BKV villamosvezető 8 általánossal?
526:)
"Amúgy egyszerűbb is most csinálni egy alap kis tesztet, mert lehet hogy akiket amúgy felvennének, mert ahh van diplomája, nem veszik fel mert hülye, de a kis "szar" érettségizettet, 8 általánosost meg felveszi, mert értelmesebb."
Igazad van:) Szerintem is már most akarnak egy kis szűrést csinálni. Elvégre egy elbeszélgetés révén sok mindent meglehet állapítani az illetővel kapcsolatban.
210 :)
526 nak! :)
Hamarosan lesz RTL2 ö is hisszen már külföldön van elég rég óta!
Az RTL producere és verérigazgatósága kijelentette hogy az RTL a valóság showról fog szólni, és a tehetség kutatókról amit nem tartok rossz öttletnek, akinek van tehetsége, az ne téglátpucoljon hanem írány a média 5x ös fizetésért! :)
Az a baj hogy sokan a család miatt nem merik be vállalni magukat, mondjuk szerencsére az én családom az médiás mind szinte kivétel nélkül. :)
Meg vállalkozás vezetők.. de vannak olyan szülök akik elitélik azt a fiatalt aki táncolni szeretne, illetve megmutatni magát a TV be és ez sok embernek nem tetszik pedig a sok maradi szűlő ezzel hülyeséget csinál, aki médiázni szeretne ugy is azt a pályát választja! :)
Ha lesz valóvilág 6 akkor oda már én is jelentkezni fogom!
De hogy lesz e vagy sem még nem tudni forgatókönyv már van róla elméletileg.:)
Gondoljatok csak bele 6 hónapot ott van bent valaki vagy legyen csak bent 3 hónapot!
Közismert lesz, és 3 hónapig el van tartva amit szeme szája meg kíván! :)
És ha ki is esik nem lesz munka nélkül mert kapásból kap 20 helyről felkérést vagy éll vele vagy nem, általába mindenki éll a lehetőséggel..
Ott van Miló ugye Ő is szerkesztő lett , és sorolhatnám szerintem egy nagyon jó ugródeszka ez az egész én nem itélem el jobban leköznek ezek a müsorok mint a sz@r vérengzős filmek! :)
Sok időm nincs TV re mert nagyon sokat dolgozom gépen is és a holnapi nap meg egész nap! :DDD
De megéri, és van nézettsége hidjétek el!
Amióta mennek ezek a valóságsowok tehetség kutatók a nézzetség 7-8 % al mengött az elött amikor csak az ismételt filmek mentek nem igen nézzték az emberek.
Az élő show mindenkit jobban érdekel hozzá teszem engem is! :)
"Amúgy egyszerűbb is most csinálni egy alap kis tesztet, mert lehet hogy akiket amúgy felvennének, mert ahh van diplomája, nem veszik fel mert hülye, de a kis "szar" érettségizettet, 8 általánosost meg felveszi, mert értelmesebb."
Az a baj hogy a BKV nál az iskola dominál ergó nem cska a BKV nál hanem egész magyarországon ha van papirod midnen jó ha nincs pappirod semmi sem vagy!
A BKV is nem tudom mit fog leszürni, de a járművezetői munkakör nem iskola függő!
Valaki fizikából annó bukott vagy 2 es épp hogy át ment mert nem érdekelte!
De ha olyan dologról van szó, hogy munka lesz belőle pénz csak le kell vizsgázni az adrelain fel megy és meg fogja tanulni vagy be magolja! :)
Szerintetek a sok kis nyálas 20 éves csaj hogy kapott villaosra jogsit? :)
Magoltak mint a barom a vizsgáig megjegyezték utána elfelejtették..
Mert felesleges a 90% a az anyagnak a müszaki részét nézzük csak.
Magoltak vizsgáztak és ez jó taktika hisszen az a lényeg hogy a jogsi meg legyen! :)
Sokat én sem értettem az egészből volt jó pár oldal amit nem értettem abszult..
Magoltam 1 hétig 20 oldalt!
4 esre vizsgáztam belüle a metrónál. :D
Pedig nem érdekelt és nem is tudtam miről van szó de kelett a vizsgára és át mentem 4 esre nem akartam el hinni hisszen én csak egy 3 asra hajtottam.. :)
Osztályoznak mint a suliba azt elfelejtettem mondani a beszámolókon osztályzások vannak . :) :D
Hali! :)
Sokat dolgoztam sorry másrészt meg nem találtam a fórumot... :DDDD
Most a megválaszolat kérdésekben meg találtam nincs semmi .. látom nem ír nem kérdez senki most én is várom a fejleményeket! :)
Én is azért nem írtam eddig, mert várom a fejleményeket.
Azóta se tudtatok meg többet arról, hogy mi lesz a tájékoztatón?:)
Én sajnos nem kiváncsian várom majd mi lesdz veletek! :)
Kedves kérdező nem csak te vagy álmos télen hanem én is én utálom a telet ugyhogy.. :S
Csak a munkába menet meg jövet a rossz ha nem kocsival megyek. :)) :D
Én is kíváncsian várom:P
Ma szép idő volt:)
"Csak a munkába menet meg jövet a rossz ha nem kocsival megyek. :)) :D"
Na mi az, nem szeretsz BKV-zni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!