Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Így van... Az a GKI ráadásul szart se ér, csak pénzlehúzás az egész.

Tényleg akar ilyet a BKV?:D Erre kíváncsi leszek:)

A buszosoknak a GKI kötelező!

Már jó pár buszvezetőnek meg is van a GKI igazolványa ugyan is a jogszabály ugy szól hogy 2008 szeptember 9. után szerzett D kategóriához kötelező a GKI igazolvány!

Akik 2008 szeptember 9. elött vizsgáztak mint én is szerencsém van mert márcuisi a D s jogsim. :D

Azoknak is kötelező lesz 2013. szeptember után azt hisszem a hónapot nem tudom pontosan de 2013 tól kötelező lesz a GKI mindenkinek!

Ami 5 évig érvényes tulajdon képen ez a vizsga váltotta fel a TIR vizsgát mert az meg szünt meg a belföldi buszvezetői és a belföldi árúfuvarozó autómantős vizsga az is meg szünt!

Teherautósoknak 2015 után lesz kötelező a GKI mindenkit érint sajnos..

Persze itt is van huzzva egy vonal akik 2009 elött szereztek C ill C+E kategóriát azoknak van ez a 2015 ösös határidő!

Az újjaknak illetve után akik vizsgáztak.. azoknak élből kell a GKI..

Tulajdon képen hülyeség violt a TIR vizsgát eltörölni annó nekem is volt TIR igazolványom.. buszra és kamionra is!

Emlékszem amikor vizsgáztunk 7 tesztlap volt!

-Nemzetközi kresz

-Vámismeret

-Müszaki vizsga

-Országismeret

-IDEGEN NYELV Tesztlap lehetett választani (angol) (német) (orosz)

Meg még volt valami vizsga tárgy de nem emlékszem már mi volt! :)

7 tesztlap volt azt tudom!

Elég érdekes volt és hasznos is ugyan is a Nemzetközi kresz miatt..

Akik tir vizsgára jéártak már akkor tudtuk hogy mi az alagut kezdete vége tábla meg torlodásjelzőtábla ami ugye nálunk most lett közismert talán 1-2 éve..

És olcsó volt! 45 ezer forint volt ez a tanfolyam!

De a GKI kib@szott sok 100 ezer forint összevont továbbképzésen akik meg alapra mennek ugye akiknek nem volt TIR vizsgájuk közel 200 ezer a C hez meg a D kez!

Soknak tartom, és én sem fogom megcsinálni, amig nem fogok benne dolgozni az biztos!

A pótvizsgák árát is jól felemelték 11 000.- ft?

Annó amikor én vizsgáztam 2004 be B ből 2200.- ft volt a forgalmi vizsga..

És ilyet be harangoztak hogy azért emelték meg hogy inkább a tanulók pótórákat vegyenek!

Amit hülyeségnek tartok megint, ugyan is az oktatók az órák nagy részét ugy is lenyelik!

30 órából jó ha vezetsz 20 at..

Ezzel nincs is baj, nyelje le íratassa veled alá a kartont én nekem nem ezzel van a bajom de akkor garantálja is a sikeres vizsgát!

Mert ugye a pénzt is elvárják.. ott van keresztanyám fia..

20x bukott meg forgalmi vizsgán egy vagyonba került neki.. ráadásul 5 sikertelen forgalmi vizsga után el küldték rendkivüli PÁV ra is ott sikerült minden..

Hát nem a pénzről van szó?

Én annó le zsíroztam mert szívatni akart engem is az oktató!

Mondtam neki itt van 10 ezer meg tíz a vizsgabiztosnak..

Akkoriban is ment a szívatás csak a B kategórián persze a többiből nem szívattak.. nem is adtam semmit, az oktatóm kapott a végén egy üveg bort! :D

Aminek nagyon örült persze! :)

Ha valakit el küldenek PÁV ra az az rendkivüli PÁV ra..

Akkor már meg is kaphatná élből ott a forgalmi vizsgát.. gondoljatok bele 30 percet kell vezetnie 2 vizsgabiztos egy psziologus jelenlétében.

4 en vagytok az autóba.. nem volt benne szerencsém, hála égnek de ezt az ellenségemnek sem kívánom.. milyen sz@r lehet nem ? :( :D

És ők is aláírhatnák a sikeres forgalmi vizsgát de nem!

Menj ismét fizess be 11 ezret és menj vizsgázni annyiszor mehetsz amennyi lovéd van!

5 sikertelen forgalmi vizsga után PÁV ha azon átestél amin át fogsz 99% mert ott is pénzre megy a dolog..

Utána probálkozhatsz korlátlanul pénzedtől függ mehetsz midnen 2 héten vizsgázni aztán csak át megy az ember elöbb utobb.. :DD

Na ez ajjaság!

