BKV villamosvezető 8 általánossal?
210 :)
Hogyne! :)
Én nem nagyon éjszakáztam de ismerem a kollégát nincs vele semmi bajom nem igen beszéltünk egymással a büfénél annó este max! :)
Gazsó családot ismered ? :)
Na azok igazi beépített téglák Kelenföldön!!! :D
Paller Pisti? :) A leg jobb cimborám lehet hogy ismered mindig beszél és szorakoztatja az utasokat a mikrofonba.:)
Vannak érdekes kollégák am . :)
Külföldön bármit majd ki leszünk valamit valamibe belevágunk 526 is tele van ötlettel csak méág nem árulja el igaz 526? :DD :))
LoL akkor kettős életet élet ő is.. én rosszat nem tudok róla mondani mert nekem nem volt barátom se senkim, csak kolléga volt és egyszer kétszer beszéltünk semmi több!
A telefonszámát se tudtam meg semmi annyira nem voltunk jóba azért ilyen semleges volt a dolog.. csak tudta a létezésemet meg én is az ővét. :D
Hát nem semmi.. amikor én beszéltem vele bent nem verte ;) :DD
Vannak érdekes alakok az tény..
Barócsi György ismerős?
Ő darálta le annó a Moszkva térena buszmegállót meg az óráshoz ő köszönt be. :DDDDDDDDD
Nem tudom hogy ismi e ? :)
Annó az nap én is dolgoztam és .. ha nem vagyok szeritem jogsija sincs..
A BKV ellene volt az az alá akart tenni ugy ahogy illik..
Bevolt huzva a kézifék elárulom neked!
Ő kiszált és be csukta az ajtót és behuzott kézifékkel el gurult ajtózárás után a busz ehez mit szólsz? :)
Képek:
Ezzel a buszal dolgoztam én is jó párszor nem komentálom a dolgot!
A lényeg az hogy a 39 es busz megállóját totál ledarálta..
És ugye ott mindig tele van öregaszonnyal.. Érdekes hogy akkor nem volt ott senki, nem várta senki a buszt.. könnyü sérülések voltak!
Én láttam hogy be volt húzva a gézi fék és a média teljesen máskép hozta le az egészet az öreget bajba akarták keverni de nem sikerült!
Kirugták.. és át ment a transzmanhoz a mai napig a transzmannál van!
És persze még vannak érdekességek, de gondoltam hogy ezt megosztom veletek!
Ez amugy 2008 ban történt :)
Jó nyári idő volt.. én is rövidbe voltam.. :)
Majd el mondok még valamit ha azt meg fogod tudni csak lesni fogsz.. de még egyenlőre nem mondok semmit! :)
Mert ez csak hab a tortán a cégnél..
A mai tesztje a BKV-nak nem sikerült... :)
Szerencsére a gyalogosok éberségi tesztje igen! :)
Ez egy koment de jót nevettem rajta.. :DDDDD
Utolagosan azt nevetem, hogy a 70-80 éves öregek is tudtak futni, mindenki torkaszakadtából kiabált persze én is hogy vizsgázz el gurult a busz meneküljetek. :DDDD
Érdekes egy sztory volt. :)
Holnap még leszek valamikor azt gó rendet tenni bent ! :)
526:)
210 :) Persze, hogy tele vagyok ötletekkel. Járművezetők leszünk ott is:D:D:D
Azért ez szép eset volt, emlékszek még rá én is.
Ráakarták kenni a buszvezetőre az egészet? Nem semmi... Biztos így az egyszerűbb nekik, 1embert kirúgnak, aki elviszi a balhét és kész.
jaja 526 :)
Igen kirugták és a jogosítványát is elakarták venni, de nem jött össze mert a kézifék be volt húzva!
Ugyan is a buszoknál van ajtó fék.. ha persze nincs kikapcsolva, az az azt jelenti hogy nyitott ajtóval nem tud elméletileg elindulni a busz ami nem igaz!
Össze vissza ki be old kapcsol az ajtó fék, és a kézifék híve vagyok!
Itt a buszt a parkfék rögzítette és amikor be csukta az ajtót kintről akkor oldott az ajtó fék és ugy gurult el, de a kézifék be volt huzva!
Ugyan is az ajtófék nem biztonsági féknek számít csak egy kényelmi funkció amiben nem szabad megbizni!
A kézifékbe el volt törve valami rugó, és nem is volt a buszon müködő kézi fék ennyi.. a rugóerőtároló besz@rt..
Így történt meg ez a baleset, csak rá akarák verni az egészet, egy forgalmi tiszt engedte ki a kéziféket hogy rá lehessen verni, ezt kb 5 en látták!
A rendőrség a buszt el is szállítatta akkor és igazságügyi szakértők megállapították hogy be volt húzva a kézifék! De a jármű kézifék rendszere meghibásodott több rugó tört benne darabokra!
Az öreg a transzmannál éll és virul nem rossz ember! Nagyon jóba voltam és jóba vagyok vele! :)
Általába csepeli járatokat jár, és nagyopn ritkán 22 esen szálguld.:)
Amit rá akartak verni hogy miért nem tekerte alá a kormányt.. el mondom mindenkinek hogy ez nem kötelező!
Csak +1 biztonság, én sem tekertem alá soha!
Ez nem kötelező, csak +1 biztosítás én a kezdetek kezdete óta nem tekerem alá a kormányt sosem mert ugy szoktam meg hogy egyenesen áll . .:D
Volt egy baleset nem tudom mi elmékszik ki nem ez kb 10 éve volt..
Várfok utcából a 21 es alá volt tekerve, a gyerek nem tudta mi van .. nyomott neki egy kövérert és utasokkal a lépcsőn lemnt le a villamos sínekig keresztbefordulva 2 halálos balesete volt!
