BKV villamosvezető 8 általánossal?
210 :)
Akkor két tájékoztató lesz ezek szerint! :)
526:)
Én előtte megyek. Úgyhogy több tájékoztató lesz.:D
Most vagy nagy kényelmet akarnak nekünk biztosítani vagy rohadt sokan jelentkeztek. Szerintem az utóbbi...
Szerintem rohadt sokan jelentkeztek, mondjuk így jobb kényelmesen el fér midneki ha csak XX embert hívnak be egy alkalomra.. A kérdés hogy a tesztírás hogy lesz? :)
Most vagy megvárják mire az összes tájékoztatót le zavarták, vagy időközben nyomják a csapat felét tesztírásra de szerintem a tesztelésből az idén már nem leszs emmi majd jövöre.. De ki tudja..
December tele van ünepekkel örülni fognak hogy a válogatást meg tudják csinálni az idén. :)
210:)
Nem csak ABC sorrend!
Jelentkezési sorrend is van, a barátom akkor jelentkezett a vill vezetőire amikor még ez meg sem volt hírdetve, az autómata telefont hívogatta folyamatosan, mivel olyan csomagba van hogy ingyen tudja hívni a t-com so számokat.. és naponta felhívta az autómatát..
Még a BKV oldalon sem volt feltüntetve!
Lehet hogy ő azért van az elsők között mert hamar jelentkezett..
Tehát ne csak az ABC rendet figyeljétek hanem a jelentkezési sorrendet is! :)
Elképzelhető hogy érkezési sorrend szerint csinálták az egészet.. :)
Tehát ahogy az Önéletrajzok be mentek. :)
Az ABC sorrendet meg majd utána állítják össze egy felvételi tájékoztatóból azt a 100-200 embert kiválaszták aki jelentkezett elsők között és az okat teszik majd ABC sorrendbe illetve érkezési sorrendbe.. :)
Szerintem is k. sokan jelentkeztek:(
Én előtted megyek 1-2nappal.(így ismét nem vagyok beazonosítható:P):D:D
Gondoljatok bele, dec 7-től egészen 16-ig lesznek tájékoztatók... Gondolom minden nap. Ez nem kevés ember.
Mondjuk az is lehet.:D De biztos, hogy nagyon sokan jelentkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!