BKV villamosvezető 8 általánossal?
210:)
Találtam képet LOL és jól emlékeztem a zöld kerítésre pedig már évek óta nem voltam ott.. :DDDD
Na tehát
Katt a képre!
És ott van a villamos ahogy kanyarodik be az a telep! Ott a porta is meg kérdezhetitek a portán ott hogy hol lesz pontosan de ott lesz 80% ban
Ahol a zöld kerítés van és azon a kapun mentek be ami zöld színü és két kőfal látható jobb bal oldalt és van a kapura szöveg írva! :) A kapuval szemben már látjátok az ablakos nyugdijjasklubbot.. :D
Ott lesz . . Így megfelel remélem:))
210 :)
A Határ úti metrótól 4-5 perc séta nekem 3 om max attól függ kinek mennyire gyors a lépése! :))
körübelül itt fogtok állni! :)
Link: [link]
Kicsit visszább de ott van egy ilyen gyalogos felüljáró is..
Amit le elsőnek linkeltem képet az a 100 % os
Zöld keritéses akármi! :))
526:)
Köszönjük:) Ha jól értem, akkor a kiskapunál kell majd várni és nem a sorompónál. Így már biztos nem fogunk eltévedni:P
Így van a kis zöld kapunál mentek majd be libasorba.. ezért érdemes elöbb menni, mert ott az egész utca tele lesz emberrel.. :) :D
Kitartást amugy mindenkinek . :D
Ugy is ugy lesztek összepréselve mint a heringek, akik elsőként mennek be azoknak jó mert le fognak tudni üllni, vagyis régen így volt.. nem hisszem hogy annyi embert rendelnek be ahány szék van! :)
De ki tudja én ott lennék már 07:20 07:30 kor biztos!
Már 07:20 kor ott állnék mert sokan lesznek tényleg nem olyxan nagy a helység de elég szép kb olyan mint egy közepes tornaterem szerű! :)
Aztán nem elaludni! :))
Kaptam egy infórmációt lehet hogy érdekelni fog valamelyikőtöket..
Csak szolók hogy lesz ilyen is a közeljövöben talán jövöre ha megállapodnak.
A BKV nak lesz saját oktatása illetve iskolája, vagyis
annyit takar ez magában hogy utcáról be megy valaki meg van a megfelelő végzetsége és szeretne beíratkozni mondjuk villamos vezetői tanfolyamra, vagy trolivezetői tanfolyamra, vagy metró tanfolyamra stb..
Azt meg teheti majd de olyan feltételekkel hogy az illetőnek kell mindent fizetni a vizsgákat és a teljes tanfolyamot is!
Persze nem lesz BKV alkalmazásban az illető mert attól hogy ő el végez egy tanfolyamot nem lesz garantálva hogy ő fel is lesz véve az adott szakába.
Ez inkább vasút barátokat fog érínteni meg aki szeretne speciállis járműből vizsgát tenni hobbiból.
Szerintem nem hülyeség ha ezt tényleg meg csinálnák akkor mennék én is fogaskerekű tanfolyamra, hévesre, sikló meg libegőkezelőire.
El mondhatnám hogy meg van minden BKV járműre a jogsim.. szerintem ez nem rossz dolog és nagyon sok vasút barát menne ilyen olyan tanfolyamra civilként akik nem szeretnének a BKV nál dolgozni csak ugy hobbiból.
Van akinek a játékterem a hobbija van akinek a tanulás szerintem okos dolog lenne, én ezt az ötletet támogatnám! :)
December 31. után kiváncsi leszek a BKV kollektív szerződésére már előre látom hogy milyen rossz dolgok lesznek, de ne legyen igazam.
A tanfolyamos dolgot viszont támogatnám, mert aki oda is menne dolgozni le vizsgázik adott járműre saját pénzből utána igen csak egy 80% os esélye lesz hogy felvegyék. :)
Persze ez az én meg látásom.. jah és ugyebár nem volt BKV alkalmazásában sosem az is egy nagy előre lépés! :)
Csak amit nem értek Pálfi Éváék miért mondják azt hogy akinek volt BKV s multja az csak jó dolog!
Dehogy jó a felvételed is meg kérdőjeleződik.. 50 50% vagy felvesznek vagy nem..
Akinek nem volt köze a BKV hoz hamarabb felveszik de ez nem véretlen gondoljatok csak bele egy ex BKV mennyi mindent tud pl én is ugye. :)
És még nagyon sokan akik nem beszélnek, mert félnek, a jelenlegi BKV sok meg a munkájukat féltik.. azért nem mond senki semmit.
Persze téglák mindig vannak ne felejtsük el. :)
Szerintem ami a legbarátságosabb az a Fogaskerekű járművezető ott mindenki mindenkinek a barátja rokona ismerőse családtagja..
Hihetetlen hogy mennyire el vannak ők zárkózva, régen amugy oda szerettem volna menni elég közel lett volna hisszen annó a városmajor utcába laktam 5 évet és csak átmegyek a Maros utcán és ott is vagyok..
Jó a fizetés és ninsenek megerőltetve, de így hogy már belvárosi vagyok igen csak messze lenne és már szerencsére nem vonz, akkor mondták hogy oda ne is probálkozzak mert családtagnak rokonnak ismerősnek barátnak kell lenni. :)
Én tisztelem őket tényleg, már csak azért is mert gondolom ott nem áskálódnak egymás ellen mint a villamosnál meg a busz trolinál.
Érdekes egy csapat teljesen el vannak zárkózva az emberektől, és a járművezetők is hihetetlen milyen udvariasak aki az előkocsiban száll fel és még nincs ott a járművezető utána megy köszön az utasoknak kedvesen.
Én jó véleménnyel vagyok róluk is akkármenyire tulajdonították ki maguknak a helyet szerintem nem csinálták rosszul. :)
526:)
Nem lenne hülyeség és így a BKV is jól járna... Nem nekik kéne állni a tanfolyamot, sőt még fizetést se kéne adniuk. Tulajdonképpen kész dolgozókat vennének fel, akik készen állnának az azonnali munkakezdésre. Ezzel csak egy gond van, hogy lenne-e elég jelentkező? Illetve, hogy mennyibe kerülne a tanfolyam? Mert egy metró vagy HÉV tanfolyamnak kicsit borsosabb ára van, mint másnak:D Ha tévedek akkor bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!