A PÁV ot ugy szüntetném meg ahogy illik, a GKI nem hülyeség.. de nem iylen formában ahogy van.. Mi jogon védeti meg veled a szakmádat amit megszereztél?

Akkor az orvos és a politukusok is diplomázzanak le 5 évente!

És ha csinál egy műhibát egy órvos akkor lehessen a diplomáját bevonni ugy mint a jogosítványt!

A továbbképzéseket ilyen formában abszult nem helyeslem mert srága és nincs értelme!

A továbbképzés ugy lenne jó hogy mondjuk persze a BKV soknak 5 évente kresz ismeretfelújító!

De ne hatóságivizsgázzanak már az emberek 5 évente.. nincs semmi értelme nagy f@szágnak tartom ez az én véleményem..

Drága nagyon.. annó a TIR eseknek kelett menni 5 évente meg az ADR eseknek az ADR t azt aláírom!

Aki veszélyes anyagot szállít az legyen naprakész hisszen az egy guruló bombán üll!

Meg van nekem is az ADR em igaz hogy le van járva de a tanfolyamon érdekes dolgokat és hasznos dolgokat tanítanak! :)

A GKI ra visszatérve a BKV soknak ingyen csinálja a BKV 2 éves szerződéssel!

Gondoljatok bele csak mennyi pénz ez az államnak és a Hatóságnak? :)

Itt midnen pénz miatt van a PÁV is mert szerintem jó nagy hülyeség..

Villamosra is ugye a PÁV3 as kell amikor midnen személyszállító járműre a PÁV2 kell..

Ezek a PÁV vizsgálatok olyanok hogy akik jók a számítógépes játékokban azok simán meg kapják én nem látom értelmét.. mert reflexvizsgának azt nem mondanám..

Tuzdjátok csak itt Magyarországon van PÁV külföldön azt sem tudják mi a PÁV vizsga.. meg a GKI t sem ismerik ott más van egyszer meg szerzik és az marad nekik! :)

Ami nevetséges a Nemzetközi Gépjárművezetői Engedély

Okmányíroda állítja ki..

Nézzétek meg a videót érdekes! :)

http://www.youtube.com/watch?v=mtf_17onBHs

Magyarország olyan égető dolgokat csinál hogy saját magát járatja le vele ..

Kérdés az hogy ki vált ki ilyet?:)

Mert a plasztik az jó mindenhól tölem németbe elfogadták! :D

Ilyan vacak fénymásolt akármit oda sem mernék adni végén azt hinnék hogy én hamísítottam. :D

És a kiváltása is 2500.- ft asszm.. és plusz vigyél 2 arcképet magadról. :D

2011. nov. 30. 16:25
 372/648 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy hülyeség a GKI, de ebben a formában az. Mármint az, hogyha valaki buszvezető akar lenni, és nincsenek kapcsolatai, akkor kb miliomosnak kell lennie, hogy vezethessen, éhbérért. B: 120ezer forint, C 150 körül, D 170 a legolcsóbb. GKI 170 ez 540ezer forint, azért, hogy havi 150ért dolgozz... :D
2011. nov. 30. 16:53
 373/648 anonim ***** válasza:

igen azért mondtam hogy pénzlehuzásról van szó és nagyon drága!

Tény és való ha így fog az országunk haladni nem sok embernek lesz jogsija.. apám mesélte annó ingyen kapta meg a Volánnál B,C,D,E..

Már már nem lesznek ilyenek sajnos.. pedig nem lenne hülyeség..

Nem egy olyan jó szakma a jogsi mint ahogy sokan gondolják..

Mostani korosztály nem igen fog menni jogsira se nagyon meg buszvezetőnek? Oda sem mindenki celeb szeretne lenni meg énekes! :)

Végsösoron a BKV nekem is egy ugródeszka volt amenyit elvártak az embertől annyi pénzt ugysem tudtak fizetni, viszont biztos munka még egyenlőre! És biztos fizetés.

Nincs azzal probléma ha valaki táncolni szeretne vagy celebeskedni, ha sikerül neki igaza van, én akkor fiatalon teljesen másképen csinálnék mindent..

Amit annó el b@sztam a BKV val most nekem is tanulnom kell az új dolgokat nem régen vagyok az RTL nél de nem is olyan kis ideje lassan 3 év az idő alatt sok olyan jó hasznos szakmát el tudtam végezni ami érdekelt mindig is. :)

Például operatőri, hangtechnikus, szervezői stb..

Ami nagyon fontos nekem az hogy ne legyen hidegbe.. nagyon sokszor voltam ugy a villamosnál is hogy nem volt fűtés és kabátba sapkába kelett vezetni nem egy kényelmes dolog nem hívánom senkinek!

Reggel hideg van amikor mész egész nap 8 órát hidegbe vagy csak max 1 órát tudsz menni a tartozkodóba ha van persze!

