BKV villamosvezető 8 általánossal?
210 :)
526 nak! :)
Ha lehet kocsival megyek vagy gyalog.. 1000 éve nincs bérletem talán akkor volt amikor BKV ztam azóta nem volt.. :) :DD
Ha a camponába kell kimenjek akkor veszem igénybe a 33 ast .. vissza fele meg a stábkocsi haza hoz ugyan is mire végzek ott buli minden lesz vagy hajnali 2 óra.. :D És hát azért van a mi fejünkbe is egy kis pezsgő meg egy kis koktél.-:)
Na hát én is várom. Főleg, hogy aputesó már telefonált az érdekemben :D kíváncsi vagyok, ér e valamit?
Hmm.. az érdekes lesz kiváncsi leszek, remélem igen és sikerül!
Amugy olvastátok a metró újságba? Segédmetróvezetőket keresnek Dec 6. áig lehet jelentkezni még a BKV oldalon nincs is ki téve szeríntem villám gyórsan vágjátok be az önéletrajzotokat!
Vagy sikerül vagy nem... Mit vesztetek vele?
metrousz@bkv.hu
Dec 6. ig lehet jelentkezni!
Nagyon gyorsan kell segédvezető nekik, és javaslom hogy adjátok oda be ha meg az sikerül akkor a vill vezetőt lehet hagyni a francba! :)
Segédvezetőkbből 1 év után metróvezetőt csinálnak 3 hónapőos a segédvezetői nem kell hatósági vizsgát tenni!
A járművezetői hatósági vizsga majd 1 év mulva meg +3 hónap lesz...
Jóbban le lehet vizsgázni mint akit egyből 6 hónapra ültetnek be tanfolyásra. :)
Halottatok róla amugy?
Vagy csak én látok meg mindent? :)))
metrousz@bkv.hu email címet az alábbiak tudják olvasni! :)
Németh Ferenc K-NY
Szíva György K-NY - É-D
Döbrei É-D
Hájas É-D
Mészáros É-D
Meg egy két fontoskodó emberke! :)
Csak hogy tudjátok! :)
Pontosan mit kerestek?
Én nem láttam a metróújságot csak halottam róla most segédvezetőt kerestek?
Vagy rendes motorkocsivezetőt?
És meddig lehetett jelentkezni? 28 ig? Nem Dec 6 ig?
Amugy a segédvezető 18 az az ajtónyitógató de lehetne 16 év is.. ugyan is nem nehézgépkezelő.. A BKV szabályozza hogy hány éves kortól lehet valaki segédvezető.. De 18 azért gondolom mert így vannak fedve!
A járművezető az mindig is 20 volt! :)
Most mi is ált benne pontosan? :D
Járművezetőt kerestek vagy segédvezetőt?
Ha segédvezetőt kerestek 20 évesen!
Akkor abból metróvezető lesz elöbb utobb az fix! :)
Akkor December 6. ig veszik fel az embereket gondolom ..
És 19 től tanfolyam az egyik barátom jelentkezett oda is nem kapoptt értesítést hihi :DD
De most ez hogy is müködött?
Emailt kelett küldeni a metrouszra nem?
És akkor majd onnan értesítik vissza az embereket hogy felvették e vagy sem?
Két haverom is jelentkezett egyik sem kapott emailt.. Személyesen meg kelett jelenni?
Én erről nem is tudtam.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!