálattal néztem őket kiskoromban :D ja és őő valamelyikőtök nem ért a telefonokhoz?:D
2011. dec. 9. 13:28
 459/648 anonim ***** válasza:

És 77esen nem vezettél egyszer egyszer? Arra laktam, mindig nagy csodálattal néztem őket kiskoromban :D ja és őő valamelyikőtök nem ért a telefonokhoz?:D

jó párszor voltam rajta, de nem abba a vonalcsoportba voltam! :)

A csuklóst nem igen szerettem, azért a 20% kért egész nap rángassam az utánfutót nem hiányzott az nekem! :)

Persze a 79 est imádtam, nem volt ugy zsufolva sosem ha igen akkor is rendkivüli alkalomkor csak. :)

De én nem vagyok ám olyan öreg.. majdnem egyidősek vagyunk.. :) :D

Mi a problem a telefonnal? Részben értek hozzá.. régen még függetlenítettem is őket meg hasonló dolgok.. :DD

2011. dec. 9. 15:16
 460/648 A kérdező kommentje:
Tudom tudom, de akkoriban is még csodálva nézegettem őket :D őőő szeretnék egy SE Vivaz Prot. Azért azt, mert az androidtól idegbajt kapok.. :) Van róla valami tapasztalatod, vagy ilyesmi? Itt nézegettem, mindenki szapulja. pedig nekem tetszik, főleg, hogy sybis :D
2011. dec. 9. 15:22
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!