BKV villamosvezető 8 általánossal?
210 :)
Elképzelhető, de a tesztírás az milyen lenne már egy asztalnál ülni fogtok 4-5 en mindenki segítene mindenkinek és sok a túl okos is.. :)
Nem tudom ha járművezető mondta neked ezt ne hidj el mindent.. járművezetők is annyit tudnak az egészről mint én.. hisszen annó emberm máskép vettek fel le írtam nektek hogy, meg a régi járművezetőket is másképvették fel most csak megy a kombinálás! :)
A kérdés az hogy 4-5 óráig mi a fészkes f@szt fognak magyarázni? :)
De elképzelhető hogy lesz valami, mert 4-5 óráig minek kénr ott lenni? 2 óra alatt max el lehet mondani mindent a munkával kapcsolatban és a bérezésről is!
Meg ugye lesznek szünetek óránként szerintem 1 szünet kell hogy legyen!
Ne hagyjon bent senki semmit! Se kabátot se telefont meg íratokat sem, mert el fogják lopni !
Nem fognak felelösséget vállalni érte csak szolok, a tollat is ellopják azt sem érdemes ott hagyni!
Ha ki mentek szünetre cigire vagy mittom én.. nem szabad megbizni bennük . :)
Hisszen nem tudod hogy kiféle miféle alakok mennek villvezetői tájékoztatóra! :)
Ezt még mondaom kelett hogy tudjátok, ha mondják hogy nyugodtan ott lehet hagyni a dolgokat akkro se hagyjon ott senki smemit mert lábakel! :)
És felelösséget nem fognak válallni ismerem őket. :)
526:)
"A kérdés az hogy 4-5 óráig mi a fészkes f@szt fognak magyarázni? :)"
Lehet, hogy vallatás lesz:D Kiakarják deríteni, hogy ki az a kérdező és 526:D:D
XDDDDDDDDDDDDDD
heheh :) Azt nem hinném nem foglalkoznak ők azzal ha igen akkor is magukba tartják nem tudnak le nyomozni, nem is fognak ..
Csak érdekes azért hogy mit fogtok tudni ott 4-5 órát csinálni nagyon kiváncsi lennék. :)
526:)
Na akkor lehet majd izgulni előtte:( De ez a 4-5óra viszont kevés a rendes tesztre, ami szokott lenni, nem?
LOL :D
Lesznek hülye kérdések.. igen miért akarsz oda menni dolgozni az általába az első kérdés.. :)
Be tudnak huzzni a csőbe tehát figyeli és résen lenni velük :D :)))
Azért ilyet mégse.. valamire rá jöttem ha valamit szeretne az ember annál jobban alá vágnak.. :S
Egyszer a BKV üzemvezetője mondta hogy a BKV nem erekje stb..stb.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!