Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/648 A kérdező kommentje:
megtudtam belsőstől, miért lesz 4-5óra a tájékoztató... valami személyiség teszt lesz.
2011. nov. 24. 22:42
 312/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Szerintem jó ötlet lenne ha hisszitek ha nem! :)

Ugyan is nem kellene kuncsorogni, és alap állásinterjukra járkálni, persze lesznek ingyenes képzések akiket szerződtet a cég majd de kitudja mikor lesz tanfolyam és hogy egyáltalán kiket is vesznek fel?

Amugy az árak körübelül:

D kategóriás jogosítvány = 160 ezer

TR kategóriás jogosítvány 200 ezer

V kategóriás jogosítvány körübelüli összege 250-300 ezer

Metró+Hév+MillFav+Fogas= 300-450 ezer ft környékén mozog..

A mozdonyvezetői képzés az másféléves és az Országos Közforgalmú Vasúti járművezetői igazolvány megszerzése körübelül 1,5 millió ft ennek utána jártam ha a fizetéseket le vesszük stb.. akkor is olyan közel 1 milla ha nem a MÁV alkalmazotja vagy.

Nagyon sokan jelentkeznének rá ezt el hihetitek, nagyon sok a vasút barát.. a barátaim társasága közt is van olyan akinek nagyvasútra van jogsija de autóra a mai napig nincs és nem is érdekli.

Sőt olyan is akad akik kimondott nem érdeklik a közúti dolgok így a vasút a hobbijuk, példa: OpenBVE készítők ismerek tölük is jó pár készítő srácot..

Legtöbb középiskolás és ilyen 20 35 év közöttiek nincs jogsijuk nekik sem autóra csak egy kettőnek, ha ilyen lehetőség lenne kapásból 50-100 ember már menne is a saját pénzéből például villamos jogsit tenni, meg HÉV es vizsgát. :D

Vannak elmebetegek meg fanatikus vasútasok is, és még annó javasoltam a BKV nak hogy legyen nyilt oktatási rendszer aki szeretné az tegye le a saját pénzén aki nem az nem hisszen nem erőszak a disznótor.

Szerintem a szülők is jobban örülnének neki hogy ha a 20-21 éves fiúk nem berugni járna és csont részegen járna haza bulikból, hanem egy ilyen jó oktatáson venne részt hisszen ez egy iskola!

Valamint a villvezetők és az összes kötött pályás járművezetők a jogosítványuk mellé meg érdemelnének szerintem egy OKJ bizonyítványt is lehetne ezt szakmásítani!

Hisszen nekem van 4 OKJ szakmám a nyakamat teszem hogy egyik sem volt olyan nehéz mint mondjuk egy villvezetői vizsgám. :D

OKJ középszíntű szakmám is van meg felsőfokú is, és ha szerződéses lenne a halgató vagy saját zsebből csinálja az OKJ bizi szerintem járna ! :)

Gondoljatok bele 6 hónapos egy tanfolyam a villiseknek kőkemény müszaki meg ilyen hülyeségek, ennél kissebb tanfolyamokat OKJ képzés alatt szervezik meg.

Most vegyük csak az OKJ biztonsági őrt ugye ? És sok sötét ember van aki biztonsági öri végzetséggel rendelkezik.

Metróvezetőnek sem kérnék érettségit minek? Elég lenne a 8 általános vagy meg tudja tanulni vagy nem.. ennyi szerintem sok köze nincs hozzá, és mennének olyanok akik szebben írnak mint egy felső fokú végzetséggel rendelkező emberek.

Nekem is van felsőfokú végzetségem főiskolám sokat nem ér ugyan olyan helytelenül írok mert ha gyorsan írok nagyon sok helyesírási hibám van ..

Egyzsreüen lusta vagyok figyelni gyorsan írok etc. :D

Lehet iskola nélkül is jó járművezető valakiből meg a nélkül is, a 8 osztály vigan elegendő lenne hozzá.

Lenne rá keret hidjétek el és ti is megérdemelnétek egy OKJ szakmát a villvezetőihez ha be is kerültök meg én is megérdemelném nem tudom ezek a képesítések miért nincsenek OKJ alatt..

Ilett volna berakni őket már ! :)

2011. nov. 24. 22:43
 313/648 anonim ***** válasza:

megtudtam belsőstől, miért lesz 4-5óra a tájékoztató... valami személyiség teszt lesz.

hmm az érdekes.. a személyiség teszt annó a felvételi tájékoztató után volt! :D

Hmm egyre érdekesebb. :)

2011. nov. 24. 22:44
 314/648 A kérdező kommentje:
Most egybe lesz állítólag :D de majd 526 beszámol, úgyis ő megy előbb :)
2011. nov. 24. 22:48
 315/648 anonim ***** válasza:

Hát az érdekes.. pff olyan zür zavar lesz ott hogy csak nah . :D

Vagy lehet hogy nem is mindenkit értesítettek ki a tanfolyami tájékoztatoról?

Az is lehet hogy csak 40-50 emer lesz és ennyi?

2011. nov. 24. 22:51
 316/648 anonim ***** válasza:

Előre hallon hogy nincs tollam stb. :DD

De ez valahogy nekem nem kerek.. :))

Az az valami büzölög. :D

2011. nov. 24. 22:51
 317/648 anonim ***** válasza:
100%

526:)

Ne b@sszatok ki velem:D:D Komolyan már ott lesz ilyen felvételi teszt? Mondjuk ez megmagyarázza, hogy miért van annyi "tájékoztató". Kb. mire lehet számítani? Ezt ki kéne tárgyalni, nem akarok(unk) elvérezni:P

2011. nov. 24. 23:21
 318/648 anonim ***** válasza:

Ha tényleg teszt lesz akkor sokan meg szopják a f@szt sajnos azt kell mondanom.. mert nem mindenki fog erre felkészülni, ha meg ezt meg is teszik akkor ajjasok!

Lesznek ott olyanok is akik ugy mennek be hogy már van a csörükbe szesz mondjuk azokat ha kivágják nem sajnálom. :D

Hát 526 nem irigyellek.. :S

2011. nov. 24. 23:24
 319/648 anonim ***** válasza:

Valami lehet!

Figyelt egy felvételi tájékoztató nem tarthat 2 óránál tovább..

2 órába belefér minden amit tudni kell!

Valami tényleg lesz ott csak a kérdés hogy mi? Mindenkit körbe vezetnek a kocsiszínben vajon. :DD

Ugy el mennék én is kiváncsiságból. :)

Csak engem sajnos ismernek .. :DDD

Készüljetek fel akkor a legrosszabra, lehet hogy így szanálnának ki mindenkit? És csak a főcsokosok kerülnek be?

Végül is a BKV nak ez egy indok lenne hogy téged azért nem vett fel mert nem feleltél meg.. teljesen érthető nem tudsz menni panaszra sehova sem de ha ezt meg teszik akkor a szemembe megint 5 métert sülyedt a cég! És jellemtelen sz@r alakok! XD

2011. nov. 24. 23:28
 320/648 A kérdező kommentje:
remélem tévedett, és összekeverte a dolgokat :D majd kiderül... Lehet nem is lesz külön teszt majd? lesz most egy, aztán azokból választanak, akiket behívnak orvosira meg ilyesmik?
2011. nov. 24. 23:45
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!