Aki jött fel a lépcsőn meg egy virágárúst gázolt halálra!
Nevetni fogtok felmentették.. és a jogsiját sem vették el .
Ugyan is műszaki hibára hivatkozott hogy az üllés teljesen fel szált neki és a kezét a kormányhoz szorította az ülés !
Nem tudott mitcsinálni, és valami lehetett benne, mert megállapították hogy a busz műszaki hibás és a könyvbe is be volt írva vagy 40 helyen a válasz mindig az volt rendben javítva!
Én ezért sem tekerem alá soha, ja igen és üzemi fék nem volt olyan határozat jött ki amit meséltem jobboldalon elöl hátúl fékhatás nincs!
Voltak érdekes dolgok, ami eset nem került a médiába esetleg kedves kérdező lehet hogy te tudsz róla! :)
Csaba utcába az IK-405 ös a buszvezetőt a fának nyomta oda gázolta!
Az öreg majdnem 1 évet volt betegállományba.. ott is az volt a baj hogy ajtót be csukta kintről ajtófék feloldott és megindult a busz.
Viszont ott a kézifék nem volt be húzva!
Azért gázolta el a Janit.. az volt a szerencséje hogy egy kövér ember én biztos ott maradtam volna.. :DDDD
Tartotta a hasával a buszt vagy 2 percig utána amikor le szedték a buszt róla elájult összes bordája el tört..
Sose értettem hogy buszvezetők miért zárják a buszt kivüről!!!
Nem szabad én sose zártam be ha ki szálltam a táskámat mindig vittem magammal..
Ez az egyik a másik ne legyen már tiszta dzsuva a karom.. mert ugye az ajtónyitó gomb az első rökhárítő alatt van igen jól eldugva ..
A másik meg ott az ajtófék +biztonság persze arra nem adtam sosem!
Kéziféket kell használni!
Sok buszvezető nem tartja be tojik az egészre pedig D kategórián ugy tanították a vizsgán is 10 buszmegállóba kell be állni abból 5 sima és 5 öblös..
Persze én jó ha be álltam avgy 3 megállóba.. mindig jött utánunk az 54 es busz. :DDD és ugye nem lehet a menetrendszerintit akadályozni hogya tanuló gyakoroljon! :)
Ott is azt nézzik kéziféket behuztad vagy sem?
Ha nem akkor bukta is van, amugy az életbe én is kézifékeztem minden megállóba!
Szoltak érte egy csomoszót hogy ne használjam a kéziféket ott az ajtófék meg ott a lébfék..
Az ajtófék nem megbizható.. az hogy 8-9 órában minden megállóban nyomd a féket hát ki az az elmebeteg?
Ha el huzod az utast mert nem huztad be a kéziféket, és az utas meg hal ne adj isten.. be veri a fejét stb..
Te mehetsz a börtönbe a BKV ellened lesz!
A kézi fék a biztos midnen esetben ha az elszáll akkor lehet müszaki hibára hivatkozni, persze az IK-405 ösök fékrendszere olyan hogy levegő rásegítéses hidroalikus fék..
A KÉTIFÉKJE MEG BOVDENES!!!
Szinte az összes elindul alapjáraton vagy kis gázadással..
Tehát az nem megbizható, hivatalosan akkor jó egy kézifék ha 1000kilóval fok kerekenként!
És ezt így is mérik! :)
Na de én folytatom tovább a munkám csak aig sziesztáztam gondoltam bejövök hozzátok is! :))
Majd valamikor jövök . :)
Na vége a müsornak haza értem! :D :)
Camponától jöttem, be volt állva az egész város hihetetlen mi volt ma...
Haza fele müsor után jó volt, nem volt forgalom meg semmi.. ma jobban elfáradtam a valóvilágos munkában mint a Faktorba nem semmi! :))
Na mind1 ez van annyit szerettem volna hozzá tenni igen persze igazad van!
De a kresz nem írja elő hogy tekerd alá a kormányt, ilyen nincs a kreszbe, és aki nem szokta meg azt ilyenre nem is lehet rászoktatni óriási nagy tragédia lehet belőle! Nem szabad! :)
Én sem szoktam meg.. ha kézifék ellenére el megy a jármű műszaki hiba nem tudnaj meghurcolni.. sose tekertem alá elég egyszer meg feledkezni róla sebesség nagy gáz és lehet hogy elcsapsz egy gyalogost..
A kresz ilyet nem is fog megkövetelni sosem hisszen életveszélyes!
Persze akinek benne van a vérében reflexszerüen annak jó de ez a alátekerős vévám nekem sincs sem..
Egy esetbe tekerem alá a kormányt csak!
Ha emelkedőnek felfele állok, akkor kitekerem balra!
De a járda felé semmifépen soha!
Ez lehet hogy hiba lehet hogy nem nem volt vele sosem problémám, én már maradok így ahogy vagyok nem változtatok semmin. :)
Az ékelés nem hülyeség, de azt is ésszel kell használni, az benne van a kreszbe ha olyan a lejtő emelkedő ki kell ékelni stb..
De érdemes erre is oda figyelni és a BKV nál a trolinál ha hisszitek ha nem lehet hogy jót fogtok nevetni rajta de vagy 20 ékből palacsintát csináltam! :DDD
El feletkeztem róla és át mentem rajtuk.. érdekes modon sosem volt defektem! :D Tehát ehez tehetség meg szerencse kell..
Volt olyan kolléga aki színtén 5-10 ékkből palacsintát csinált +2-4 defektet is csinált magának..
No de ez van. :)
526 téged is üdvözöllek nagyon eltüntél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!