És ennyi mész haza megint a hidegbe. :)

Jó munka kényelmes meg minden, de tényleg nincs megfizetve tulságosan sajnos, és szerelöt meg gyors segélyt minden sz@rért nem hívhatsz mert sokszor eljátszod akkor biztos hogy elöbb utobb szóváteszik jutalom megvonás stb.. :(

2011. nov. 30. 17:21
 374/648 A kérdező kommentje:
Jól beszélsz. Neme gy álomszakma, hogy ennyi pénz kiadjon rá bárki is.. Lassan nem lesznek buszvezetők az országban, mert ellehetetlenítik. Az öregek lassan, de biztosan "kihalnak" utánpótlás meg NULLA mert ennyi pénzt max az ad ki jogsira, aki tényleg nagyon rá van kattanva, és megteheti: de az 2-3 évnél tovább úgysem marad a cégnél.. Nem tudom, hogy gondolják a továbbiakat, a járművezetők döntő többsége, ha jó megfigyelő vagyok, ígyis 50 felett van.
2011. nov. 30. 17:26
 375/648 anonim ***** válasza:

Most mondjam azt hogy rám a rendőröket hívták az utasok? :)

Olyan bejelentéssel hogy egy fiatal 16-17 év körüli srác ellopta a buszt.. Budaörsi uton kapásból elém is áltak a rendőrök annó.. :DDDDD

Nem tudtam mi van azt hittem hogy valami gyilkos van a buszomon elöször. :D

Kiderült hozzám jöttem bejelentésre. :)

Az hogy ki telefonált be lövésem nincs lehet hogy utas lehet hogy járókellő fene tudja. :)

Én meg most sem nézzek ki szerencsére annyinak.. 17-18 nak nézzek ki. :D

Most annó én voltam az egyik legfiatalabb járművezető, így van csak öreg f@szik vannak .. én sem láttam fiatalt a 10 ujjamon meg számolhatom hogy mennyit láttam.. :)

Nem sokat! Mert ha bele gondoltok általába 25-30 éves korukig tanulnak is.

A jogsi meg drága így ahogy írtad te is nem sok olyan fanatikus hülye van mint én nyugodtan írd le. :DDD

Én is hobbiból csináltam meg ennyi mindent . :))

Meg hát azért akkoriban ugy mond olcsó volt most az elmult 1-2 évbe b@szták így fel az árakat.. csak nem értem mire jó ez..

Olcson kellene adni ha minden kategória mondjuk lenne 80 ezer ami szerintem még akkor is sok.. De annyit még ki birna mindenki kategóriánként 80 akkor is baromi sok lové bejönne belőle! :)

2011. nov. 30. 18:37
 376/648 A kérdező kommentje:
Komoly? Hűvösvölgybe is kihívták az egyik srácra, gondolom ismered (D.G a monogramja :D) kb 150 centis a gyerek, még szakálla se nőtt, úgy néz ki mint egy 13 éves.. rá ugyan ezért hívták ki, bár már kétszer :) de az egy nagy idióta, valaki igazán megverhetné már.
2011. nov. 30. 19:19
 377/648 anonim ***** válasza:

Jaja meg esett ez velem is csak annyi a külömbség hogy én 185 6 közötti cm vok 62 kilóval.. :DDD

Az a gyerek egy idióta ismerem mindig is utáltuk egymást.. :DD

pfff.. inkábnb nem komentálom őt : D :))

2011. nov. 30. 20:20
 378/648 A kérdező kommentje:
Nagyon utálom. De nem csak én :) E kéne távolítani a cégtől :D
2011. nov. 30. 21:01
 379/648 anonim ***** válasza:

526:)

Teljesen igazatok van. Manapság olyan k. drága a jogosítvány, hogy nem mindenkinek van 5-600ezer Ft-ja arra, hogy buszvezető lehessen... A "B" tényleg alap, de C mi a francnak a D-hez? Illetve még az is érdekes, amit 210 írt, hogy a Solaris önjáró üzemmódra is képes. Ilyenkor mi van?:D

Nagyon elvan cseszve ez az egész, ráférne már egy reform a jogosítványokra. Ha elérhető áron lennének, én is szívesen letenném buszra a jogsit. De így... Így is szeretném, de nem tudom mi lesz belőle:(

210:)

Tényleg kihívták rád a rendőröket?:D:D Az a srác akiről beszéltek, villamosos vagy buszos?:D

2011. nov. 30. 21:13
 380/648 A kérdező kommentje:

Solarison én is gondolkoztam... :D Hülyeség az egész. barátom kint él Amerikában, ott úgy van, hogyha megvan autóra a jogsid, elmész a buszos céghez, kitanítanak a saját költségükre, levizsgázol és mehetsz busztvezetni. Itt mért kell így túlbonyolítani?

A Srác meg buszos, ha jársz budafok környékén,láthatod, állandó savoya tartalék :D

2011. nov. 30. 21:51
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!